עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Fortunes,

בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by neogod,

על איזה משחקים אתם ממליצים למכשירים סלולריים(מכשירים של סוני בעיקר) ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by altec,

ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  6. שלום, יש לי שאלה שאני כבר זמן מה רוצה לדעת את התשובה... לפני כמה חודשים אימא שלי איבדה את הסלולרי שלה, אז הלכנו לסלקום בשביל לקבל מכשיר זהה. בכלל שיש לנו ביטוח אז מכרו לה את אותו המכשיר בכ- 150 ש"ח. וששאלתי כמה היה עולה לי אם הייתי מאבד את ה - N95 שלי והם אמרו לי שזה בערך 800 ש"ח. ועכשיו חבר שלי איבד את הסלולרי שלו, ואין לו ביטוח כך שהוא צריך לקנות מכשיר חדש, שכמובן יעלה לו הרבה כסף. אז נגיד ואני אלך עכשיו לסלקום ואגיד להם שנאבד לי המכשיר, והמכשיר יהיה בבית שלי מכובה או משהו, אז אני אוכל לקנות מכשיר חדש + סים שיעלה עוד 100 שקל והם לא יעלו על זה שלא באמת איבדתי את המכשיר? ואז יהיה לי מכשיר סלולרי בהרבה פחות כסף, שאני אוכל למכור או לתת לחבר. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  9. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

10. בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב. חשבתי אל המכשירים האלה : 8G IPHONE 8G W960 N95 החדש 8G המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט מה אתם ממליצים לי ? אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by huber,

תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by T1000,

היי יש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות 1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית 2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית 3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. כותרת

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by S L I P Y,

מה דעתכם עליו ? מתגובות שקיבלתי בפורום (למרות שזה היה רק בן-אדם אחד אני חושב) הבנתי שהוא הכי טוב בתחומו (פלאש,32G,קטן,סאונד טוב,פחות חשוב וידאו) ? אז אני עושה בדיקה אחרונה לפני בחירה סופית P: אני מצאתי חסרון עיקרי אחד - התמיכה בעברית...אני לא אוכל לשמוע שירים ישראלים (לפחות לא לראות את השם שלהם...) והאחריות (לא קונה בארץ - חבל) חוץ מזה מה דעתכם ? יש עדיפים ? יש לו חסרונות ? דברו עכשיו או תנצרו את לשונכם לעד ! תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by orzilca,

האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by Holography,

יש אפשרות להפעיל אופצייה כזאת ב-iRiver E100?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  22. אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by etz,

לכל בעלי המכשיר ה"נפלא" הזה, האם הצלכתם אי-פעם להפעיל בו קובץ מידי (שלא הגיע עם המכשיר, כמובן) כמו שצריך? בגלל שיש במכשיר מקום לאולי חצי דקה של MP3 חשבתי לשים מידי בתור צלצול... מצאתי של כל מיני שירים, העברתי אותם למכשיר דרך כבל אבל כשאני מנסה אותם הוא אומר על כולם שהקובץ פגום. קראתי באיזה אתר נידח שאני לא מוצא כרגע שנוקיה דורשים איזה מידע מסוים שיהיה קיים בקובץ, האם מישהו שמע על זה פעם משהו?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים