עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?

2. סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה

3. Started by proevo4ever,

הפלאפונים של נוקיה מצויינים העיצוב יפה המצלמה מצויינת המערכת ממש זורמת אבל למה אין אפליקציות? למה מייקרוסופט לא מזרימה מיליונים למפתחים שיוציאו גם להם אפליקציות? זה מתסכל יש NOKIA LUMIA 520 ב 860 שקל אבל נכון לעכשיו וינדוס פון ממש חדלת אפליקציות! איך היגיוני שהמערכת קיימת כבר שנה +- שלא לדבר שלפני זה היה את ה וינדוס 7.5 באותו ממשק ועדין אין אפליקציות באסה

4. הדגם הראשון של היצרנית הענקית עם מודם 5G מובנה בתוכו עשוי להופיע בתוך סמארטפונים ממשיים רק בשנה הבאה לכתבה

5. Started by Green,

היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  6. הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה

7. Started by Good,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המיתוג המחודש של מפתחת השבבים האמריקאית מתרחב אל כל קטגוריות שבבי העיבוד שלה, בשעה טובהלכתבה

9. Started by ישראל ברקו,

הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…

10. גלגול שנת 2023 של מכשירי הדגל מבית סמסונג עתיד להתבסס באופן בלעדי על השבב הבכיר החדש של קוואלקום, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביות - כאשר תוספת קלה לתדרי הפעולה תוכל לסייע להם להיות בטופ של מבחני הביצועיםלכתבה

11. Started by club_501,

יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם, אני אחד שמגבה את הטלפון שלו פעם בחודש לפחות, אבל החודש, כבר כמה פעמים שתוכנת ה -Kies של סמסונג פשוט מסרבת לגבות את המכשיר לגמרי! (לפני כן הייתה בעיה בגיבוי הודעות SMS אבל 'פתרתי' אותה בכך שגיביתי את ההודעות בקובץ גיבוי נפרד) ניסיתי כל פתרון אפשרי ברשת: למחוק ולהתקין את KIES - לא עזר למחוק ולהתקין את ה-USB DRIVER של המכשיר עצמו - לא עזר להפעיל את KIES בתאימות ל-WIN 7 - לא עזר (המחשב שלי עם 8.1) - קצת מידע על המכשיר: המכשיר של אורנג' גרסה 4.3 ללא ROOT - איך מסדרים את KIES והאם יש עוד דרכים לא יותר מדי מסובכות לגבות את המכשיר

13. בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pchoresh,

שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by mj23,

שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. תקציב עד אזור ה 2000 - 2500. מצלמה מהירה וטובה עדיף עם ois חיישן אינפרא אדום כרטיס זכרון, עדיפות לאחד עם יציאה 3.5 וסוללה נשלפת.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Agate Krauss,

האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלושה דברים חשובים - 1) נגן אמין. 2) נפח זיכרון בין 1-4 ג'יגה. 3) טייפ-מנהלים באיכות טובה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

ת'ראד מאוד מוצלח שאני חושב שעשוי לעניין אתכם... העמודים המתקדמים ביותר כבר מכילים Themes שרלוונטים עבור קושחות 2.50 ו 2.51... יש שם דברים ממש חמודים, שווה לבדוק - http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13664&page=42

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  22. המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה

23. מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by רבקה78,

לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.