עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by iakovl,

עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  3. Started by spiker,

המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. נותרו כשבועיים עד שהמתחרים המיועדים עבור דגמי Redmi Note 11 Pro הטריים יוצגו רשמית. האם יש להם את מה שצריך בשביל לנצח במירוץ? מוזמנים לנסות ולהחליט בעצמכםלכתבה

5. אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה

6. מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה

7. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה

9. אחרי Oppo ו-Realme מגיע התור של עוד שם סיני פופולרי ומצליח מעולם הסמארטפונים לנסות את מזלו בביצה המקומית שלנולכתבה

10. היום קיבלתי הודעה למייל מאורנג' שבעוד יומיים הם משיקים את האייפון מישהו הולך לקנות אותו?

• 68 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. ל-G4 אין רוט! איך אף אחד מעולם לא טרח לציין את זה בויכוחים האינסופיים בין שני המכשירים האלה? זה חיסרון אקוטי!

12. גוגל החליטה לוותר על סורק טביעות האצבע בעבור טכנולוגיית זיהוי פנים מתקדמת שמבוססת על מערך של ארבעה חיישנים שונים - אבל העדויות הראשונות לא מעניקות לנו בטחון גדול בטכנולוגיה לכתבה

13. ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה

14. שכל אחד יבחר מה שהוא חושב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. המותג הצעיר והפעלתני מתקרב במהירות אל עוד השקה רשמית - עם מפרט ביניים מבטיח שישולב עם Dimensity 1200 וגם עם Snapdragon 870 במקביללכתבה

16. שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה

18. לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה

20. בקישור - http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_14_11_14_Nov_Bundle?ie=UTF8&node=10221878011

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. היצרנית הסינית השאפתנית משיקה דגם חדש שמרגיש קצת כמו שילוב בין ה-Huawei G7 Plus ל-Asus Zenfone 2 Laser לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-סמארטפון-מתכתי-ואיכותי-במחיר-זעיר/

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. שלושת הסמארטפונים החדשים מבית סוני ממשיכים להעסיק את הרשת ולספק הרבה גילויים מעניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-על-ה-xperia-z5-קירור-מפתיע-ייצוב-תמונה-מרשי/

24. תיעוד חדש מבית היצרנית מציג את האופן בו מכשיר חכם בעל תצוגה שנמתחת מצידו האחד אל השני ישפיע על חוויית המשתמש שלנו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.