גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לא ראיתי אף התייחסות לנושא בפורום ולכן החלטתי פשוט לשאול. אני רוצה לבקש שיביאו לי S4 מארה"ב מטעמי עלות כמובן... הבעיה שהזהירו אותי שקיימות לעיתים בעיות תאימות לארץ. האם צפויות לי בעיות תאימות עם S4 אמריקאי ועד כמה זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-