עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by danit84,

שלום! לאבא יש יומולדת - והחלטנו כמשפחה שעליו להיפרד מהנוקיה המדהים והסופר ישן - ולהצטרף לוואטסאפ המשפחתי... דרישות לא גבוהות: שישמעו טוב (האיכות לא קריטית כמו הווליום עצמו), ג'יפיאס מתפקד, סוללה שלא תיגמר אחרי חצי יום, מסך לא מהקטנים (אם כי עדיף שמשקל המכשיר לא יהיה מוגזם), סקייפ למשפחה בארנגנטינה. מניחה שהשימוש יהיה בעיקר לחדשות, אולי איזה משחק ספורט בלייב פעם ב, בטח יוריד איזה סוליטר\ששבש קיצר, בסיסי חשבנו שסכום מתאים יהיה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג, אבל לא רואה סיבה כי גם ככה הדרישות לא בשמיים). נשמח להמלצות ספציפיות עם נימוקים... תודה רבה ויום מקסים!

• 23 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by shayks,

שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הגיע השלב שאני מתחיל להבין שאין ברירה יותר. זה אמנם נפלא לקנות ב-100 שקל טלפון שאפשר לדפוק איתו מסמרים וצריך חשמל פעם בשבוע, אבל נראה שזה כבר לא מספיק. אנשים מתחלחלים לשמוע שאין לי קליטת וואטסאפ. מה שאני מקווה זה קודם כל לקבל רעיון כללי על איך לבחור תקציב לזה. השימוש הצפוי עד כמה שאני יכול להגיד כרגע זה וייז, מיילים, אינטרנט וכו'. אולי כל מיני אפליקציות של הבנק, טרמפים ושטויות בסגנון. אני לא מבקש שיריץ משחקים כבדים, אבל דברים בסיסיים אני רוצה שיעשה בצורה חלקה. אין טעם לקנוצ משהו שתוך חצי שנה מקרטע. חשוב לי שהטלפון יהיה עמיד ועם סוללה חזקה. חוץ מזה, מבין האופציות של לקנות בארץ, בהזמנה מחו"ל, או לבקש ממישהו שיקנה לי בחו"ל - מה כדאי ולמה? אז כמה יעלה דבר כזה ואיזה מכשירים מת…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. יש ברשת לא מעט הוכחות לכך שאפילו סמארטפונים עדכניים עם 6GB של זכרון RAM מתקשים להביא אותו לידי שימוש וביטוי משמעותי, אך לפי הדיווחים זה לא ממש מפחיד את היצרנית הסינית העולה LeEco, אשר לכאורה מתכננת להשיק סמארטפון עם 8GB של זכרון LPDDR4 עוד השנה - ממש כמו שתוכלו למצוא במחשב נייד קומפקטי מודרני. אנחנו לא מכירים אף יצרנית שמציעה נפח שכזה עבור סמארטפונים כרגע, אך סביר להניח שאם זה אכן יקרה תהיה זו מובילת התחום, סמסונג, שתגרום לזה להפוך למציאות. גימיק מיותר לגמרי, או צעד נוסף אל העתיד הבלתי נמנע שבו סמארטפונים יוכלו להחליף באופן מלא את המחשבים האישיים? https://goo.gl/8t5PLH

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום! כבר 7 שנים שאני עם הנוקיה 5120 שלי 3> 3> 3> בשעה טובה ומסיבות שונות אני מבין שאני צריך לעבור לסמארטפון (בעיקר בשביל ווטסאפ שיש אותו לכל חבריי ומשפחתי). עכשיו, לא אכפת לי בכלל מכל הדברים מסביב - מפרטים, רזולוציה וכו'. אכפת לי מהדברים המהותיים - שהכל יתקתק מהר בפלאפון בלי תקלות, איכות שמיעה ודיבור *מעולה*, שלא יתחמם או דברים כאלה, שהוויז יעבוד, שיהיה רדיו עם קליטה מעולה, בטריה שמחזיקה לזמן רב, שיהיה שעון מעורר מעולה ושכל הדברים המהותיים שאמורים לעבוד יעבדו. במהלך השנים שמעתי תשבחות רבות על G2, האם פשוט לקנות אותו? עוד נקודות - כסף זה לא פקטור בשבילי וכמו"כ אני רוצה סמארטפון לא גדול - אחד שאני יכול להחזיק ביד ולתפעל בלי שום בעיה. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. מכירים את Maze? גם אנחנו לא - אבל המוצר הראשון שלה מכוון לצלול אל המים העמוקים על ידי חיקוי של ה-Mi Mix המדליק לכתבה

7. המחיר פחות קריטי, חשוב שיהיה מכשיר שנמכר גם על ידי חברות הסלולר בארץ (לא בהכרח אקנה דרכן). תודה.

