עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חברים, אני אוטוטו יוצא לטיול בדרום אמריקה וצריך את עזרתכם בבחירת נגן MP3. בגלל אופי הטיול (בעיקרו שטח) יש לי כמה צרכים מהנגן: תאימות רחבה ככל האפשר, עדיפות לנגן שמציג עצמו כמו disk on key בפני המחשב שאליו הוא מתחבר. סינכרון מול WMP11 והצגה של תמונות האלבומים. זמן השמעה ארוך וסוללות מתחלפות. אמינות וייציבות. הבנתי שיש כזו אופציה בחלק מהנגנים שאם תחבר אליהם את המצלמה שלך עם כבל USB אז תוכל להוריד ממנה את התמונות למכשיר, שזה חוסר המון כאב ראש ועבודה שחורה כמתחברים למחשב מידי פעם שם... אז אם אפשר זה יהיה נהדר. עברתי קצת בפורום וראיתי שעיקר ההמלצות הן על D2 ו- E100 אבל לא מצאתי מיידע על מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by omer1789,

אני מעלה לפניכם את הצרכים שלי ואת האפשרויות שאני חושב לקנות, ואשמח לקבל את עזרכתם בתחום. הצרכים שלי מהמכשיר שאני רוצה לקנות הם: -שמיעת מוזיקה באיכות ללא פשרות. -ראיית פרקים של סדרות (איש משפחה וכו') ואפשרות לראיית כתוביות בעברית. -ראיית וידאו של הופעות של להקות. (אני לא חושב שאני באמת אראה סרטים על המכשיר) -ממשק נוח וקל להעברת שירים/וידאו. -מכשיר שיכול להכנס לכיס. אלו הדברים שעולים לי עכשיו בראש שאני רוצה מהנגן שלי. אני מתלבט בין המכשירים האלו: 1. Creative Zen Vision M 30GB 1200 ש"ח 2.iAudio/Cowon iAudio A2 30G 1700 ש"ח 3. Archos 404 30GB 1550 ש"ח 4.Creative Zen Vision 30GB 1300 ש"ח (מה ההבדל בינו לבין Creative Zen Vision M 30GB ?) אז הנה כל ההתלבטויות שלי, אשמח לקבלת עז…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום לכם. קודם כל פה זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אז ככה אני מחפש נגן MP3 או 4 לא ממש חשוב לי העיקר שינגן. היה לי את הIRIVER של ה 6 גי'גה שמאוד נהנתי ממנו עד שהוא נהרס על ידי (מעורבת בזה פאנטה) אז אני מחפש נגן חדש ויש כל כך הרבה דברים בשוק שכבר אני לא יודע מה אני רוצה ומה עדיף ומה כדאי. הסכום שאני הכי יכול להגיע אליו הוא בערך 1400 ש"ח חשבתי אישית על ZUNE החדש אבל אין עליו ממש ביקורות. ויש גם את האייפוד החדש אבל אין לו רדיו והייתי רוצה את זה כתוסף. אז אולי יש מכשיר שאתם ממליצים עליו. תודה מראש (:

6. Started by dad11223,

מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Frozen,

שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by alergic,

אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

13. Started by theguy,

יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?

14. Started by kkffiirr,

המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hararim,

רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה סלולרי שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מסך איכותי, ומצלמה עם פלאש. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by marselef,

שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by pazer005,

אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Moshiko Hertz,

יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by hadarK,

תקציב: 1000 ש"ח או 300$ השימושים יהיו וואטסאפ צילום רב, הרבה כרטיסיות פתוחות ו WAZE. אני צריך שמהכשיר יהיה מסוגל לצלם באיכות כמה שיותר גבוהה וחיי הסוללה יהיו טובים. אשמח להמלצות

22. שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר סלולארי חדש. אחרי חפירות לא מעטות אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה שיהיה במכשיר, אבל לא הצלחתי למצוא מכשיר מתאים, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי להתמקד. הדרישות שלי הן: 1. תקציב - עד 1500 ש"ח 2. גודל - מכשיר קומפקטי יחסית, בתנאי שהמסך עדיין קריא. 3. קיבולת סוללה סבירה - צריכה להספיק ליום שלם (דיבור+stby) ללא טעינה. 4. רמת קרינה נמוכה. 5. תפעול פשוט ואינטואטיבי. 6. תמיכה בכמה שיותר תדרים כדי לאפשר קליטה בכל הרשתות - כולל בארה"ב. 7. זיכרון פנימי גדול או אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון. 8. מכשיר קשוח ואמין - רצוי עם "אבא" בארץ. האם יש חיה כזו ? אם אין ברירה, אני מוכן למתוח את התקציב עד 2000 ש"ח אבל זה גבולי.…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Bar Sherer,

שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by giladk123,

טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yellow acid,

ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.