גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני יודע שאפליקציית הפייסבוק עושה זאת אוטומטית, אבל רק לאנשי קשר שהשם שלהם מופיע באותה השפה בשני המקומות. הבעיה שלי היא שכל השמות של החברים שלי בפייסבוק הם באנגלית, ובאנשי קשר רשמתי אותם בעיברית. האם יש דרך כלשהי לסכרן בינהם ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה שהנבואות שטענו כי טכנולוגיית ה-NFC לא תגיע לארץ עוד שנים רבות לא מתגשמות: מקור: http://it.themarker.com/tmit/article/15789
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבר להתבססות על תהליך הייצור של TSMC ב-7 ננומטר איפשר למפתחת הטאיוואנית לחזור לעניינים ובגדול בעולם הסמארטפונים - מה יוכל לעשות מעבר מוקדם לתהליך ייצור מתקדם עוד יותר של 4 ננומטר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם לדגם של טאבלט איכותי (אנדרואיד) 1- מסך לפחות 10.1 אינץ עם רזולוציה גבוהה של לפחות 2K. 2- עם סוללה חזקה 3- עדיף תמיכה סלולרית אם זה גולש מהתקציב ניתן לוותר. 4- תקציב 1500 ש"ח מעוניין לקנות בחודש הבא בלאק פריידי נא עזרתכם בבקשה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עכשיו אחרי כה פעמים עם הסנה קליפ והסוללה "החלשה" שלו הגעתי למסקנה שזה קשה לי כל פעם לבוא ולטעון את הנגן אחרי שבוע וזה מעצבן ואני אומר, אולי אני אטען את הנגן בכיתה? אבל אין מחשב! מה שחשבתי זה- נקח את המטען של מוטורולה שמטעין דרך שקע של מיני USB כמו במרבית הנגנים כיום וזה יכול לפתור לי את הבעיה. סך הכל המטען נותן 5 Vכמו כל שקע USB ולא צריכות להיות בעיות כלשהם למיטב ידיעתי, אבל אז נזכרתי שבעבר קראתי מספר רב של פעמים על כך שהנגנים של קראייטיב בעייתים בטעינה והם חייבים מטען מקורי של קראייטיב למרות שאפשר עם המטען של ה-PSP להטין אותם אבל זה מקצר את תוחלת החיים שלהם. השאלה היא אם אני אשתמש במטען של מוטורולה, זה לא יקצר את זמן הסוללה לזמן הארוך? הרבה תודה רבה והשאלה גם נשאלת בכ…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם אי-פעם שמעתם על חברת JLQ? גם אנחנו לא, אך הם הפכו לשותפים החדשים של Xiaomi בשוק הנמוך באופן רשמי, החל מרגע זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו הכותר...... ועוד שאלונת: ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם. קיבלתי הצעה סבירה מסלקום. השאלה היא כזו: יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים. בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי), ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש. עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש. האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S). כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים). תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מפתח התקין את מערכת ההפעלה ווינדוס 95 בת ה-20 על שעון, מסיבה כלשהי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-95-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי נגן מאד טוב, מי יודע אם יש אותו בארץ או הוא צריך להגיע יש תרגום לעברית כבר http://www.my-audio.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2 ה-M6 miniPlayer, נגן חדש מבית Meizu מגיע הקיץ לשוק האמריקאי וינסה להתחרות ב-iPod Nano של Apple. הנגן החדש מגיע בגרסאות של 1, 2 או 4 גיגה-בית. הוא מציע מסך QVGA בגודל 2.4 אינץ', תמיכה בפורמטי המוסיקה Mp3, WMA, WAV ו-OGG, תמיכה בפורמט הוידאו Xvid, רדיו FM, רשמקול פנימי, לוח שנה, שעון-עצר ואפילו כמה משחקים. זמן הסוללה שלו אמור להספיק ל-20 שעות של האזנה למוסיקה או 6 שעות צפייה בוידאו. מידות הנגן החדש 79x48.2x10 מ"מ, משקלו 55 גרם והוא יושק במהלך הקיץ ב-139 דולר למהדורת ה-1 גיגה-בית, 159 דולר למהדורת …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/technation/1.2482100 פשוט הזוי מה שהולך.... מערך ההזמנות של איידיגיטל / פלאפון פשוט מתחת לכל ביקורת. אנשים מזמינים ועוברים שבועות ולא מקבלים הודעה. חנויות פרטיות מנצלות את המחסור ומעלות מחירים למשל דגם של 4600 ש"ח (64 ג"ב פלוס) עולה 5800 ש"ח (היה זול יותר לפני ההשקה הצפויה בחנות הזו). במחיר כזה אפשר לעשות טיסה קצרה לחו"ל לקנות ולחזור .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תואם ה-GTA שהפך חינמי, שני כותרי מלחמת הכוכבים שמגיעים ישירות מה-PC וגם קאמבק לרובוטריקים של פעם - זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-1/
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 3 מכשירים (אלא אם יש הצעות טובות יותר בתקציב): 1. SAMSUNG GALAXY Y S5360 שעולה 670 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Y-Review_id2905 2. SONY ERICSSON XPERIA X8 שעולה 665 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-X8-Review_id2567 3. SONY ERICSSON W8 שעולה 720 ש"ח ונראה כמו גרסה מעט משופרת של ה - X8 (לא מצאתי כמעט הבדלים ביניהם) http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-W8-Walkman-Review_id2764 לפי מה שהבנתי היתרון של הסמסונג הוא מערכת הפעלה עדכנית יותר (גרסה 2.3 של אנדרואיד לעומת 2.1 אצל סוני-אריקסון) אבל החיסרון הוא המסך שברזולוצייה נמוכה יותר 240X320 לעומת 480X320, ו256K צבעים לעומת 16M. כמו …
-
- 27 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום יש לי Archos SA A9 קיבלתי אותו עם ווינדוס 7 סטרת,אז החלפתי ל ווינדוס 7 מולטי סבבה הכל עובד כל הדרייברים פועלים חוץ מי אחד... וזה המגע.. הוא פועל עכשיו כמו ''מחשב רגיל'' מישהו יכול לעזור לי לסדר תמגע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-