• 45 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by romansah9,

חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by guybm,

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה

14. חולמים על השילוב האולטימטיבי בין מצלמה לסמארטפון אשר יהיה קומפקטי מספיק בכדי לשאת בכיס? ל-Kodak (כן, כן) ולאסוס יש הצעות מעניינות עבורכם לכתבה

15. שלום רב. סבא וסבתה שלי החליטו סופית להתקדם לסמארטפונים. מכיוון שאני מקדם את התחום הטכנולוגי במשפחה, רציתי להתייעץ בקשר לרשימה של מכשירים שעשיתי או להוסיף הצעה אחרת. קריטריונים: 1.מחיר מקסימלי לכל מכשיר הוא 1500. עדיף לחסוך, אך אם זה יפגע בקריטריונים שיצוינו בהמשך- אפשר לנצל עד תום. 2.נוחות שימוש (זה כולל מסך גדול- לפחות 3.5"). 3.מכשיר "עמיד" בפני מים ואבק- אופציונלי אך לא מחייב. בימיינו יש כיסוים איכותיים למכשירים. 4.יצרן שמקדם את המכשיר מבחינת מערכת הפעלה ו/או קהילת מפתחים די גדולה. 5. הרכישה היא בארץ או בחו"ל (תלוי איפה יותר זול), אך נדרשת בדיקה פיזית בחנות אם המכשיר מתאים להם או לא (לא מחייב רכישה באותה חנות שהתבצעה בה בדיקה). מועמדים: 1. Sony Ericsson Xperia ray- יש ל…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. היי רבותי. אני מחפש פלאפון חדש אחרי שהנוכחי שלי(ענתיקה של סמסונג) די מיצה את עצמו, ואני מסיים את התשלומים עליו עוד מעט. עכשיו, חשבתי לכיוון של סמארטפון, כי לדעתי הם מציעים יותר גמישות בשימוש ויספקו אותי עד ההחלפה הבאה(עוד 3-4 שנים). עכשיו, הדרישות העיקריות הם כאלו. מבחינת קישוריות זה מאוד חשוב. WIFI בגדר חובה, מצלמה אפשר לוותר, דור שלישי+, אינטרנט טוב עד כמה שאפשר לצפות מסלולרי(שמעתי שנוקיה הכי טובים פה), מיילים וכל העסק. בינתיים הE61i של נוקיה נראה מעולה(אגב, יש את ה I כבר בארץ?). אולי גם P990(למרות שהוא די מכוער) אני לא כזה מבין פה בתחום, אז תמליצו. מחיר לא להשתגע. 3K כגבול עליון.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הענקית הסינית הכריזה כי מותג הסמארטפונים העצמי שלה יבלע בקרוב במותג המוטורולה, אותו רכשה מידיה של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-מהמותג-של-לנובו-בדרכם-להיכ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברת הענק הסינית מתכננת להשיק תת-מותג חדש, שמוצרים ראשונים ממנו עשויים להופיע כבר בחודש אפריל הקרוב, על מנת לחקות ולהתחרות בהצלחה המטאורית של חברת Xiaomi הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a0/

19. Started by Tzach Bein,

שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by rinatl,

מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. חברת Vivo חשפה טכנולוגיה מהפכנית שתוכל לאפשר למכשירים החכמים שלנו לפעול יום שלם עם חיבור של עשר דקות או פחות לשקע - אבל בינתיים עוד אין דגמים שצפויים ליישם את הטכנולוגיה בפועל לכתבה

22. הדור החדש של אפל מקבל תאריך השקה בשוק המקומי - וגם תגי מחיר שוברי שיאים לכתבה

23. עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה

24. Started by trxman,

מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by izir,

שלום רכשתי סמסונג a30s הממה המכשיר ניתקע כל הזמן כמו נקפא האם זה תקלה ידוע בסמסונג? יש מה לעשות הבנתי שכל הa30s

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.