גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנפח לא מה שממש חשוב לי מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאוונד ללא פשרות ואיכות וידאו בקשר לגודל מסך מספיק לי 2.2 אם יש אפשרות זום בתמונות עוד יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס של 2 GB.. האם אפשר לראות בפלאפון סרט באורך מלא? (כמובן אחרי שממירים לGP3) וגם מה צריך לשים בדיוק בהגדרות? ובסוף.. אם אפשר.. באיזו תיקיה לשים את הסרט (אני מעביר קבצים דרך הכרטיס זיכרון). תודה מראש למי שעוזר. =]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם ב15.7 אני טס לניו-יורק ואני השהה שם עד סוף אוגוסט, החלטתי לנצל את זה ולקנות שם נגן מוזיקה. אני מעדיף לקנות בשבועיים הראשונים שאני יהיה שם אבל אין לי בעיה לחכות קצת אם זה שווה את זה. אני מעוניין במכשיר בגודל של איפוד בערך עם נפח של לפחות 20-30GB אני ישמע בעיקר שירים, אבל אולי פה ושם כמה סירטונים או תמונות כך שאני לא צריך מסך יותר גדול מ2.5". האיכות קול של איפוד מספיקה לי עם אוזניות סטנדרטיות ואני לא רואה הרבה סיבות לא ללכת על ה80GB ב240$. כמובן שכדי שהיה כמה שיותר קל ועם סוללה כמה שיותר חזקה, אני לא צריך תמיכה בעברית, אני לא מסוגל להשתמש בממשקים בעברית ולא שומע שיר אחד בעברית. אם הנגן לא כולל אוזניות IN-EAR אז אשמח להמלצות בעיקרון הCX300 ב35$ נראים כמו בחירה טוב…
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חשובה לי מאוד איכות הסאונד, עמידות, שירות החברה, קטן ושקל להעביר אליו שירים ואפשר אולי להשתמש בו כגיבוי... מה שכנראה מפיל את האיפודים למיניהם... מה דעתכם על הZEN 32 החדש (מבוסס זיכרון פלאש) ? מה דעתכם על קריאייטיב בכללי ? יש עוד רעיונות ? (תקציב לא ממש מהווה בעיה) יש נגנים יותר גדולים בנפחם שיכולים להתאים ? והאם יש חניות מומלצות בארץ ? מקווה לעזרה. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אוטוטו יוצא לטיול בדרום אמריקה וצריך את עזרתכם בבחירת נגן MP3. בגלל אופי הטיול (בעיקרו שטח) יש לי כמה צרכים מהנגן: תאימות רחבה ככל האפשר, עדיפות לנגן שמציג עצמו כמו disk on key בפני המחשב שאליו הוא מתחבר. סינכרון מול WMP11 והצגה של תמונות האלבומים. זמן השמעה ארוך וסוללות מתחלפות. אמינות וייציבות. הבנתי שיש כזו אופציה בחלק מהנגנים שאם תחבר אליהם את המצלמה שלך עם כבל USB אז תוכל להוריד ממנה את התמונות למכשיר, שזה חוסר המון כאב ראש ועבודה שחורה כמתחברים למחשב מידי פעם שם... אז אם אפשר זה יהיה נהדר. עברתי קצת בפורום וראיתי שעיקר ההמלצות הן על D2 ו- E100 אבל לא מצאתי מיידע על מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור, יובל.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(אני לא מאמין שאני פותח סקר) אז 4 שנים אחרי - אני עדיין עם ה IRIVER H120 הנאמן שלי, איכשהו זמן הסוללה מרגיש כאילו הוכפל, הוא נראה כמו חדש, משמש אותי עדיין בצורה כמעט יום יומית, ואני מבסוט ממנו יותר מאי פעם זאת הייתה אחת הרכישות הטובות שלי, שמח שלא הלכתי על IPOD. (ברמיזא מדובר על איכות מוצרי APPLE שמיוצרים תחת מדיניות "שנה הבאה תזרקו ותקנו חדש" , בניגוד למוצרים אחרים) מה אתכם? כמה זמן הנגן-גאדג'ט הנוכחי שלכם אתכם?
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
iPhone 3G האיפון החדש החל להימכר במספק מדינות שבהם כבר 11 ביולי, שהראשונה שבהם ניו-זילנד. סיקור על האיפון 3G. http://www.engadget.com/2008/07/11/iphone-3g-review/
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-