גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קניתי GPS חדש MIO 300 איך שהתקנתי אותו האנטי וירוס המפגר שלי מחק ממנו קובץ עכשיו לא עולה לי התוכנה זה רושם לי program application database cannot be found וגם פתאום לא עובד הUSB אז אין לי דרך לסדר את זה אני משתגע פה למישהו יש רעיון איך לסדר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Vivo מכינה אותנו להשקתו של דגם חדשני ב-24 בינואר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המכשיר המשתלם החדש שהוצג עם שבב Mediatek משוכלל יזכה ככל הנראה גם לגרסה המבוססת על Snapdragon 730G בהמשך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? כמה שווה האייפון 4 שלי ? 16 ג'יגה שחור, שמור ללא שריטות או חבלות... נקנה לפני 30 חודש מהו מחיר ריאלי למכירה שלו ? 1000 שקל זה גבוה? לגבי נקסוס 4 - אני רוצה לקנות את הגרסת 16 ג'יגה - ראיתי מפורסם בזאפ בסביבות 1600 שקל , האם אפשר למצוא יותר זול ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר GPS לנסיעה בכבישי הארץ: כמובן שחשובה מהירות החישוב מחדש,עוצמת הקול וממשק נוח לשימוש. בחיפוש בZAP מצאתי כמה מכשירים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=585953 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710134 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721501 אודה להמלצות / הערות לגבי הנ"ל תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
באתר של יד שניה ראיתי שמוכרים את הN95 איך זה הגיוני?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות הגעתי להחלטה שאני קונה את sansa e280. אני מת לאיזה D2 אבל הוא כרגע יקר והסנסה יחסית מאוד זול לנפח שהוא מציע, וכמובן שעוד אפשר לשדרג. לפני הקניה (שאולי תהיה כבר מחר) מעוניין לשאול את מומחי הפורום כמה שאלות רק כדי להיות בטוח: 1) אני יודע שאפשר להתקין על הנגן rockbox (מה שאני כנראה אעשה), אבל האם הוא מחליף את הפירמווייר הרשמי או יושב בנפרד כך שמתי שרוצים אפשר לעשות בוט למקורי? 2) האם זה נכון שללא התקנת rockbox המכשיר אינו מצליח לקרוא כרטיסי HC (מעל 2 ג'יגה)? 3) שמעתי כבר כ"כ הרבה תשובות כך שאני לא בטוח אם גם כאן כדאי לשאול אבל בכל מקרה, האם הנגן מגיע עם מטען או שאפשר להטעין רק דרך USB? 4) האם לאחר שמכניסים כרטיס זיכרון הנגן מזהה את כל הנפח ביחד או שצ…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים האלה במיוחד עכשיו שהם בטווח מחירים דומה. לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה, אבל לפי ממה ששמעתי המצלמה שלו וחיי הסוללה לא כל כך טובים. ומצד שני לLG G2 יש חיי סוללה ארוכים ומצלמה נהדרת, אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון) והוא לא ימשיך לקבל עידכונים כמו הנקסוס 5 השאלה שלי עד כמה זה קריטי? ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5 אני אשמח לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון עם הטלפונים האלה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קפיצת הראש של המותג הסיני הצומח במהירות אל שוק ה-PC מצליחה להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
מספר חודשים אחרי ה-OnePlus 10 Pro שזכה לתשומת הלב הבלעדית בהשקתו - יש לנו את האלטרנטיבה המוזלת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם משוכלל עם מסך בגודל של פחות מ-6 אינץ'? אסוס תנסה להוכיח לנו שיש סיבות טובות לקיומו ב-28 ביולילכתבה
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמכשיר ישן מאוד , אבל יש לנו שלושה מכשירי ניווט בבית ואחרי פישפוש באחד הארונות מצאתי את הבחור הזקן הזה והחלטתי לאמץ אותו . בכל פעם שהסוללה של המכשיר אוזלת - המכשיר מפרמט את עצמו . ממה זה נובע ? האם יש דרך לסדר את הבעיה ? או שזאת בעיה נפוצה ? תודה לעזורים !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-