גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לנגן איזה קובץ MP3 באנדרואיד (שיהיה סתם ברקע של האפליקציה) הבעיה היא שאחרי 5 שניות הוא מפסיק (בדיוק באותו מקום) הקוד עצמו הוא נורא בסיסי private MediaPlayer mPlayer; protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.game_play); mPlayer = MediaPlayer.create(GamePlay.this, R.raw.intro1); mPlayer.start(); } אשמח לעזרה בתודה מראש :-)
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש איזו תוכנה שאפשר בעזרתה את מצב הסוללה בסמארטפון בין עם IPHONE או אנדרואיד? בסגנון של HWMONTIR שמציג את כאשר מותקן על מחשב נייד מציג את ה mAh המקורי של הסוללה ואת המצב הנוכחי של הסוללה. יש דרך דומה או כלשהי לבדוק את הסוללה בעזרת המחשב או בדרך כלשהי? (בלי כמובן לפרק הכול ולחבר לאי אלו מכשירים? חיצונים) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Prod/70409/ בתווך המחירים הזה נראה כחלופה טובה (בתור סמארטפון סולידי, שעושה את העבודה). לפי מה שקראתי המכשיר די דומה לs2. ההתלבטות העיקרית זה השרות של מוטורולה וגרסת אנדרואיד 2.3 (לא ברור לגבי העדכון הרשמי). החלופות האפשריות: Xtreamer Mobile Aiki 4https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14082 (עוד לא הושק בארץ) nokia lumia 620 אשמח לשמוע חוות דעות וחלופות נוספות.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם גרסת הג'לי בין מתוכננת להגיע גם למוטורולה RAZR ואם כן מתי? המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה ויש לי איתו רק בעיות. ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה שגורמות לי פעם אחר לקבל התראה מה-WAZE ש" אין קליטת ג'י פי אס. לא ניתן לקבוע מיקום" (שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם מבלי אפשרות לכבות אותו או לעשות לי איפוס. אם לא יוציאו גרסת תכנה שתסדר את הבעיות הללו אני מתכוון לקנות NEXUS 4.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-