גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מה המחיר הממוצע לתיקון שבר מסך בgalaxy s4, והאם יש איזשהי מעבדה סמוכה לאשדוד שנותנת את השירות במחיר הוגן?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המכשיר נרכש אתמול. טענתי עד שהגיע ל100% ובלילה השארתי ללא טעינה מחובר לרשת. בבוקר מראה 100% ובהגדרות תחת סוללה מופיע "אוסף נתונים, אנא המתן" זו תקלה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ללא הפסקת השירות או העטה משמעותית אחרי מספר מסוים של זרימת נתונים אפשר גם דרך פלא-פון חכם שמוציא WIFI. למחשב עד 13.4 בגודל, ללא כונן אופטי ומהיר יחסית לשימושים. השימושים (ואני חושב שזה הפעם האחרונה שני כותב אותם באתר*): צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. לא אכפת עם איזה חברה עדיף שתיתן שירות קל לכאלה שלא מבינים במחשב (עם שביעות רצון הלקוחות גבוהה רק מהשירות לא מחפש שביעות רצון הלקוחות ממה שהוא אחר) ועדיף שתהייה להם תחנה מאוישת בת"א. *זה אחרי שכתבתי בפורום טאבלטים וכתבתי בפורום נייד…
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי סטיק DVB-T בכמה דולרים באיביי כדי להתנסות בעידן+, אחרי ש"הבנתי" שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... הוא הגיע (באופן טבעי אני מניח) עם אנטנה מאוד בסיסית, קטנה ועלובה. היא ממוקמת ליד החלון, אבל הקליטה שלה כנראה כלכך חלשה שאם היא קצת רחוקה ממנו הוא בכלל לא קולטת כלום כשהחלון סגור. עד כדי כך שחשבתי כבר שהמקלט עצמו דפוק. אבל כשהחלון פתוח והאנטנה יושבת ממש על הפתח - יש קליטה טובה. אומנם קירטועים בתמונה מדיי פעם, אבל זה עובד. וכשזה עובד - בשילוב עם XBMC במחשב ה-HTPC שלי - זה ממש מגניב. כולל אפילו אפשרות לסטרימינג של השידורים לטלפון/טאבלט בכל רחבי הרשת הביתית שלי (באמצעות Yatse). החלטתי שאני רוצה לוותר על הוט ולעבוד בלעדית עם עידן+. הבע…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רכשתי לי את המכשיר (הוא עדיין לא הגיע). אני רואה שכרגע יש מחסור של אביזרים בשבילו בשוק. אני מחפש כיסוי, מגן מסך ומקלדת חשבתי על כיסוי בסגנון הזה http://www.amazon.com/MoKo-Google-New-Nexus-Case/dp/B00CKA1IYU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3N30MXLLYGV75&coliid=I2SUO6486BDPSK הוא מאוד זול עכשיו אבל המשלוח עולה יותר ממנו, אם יש את אותו המגן באתר אחר במחיר זול עם משלוח אני אשמח לקישור. מקלדת: אני מעדיף מקלדת חיצונית אלחוטית מסיליקון בלי מקשי num ועם יש אם מקשי אנדרויד זאת תוספת מבורכת (חיפוש, חזור, בית ותפריט), אני מעדיף לרכוש את המקלדת בארץ כי לשים עברית ייקר את העסק (חוטית גם בסדר מבחינתי). במגני מסך אני לא כל כך מבין אבל חשוב לי שיראו כמה שפחות את השומן מהא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנה אשר מתזמנת אוטומטית הדלקה וכיבוי של WIFI ו- 3G אני זקוק לבודקים עם מכשירים שונים כדי לראות עד כמה התוכנה יציבה ובכללי אולי תגלו כמה באגים. אם אתם רוצים להיות חלק מצוות הבדיקות שלי שלחו לי הודעה פרטית עם המייל שלכם ואני יוסיף אתכם לקבוצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו שמע על חברת PowerRocks ? לפי האתר שלה היא נראת כמו חברה סינית שלא מפרסמת יותר מידי מידע טכני על המוצרים שלה. אייבורי מוכרים כמה סוללות גיבוי של החברה במחיר די נמוך ביחס לסוללות גיבוי בעלות שם (לא משהו אקראי נתונים פיקטיבים מebay). משום מה, בכל אתר מחו"ל ניראה שהמכירים של הסוללות של PowerRocks יותר גובהים ממה שאיבורי מוכרים, האם יכול להיות שאיבורי מוכרים זיוף סיני זול (זול יותר !) ? בכל מקרה אשמח להמלצות לסוללות גיבוי אמינות בלי פרמטרים מזוייפים במחירים סבירים (לא משנה אם בארץ או מחו"ל).
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-