גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מסכים מתקפלים יהיו גולת הכותרת של תערוכת MWC 2019? זו נראית כמו אפשרות הגיונית מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מסגרת דיגיטלית של ativa למי שמכיר... לדעתי זה אחלה של דבר רק עם בעייה אחת קטנה - הטענת המכשיר. אני מחבר את המסגרת דרך הUSB למחשב ונותן למכשיר "להטען" הבעייה היא שלמרות שאני משאיר אותו כל הלילה הוא עדיין נשאר רק על רמה של שלושת רבעי סוללה ולא סוללה מלאה. בנוסף, כמעט מיידית אחרי שאני מנתק אותו מהחיבור למחשב ומתחיל להשתמש בו הוא מגיע לרמה של חצי סוללה! מה אני עושה לא בסדר בהטענת המכשיר? או שיש בעייה במכשיר עצמו? האם יש שיטות אחרות להטעין?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מתעניין במכשיר LG G2 32GB קיימות חנויות שמציעות שנה אחריות וחנויות שמציעות שנתיים אחריות בתוספת מחיר של 100-200 שח האם שווה לשלם יותר ולקבל שנתיים אחריות? וגם, שמתי לב שיש כמה יבואנים, למשל "אחריות יבואן רשמי" ואחריות של יבואנים בשמות אחרים, למשל יבואן מקבילי או בשם אחר, האם זה משנה מי היבואן? או מי עדיף? וגם, בחלק מהכותרות רשום כולל עברית, מה זה אומר? האם יש לא בעברית, האם אני צריך עברית או... פשוט מעולם לא השתמשתי בטלפון חכם. תודה.
-
- 14 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתם שה-W850 שנחת אצלינו בארץ הוא הניצן היחידי של שגעון המוזיקה וה-MP3 המתפשט של הפלאפונים האחרונים ? טעיתם, לאחרונה הציגו סוני אריקסון וסאמסונג מוצרים שונים וחדשים הבאים לחזק את נגיסת ה-MP3 בתחום הסלולאר, בין עם השקות עתידיות של פלאפונים כמו ה-W880 (היה מוכר כעת רק בשם הקוד W42s בשוק היפאני) המכשיר הוא מכשיר סליידר בעיצוב כבד ועתידני המגיע בשלל צבעים, כעת מדובר רק בשמועות שאכן מדובר ב-W880 שכן תמונות אחרות שדלפו לרשת מראות עיצוב דקיק שונה בעליל... מי יהיה ה-W880 עדיין לא ידוע, ומה שפחות ידוע הוא המפרט שלו, מכשיר אחר עם קצת יותר מידע הוא ה-W200 הפשוט, תחתית ההיצע של סוני אריקסון למכשיר\נגן, אשר יכלול כרטיס 128MB של זכרון ה-M2 של סוני, אוזניות סטיראו פשוט…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות LG G3 וראיתי שיש הבדלים משמעותיים מבחינת מחיר בין יבואן רשמי ליבואן מקביל. חוץ מהעובדה שהאחריות של יבואן רשמי היא שנתיים ושל יבואן מקביל היא שנה, האם יש עוד הבדלים? בנוסף, האם מישהו מכיר את החנויות ״LCDEAL", "ELINE", ו״גאדג׳ט מובייל״ ויודע להגיד לי אם הם אמינים וכדאי לקנות בהם את המכשיר (גם אם הוא מיבואן מקביל)? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבב טרי מבית MediaTek מציע דמיון משמעותי לשבבים בני שנתיים שהחברה הצליחה להניח בהצלחה במגוון דגמי ביניים בעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-