עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Tzach Bein,

שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  4. ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by manticore,

אני ממש חייב לשדרג את הטלפון שלי ואחרי קצת חיפושים מצאתי את הטלפון הזה והוא נראה לי לא רע יותר מידי דיבורים אין עליו כי הוא לא משווק ברשתות, רק בחנויות. מה אתם אומרים, הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. הכוונה לנניח כרגע אני עם רום 5.0.1 של סינגפור שיצא בחודש אפריל. כרגע ראיתי שיש רום באותה הגירסא רק של מדינה אחרת וחדש יותר שיצא בחודש מאי. האם מומלץ לצרוב את הרום הנ"ל או להישאר עם הרום הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Knopix,

אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  11. השעון החכם החדש של היצרנית יוצע בגירסה קלאסית ואלגנטית לחובבי הז'אנר, וגם בגירסה עם מראה ספורטיבי וקשוח יותר לכתבה

12. Started by avz,

היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by YohaiM,

תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by abav,

מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by שניצל,

אני מחפש נגן פשוט וזול בשביל חברה שלי (בשביל להחליף את הדיסקמן שלה שפרש לגמלאות). הכי חשוב לה שהנגן יתמוך ב-playlists (ושיהיה אפשר לעשות shuffle לכל השירים בplaylist מסויים). אני מסתכל על ה-sansa m240, ורשום שיש שם תמיכה ב-playlists, אבל לא מוסבר איך עושים את זה. מישהו מכיר את הנגן ויודע?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by Joli,

יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by שלוי1,

יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?

19. Started by Animor,

שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי נגןMP3(מצויין) של SAMSUNG > לא יודע איך לסדר את רשימת השירים ניסיתי להשתמש בתוכנה שהנגן מספק - ומשום מה זה לא הצליח לסדר את רשימת השירים בסדר ההשמעה הרצוי מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה בקלות ובלי בעיות ? וגם שמסדרת טקסטים בעברית > שלא יתהפכו בתצודה בנגן ? THX!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. דגמי ה-Galaxy A52 וה-Galaxy A72 מסתמנים בתור שדרוג חשוב לעומת הקודמים להם מתחילת השנה שעברה - בעיקר בגרסאות ה-5G שצפויות להיות אלו שינחתו בישראללכתבה

22. יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חברת Leica מבצעת שינוי מיתוג למכשיר חכם מבית חברת שארפ ומשיקה אותו באופן שכנראה נועד לגרום לשאר העולם לקנא קשות - או לכל הפחות להתעניין קלותלכתבה

24. אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.