עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Holography,

אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני עם מיילסטון ROOTED מהחנות (מאפשר OC ושטויות אחרות). חיכיתי בסבלנות ליציאה נורמלית וסמי תיקנית של 2.2. כדי להתעסק כמה שפחות ב"תיקונים" ושאר דברים שאסתבך איתם. והנה יצאה לה הגרסא של GOT. אז זה היה הזמן המתאים לעבור. עבדתי לפי המדריכים השונים ברשת, הורדתי גרסאות מעודכנות של RSD (4.5.7) , דרייברי USB 64BIT למכשיר (4.6.5). את ה-G.O.T OpenRecovery V2.0, התקנתי, עשיתי גיבוי עם הNANDROID המובנה. כל ההתקנות הלכו חלק והיו די מובנות. ואז התחלתי את התהליך: קודם כל ניקיון המכשיר- הסרת רוב האפליקציות שיכולתי, הWIPEים בRECOVERY, מחיקת מחיצת CACHE וINSTALL מחדש של MEMHACK. כבר אז התחיל הסיוט שנמשך יום שלם- המכשיר נכנס לBOOT LOOP בלוגו של האנדרואיד. והBACKUP נעלם. מהמכשיר אני י…

3. נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. יש מבצע לחודש מרץ בבאנג, ה-Lenovo ZUK Z2 נימכר כעת ב158$ בשימוש קופון Marchsale10 המעניק 10% הנחה על כל מוצרי החנות(פרט למחירי PROMO). מה דעתכם. המתחרה העיקרי מולו במחיר הינו REDMI 4 בעל מיפרט פחות מרשים, בנוסף המכשיר תומך בANDROID 7 (משופצר): http://www.gsmarena.com/chinese_zuk_z2_and_z2_pro_owners_to_get_zui_25_update-news-22873.php לינק: בנוסף עם הקופון הזה אפשר ליקנות גם את ה-LeTV LeEco Le Max 2 X829 5.7 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 ב180$. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  5. הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה

6. Started by Boromir,

אהלן. לאחרונה החלטתי לשדרג את הטלפון הסלולרי הנוכחי שלי ולעבור לאחד אחר שישרת אותי לשנים הבאות. מכיוון שאני הדיוט מוחלט בתחום, ולאחר מחקר יחסית מעמיק בין הדגמים המובילים בשוק שלא הניב תוצאות חד משמעיות, החלטתי לפנות לכאן בניסיון לחפש אחר תשובה. יש לי דרישות ספציפיות מאוד מהמכשיר המיוחל, ובראשן עמידות, איכות בנייה, מפרט עוצמתי, מערכת הפעלה נקייה וחפה מבלגן מיותר, ויחסית הרבה נפח זיכרון להישען עליו. תקרת התקציב שלי נעה בין 550 דולרים עד ל-750 דולרים בהתאם לסיטואציה, כך שההגבלה במחיר יחסית מינורית ומאפשרת חריגות לכאן או לכאן. שמעתי לא מעט דברים על הדגם וואן פלוס 7 פרו, ועל הביצועים המרשימים שלו ביחס למחיר, אך מעולם לא התנסיתי עם מכשירי וואן פלוס ובפרט לא מצאתי הבדל…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by pponi,

הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אפלקציה שפיתחתי: שעון נוכחות חכם פשוט ונוח לשימוש. הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה. הדפסה ידנית והדפסה אוטומטית. חישוב השכר לפי שעה, חודש ושנה. כולל שעות נוספות,הפסקות ושבת. אפשרות להעביר את נתוני שעות העבודה למייל. הפרדה של חודשים וניהול נוח יותר. *האפליקציה מתעדכנת לפי השינויים בחוק. עם אפשרות להגדרה אישית לפי תנאי העבודה. אשמח להצעות לשיפורים וחוות דעת תורידו בחינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bibas.workclock

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Shtupel,

אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחר חזרה גנרלית עם חיישן ה-ISOCELL HP1 שלא הופיע עד כה באף מכשיר מסחרי - אנשי היצרנית הקוריאנית חושפים את ה-ISOCELL HP3 שאמור להיות נגיש יותר עבור היצרניות והצרכניםלכתבה

11. Started by צעיר רענן,

בס"ד שלום חברים! למישהו יש מושג למה זה קורה לי והאם אפשר לשנות הגדרות מסוימות שזה יפסיק לתמיד??

12. מפתחת השבבים קוואלקום קבעה את ה-17 במרץ בתור תאריך רשמי עבור חשיפה חדשה במסגרת משפחת Snapdragon - וברשת משוכנעים כי יהיה זה הדור הבא של שבב הביניים הבכיר שלה שעשוי לכלול לראשונה ליבת Cortex-X גדולהלכתבה

13. חברת הענק הסינית מתכננת להשיק תת-מותג חדש, שמוצרים ראשונים ממנו עשויים להופיע כבר בחודש אפריל הקרוב, על מנת לחקות ולהתחרות בהצלחה המטאורית של חברת Xiaomi הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a0/

14. http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  15. קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. שיאומי הבטיחה וקיימה, חשפה את הרחפן הראשון מתוצרתה וגם הפתיעה עם תגי מחיר שנמוכים יותר ממה שהיה צפוי האם קיימת קטגוריית מוצרים שבה שיאומי הסינית לא תצליח להפתיע אותנו לחיוב? בינתיים זה לא נראה באופק. היצרנית השיקה את רחפן הצילום הראשון שלה, וזה מרגיש כצפוי כמו מתחרה מרכזי עבור דגמי ה-Phantom של DJI ודגמי ה-Typhoon של Yuneec – אך במחירים שזולים בכמה וכמה דרגות מאלו של שתיהן. רחפן ה-Mi Drone יציע צילום וידאו ברזולוציה של 4K ובקצב של 30 פריימים בשנייה בדגם המתקדם שלו, או ב-FullHD בקצב של עד 60 פריימים בשנייה בדגם הבסיס – זאת בהתבסס על חיישנים של סוני (ה-IMX377 בדגם המוביל, לכאורה, ו-IMX240 או IMX234 בדגם המוזל) ומעבדי תמונה של Ambarella, בשילוב עם מערך אופטי כדורי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Yoav,

שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by german103,

מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז המצב שלי הוא כזה: אני כרגע לקוח של פלאפון ואני מתכנן לשדרג לסמארטפון בקרוב. בעקרון הפרמטרים הבאים מעניינים אותי בsmartphone: - תקציב: 1500-1800 - זמן סוללה סביר+ (הולך לשמש להקלטות GPS של מסלולי רכיבת שטח, שזה כמה שעות של טחינת GPS). - רציתי גם להתחשב בזה שהוא יהיה דוראבילי לזעזועים אבל לא נראה שביקורות מתייחסות לזה בכלל (הסיבה לדוראביליות היא שאולי הפלאפון יהיה מחובר, עם הגנה כמובן, לכידון של אופני השטח שלי בזמן רכיבה, מקסימום אם זה יראה מסוכן מידי הוא ישאר בתיק ויקליט את המסלול משם - הוא לא הולך לשמש כנגן מדיה, יש לי כבר נגן מדיה מדהים (cowon S9) שהולך להשאר איתי גם אחרי הקנייה של הפלאפון. - גודל: עובי לא משנה לי, ברוחב ובגובה אני לא רוצה אותו גדול מידי (לצורך העניי…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  22. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by sayroni,

היי, מישהו יודע מה ה-סמסונג עם NFC במחיר המשתלם ביותר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  24. שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-5-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.