עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nissim_y,

שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by Snirs69,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by nuctornal wisdom,

שלום, אני רוצה הצעה לפלאפון בסלקום בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח מקס. אני מחפש בלוק, (לא סלידר\נפתח), חשוב בעיקר מהירות תגובה\טעינה ורמקולים. מצלמה ונגן סבירים. תודה מראש

6. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by STi,

שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  10. Started by Guy King,

אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by BEN903,

אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by מגדל,

שלום, קניתי אוזניות K414P לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה מהם אבל עכשיו עבדתי קצת והרווחתי ככסף ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אז חשבתי אני יעשה עם באג טרייד אין - K414P בשביל K518DJ ואני אוסיף עוד כסף. אתם חושבים שזה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avishai1b,

אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש

14. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by CIV4,

הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by solzi7x,

איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by o07,

אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by The Dom,

אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Godmoney,

נכון להיום יש לי את ה Sony Ericsson T630. הטלפון הזה איתי כבר 5 שנים והאמת היא שאני מאד מאד מרוצה ממנו. התחלתי לחשוב בזמון האחרון על לקנות סלולארי קצת יותר מתקדם. מאד התלהבתי מהממשק של ה iPhone אבל הבנתי שהוא דיי מוגבל מבחינת הטכנולוגיה שלו. האמת היא שאני גם לא רוצה להוציא על הסלולארי יותר מדי. חיפשתי באתר של אורנג' וכל הטלפונים שראיתי שם מאד מאד מכוערים בתכלס... אני רוצה לקנות משהו באתר של איביי, בסביבות ה 150$ דולר (זה סכום ריאלי בכלל?). הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שהטלפון לא יתמוך בעברית (כמובן...), אבל אני חושב שזו הקרבה שאני מוכן לעשות... אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון שאורנג' מחזיקים, מתאים לי גם לקחת את אחד המבצעים ההם שמשלמים 0 שקלים לחודש. הפחד שלי הוא כזה. …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Virus x,

ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??

• 5 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים