גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש נגן, והנגנים שיש ביניהם התלבטות הם: Sandisk clip 2GB Sandisk Sansa e250 2GB השימוש בנגן הוא מן הסתם שמיעת מוזיקה , אך גם חשוב שההקלטה תהיה ברמה טובה. התקציב הוא 300¤ +-. איזה מהמכשירים עדיף? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! יש לי נוקיה 6120CLASSIC והדפדפן המובנה שלו לא משהו בכלל... תכלס מה שחשוב לי זה שהוא יציג עברית ופלאש כמו שצריך - עדכוני תנועה באיילון וכאלה מישהו ]ה מכיר דפדפן טוב שאפשר להתקין על הטלפון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות IPOD NANO 8G. בארץ זה עולה כ-1200 שקל ובארה"ב/קנדה עולה כ-800 שקל. אני מתכוון לנסוע במאי/יוני. IPOD TOUCH 16GB עולה בארץ 2500 ובארה"ב כ-1500. האם כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות או לקנות בחו"ל שם יותר זול?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המכשירים הם: Samsung z240 Nokia 6500s Samsung x510 ההשוואה היא לא רק מבחינת כמות ה"שטויות" שיש שם אלא בעיקר מבחינת איכות שמע ועמידות לתקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בגדול אני יכול לקחת כל פלאפון באורנג' בחינם, רק שאני לא יודע איזה עדיף לי. בגדול השימושים שלי הם (לפי סדר עדיפויות): 1.משחקים 2.MP3 3.מצלמה 4.אפילו עוד טיפה משחקים.... עכשיו בקטע של המשחקים ( ;D) יש את הטניס של הSE למינהם שהוא אחד החזקים חחחח, אבל לN95 יש את כל הקטע של הN-Gage, למרות שלחבר שלי היה N-Gage ובזמנו היה לו asphalt וזה המשחק היחיד בערך שאהבתי... לK800 ישנ מצלמה מדהימה, ואני בטוח שהW910 הוא מדהים כנגן. הקטע שבN95 יש את הקטע של הסימביאן שהוא נתקע כל הזמן, וגם הבטריה שלו מאוד חלשה, מה שגרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבים עם הE1000 שלי בזמנו (פלאפון מתסכל) דעתכם? עריכה: שמתם לב כמה פעמים כתבתי "קטע"?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות SHE2610 של PHLIPS, עכשיו איך אני יודע אם אני צריך להשאיר אותם במקסימום ווליום לכמה שעות ? פשוט הבנתי שיש הרבה אוזניות שצריך לעשות להם את ואז האיכות משתפרת..
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.dragonkicks.com/product_info.php?products_id=7473 אני חייב לציין שזה אחד הזיופים היותר טובים שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=59kFfubw2Vk
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות שיעשו לי את הפלאפון ליותר שימושי/מגניב/נוח ממה שהוא עכשיו... יש לכם משהו להציע?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-