עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by SeaMonster,

מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. לאחר שהשיקה את סדרת מכשירי ה-A לשוק הבינוני-גבוה בשנה שעברה, מציגה החברה הענקית בתערוכת CES אלטרנטיבה זולה יותר בדמות מכשירי ה-E7 ו-E5 לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by assaf990,

אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by דוד וויס,

אני רוצה לקנות סמארטפון בגודל כיס ולא יקר מידי איזה אתם מציעים

6. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה

8. שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה

9. שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by exquisite,

היי,אני מחפש ג'י פי אס,לצערי הידע שלי בנושא מצומצם,לכן אני פונה לעצתכם. מהו הג'י פי אס הכי משתלם שיש כיום? התקציב הוא עד 1500 שקל,עדיף אבל כמה שיותר זול משום שהכיס לוחץ... אעריך כל תובנה,תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם בנוקיה N97 יש את הפייסבוק מבחינת האפליקציה ויש את הפייסבוק שאפשר להכנס כמו כל אתר אני כרגע שואל על האפליקציה יש שם כפתור של מצלמה שמקשרת אותך למצב צילום ואפשרות של העלאת התמונה בזמן אמת לפייסבוק אבל כמובן שחייבות להתעורר בעיות התמיכה של סלקום ויורוקום מתנערים ואני חושב שאם קיים האופציה אז זה ממש מגניב בכל מקרה,התמונות שאני רוצה להעלות מופיעות אבל לא נפתחות ולא נשלחות ולא מגיבות אם מישהו יודע ומשתמש בN97 יחד עם פייסבוק ומכיר את הבעיה שלי אני אשמח לעזרה

14. Started by law89,

מה הדרך הכי פשוטה לגבות את כל הפלאפון?

15. Started by zeevw,

שלום, קניתי treo 650 מיד שניה מתוך כוונה לעבוד איתו ברשתות של סלקום או אורנג' בזמן שהכנסתי את הסים של שתי החברות המכשיר התרסק בכל פעם שהיה ניסיון לדבר בטלפון שיחה יוצאת או נכנסת אחרי שביטלתי את האפשרות לממשק בעיברית התופעה לא חזרה מישהו מכיר את הבעיה הזו והאם יש פתרון שיאפשר עבודה עם ממשק עיברית? המדובר בעיברית חוקית של הראל

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by vic07,

המכשיר הוא Lenovo A850, אם זה משנה. צריך סוללה שתספיק ל2-3 הטענות, לא צריך יותר מזה. באייבורי יש סוללות קומפקטיות למדי של 4200mAh ב95 שקל (https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12979) כך שזה הבסיס שלי להשוואה. יש משהו יותר טוב, שלא יהיה גדול בהרבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alanir,

מעוניין לקנות טאבלט סמסונג גלאקסי (דגם פרו או s). חשוב לי שיהיה חיבור גם באמצעות סים ולא רק wifi. איזה דגם מומלץ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Naftul85,

שלום לכולם, פתחתי קבוצת רכישה למכשיר ה- Nexus 6P שעתיד להגיע במהלך חודש נובמבר. כמה שיהיו יותר נרשמים, ככה נגדיל את ההנחה שנוכל לקבל עבור המכשיר. טופס הרשמה לקבוצת הרכישה: http://goo.gl/forms/Zz0wDIa4Ho עמוד הפייסבוק לקבוצת הרכישה: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. תופעות לוואי בלתי רצויות מהקאמבק של ה-microSD? דיווח חדש טוען כי סמסונג תשווק את צמד מכשירי הדגל שלה בשווקים המערביים עם נפח האחסון הפנימי המינימלי ביותר בלבד יחד עם ההגנה בפני מים ואבק, התמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון היא המאפיין החשוב ביותר שחזר ל-Galaxy S7 (וגם לדגם ה-Edge כמובן) לאחר שלא היה זמין ב-Galaxy S6, בייחוד בתקופה בה כרטיסי ההרחבה האלו הופכים למהירים יותר, עם נפחים מרשימים יותר, וזולים יותר מאי פעם בעבר, וכשמערכת האנדרואיד מרשמלו כוללת אפשרות להשתמש בנפח שלהם בתור נפח פנימי אמיתי, עליו ניתן לאחסן אפליקציות שונות ואת המידע שלהן. עם זאת, נראה שחזרתו החגיגית של ה-microSD הביאה את סמסונג להחלטה בלתי צפויה – והענקית הקוריאניתעתידה לשווק את הסמאר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Holography,

אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  22. שלום, אני עם מיילסטון ROOTED מהחנות (מאפשר OC ושטויות אחרות). חיכיתי בסבלנות ליציאה נורמלית וסמי תיקנית של 2.2. כדי להתעסק כמה שפחות ב"תיקונים" ושאר דברים שאסתבך איתם. והנה יצאה לה הגרסא של GOT. אז זה היה הזמן המתאים לעבור. עבדתי לפי המדריכים השונים ברשת, הורדתי גרסאות מעודכנות של RSD (4.5.7) , דרייברי USB 64BIT למכשיר (4.6.5). את ה-G.O.T OpenRecovery V2.0, התקנתי, עשיתי גיבוי עם הNANDROID המובנה. כל ההתקנות הלכו חלק והיו די מובנות. ואז התחלתי את התהליך: קודם כל ניקיון המכשיר- הסרת רוב האפליקציות שיכולתי, הWIPEים בRECOVERY, מחיקת מחיצת CACHE וINSTALL מחדש של MEMHACK. כבר אז התחיל הסיוט שנמשך יום שלם- המכשיר נכנס לBOOT LOOP בלוגו של האנדרואיד. והBACKUP נעלם. מהמכשיר אני י…

23. נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. יש מבצע לחודש מרץ בבאנג, ה-Lenovo ZUK Z2 נימכר כעת ב158$ בשימוש קופון Marchsale10 המעניק 10% הנחה על כל מוצרי החנות(פרט למחירי PROMO). מה דעתכם. המתחרה העיקרי מולו במחיר הינו REDMI 4 בעל מיפרט פחות מרשים, בנוסף המכשיר תומך בANDROID 7 (משופצר): http://www.gsmarena.com/chinese_zuk_z2_and_z2_pro_owners_to_get_zui_25_update-news-22873.php לינק: בנוסף עם הקופון הזה אפשר ליקנות גם את ה-LeTV LeEco Le Max 2 X829 5.7 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 ב180$. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  25. הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.