גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע פתחתי פה בפורום דיון על ההתלבטות שלי בין ה K750i לבין ה W800i, בסוף הלכתי על ה K750i ואני לא מצטער על כך זהו הניסיון הראשון שלי עם פלאפון מודרני מחברת Sony-Ericsson, על ההתרשמות שלי מהמכשיר תקראו בהמשך. עיצוב ונוחות: קודם כל חייב לציין שהפלאפון יפה הרבה יותר במציאות מאשר בתמונות באינטרנט, ומייד אהבתי את העיצוב שלו. מה שהפריע לי בדקות הראשונות שלי איתו זה המשקל הגדול יחסית, 99 גרם. (בשבילי משקל הוא דיי קריטי, 100 גרם לפלאפון זה גבולי) אבל התרגלתי מאוד מהר. התפריט שלו קצת לא שגרתי, הוא מאוד שונה ביחס לפלאפונים מחברות כמו Nokia Samsung או Motorola, אבל גם - אהבת והתרגלתי מהר מאוד!התפריט גם מאוד מתוחכם ונוח, שלדעתי הוא מאוד קל ללמידה. מאוד מצא …
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
:yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ביצרנית הסינית אישרו כי הם מתכננים להפסיק להשתמש במותג אשר יצר את עולם המכשירים הסלולריים חדשות קצת עצובות מגיעות אלינו מסין הרחוקה, שם אנשיה של לנובו אישרו את כוונתם להעלים בהדרגתיות את שם המותג מוטורולה, החברה אותה קנו מגוגל בתחילת 2014. מדובר במהלך קצת מוזר, שכן בלנובו בהחלט מתכננים להמשיך ולפתח את קו מוצרי המוטו (Moto) של החברה האמריקאית לשעבר אשר מלווה אותנו בשנים האחרונות, יחד עם לוגו ה-M האיקוני – אך ללא השם המלא מוטורולה, אלא כ-'Moto by Lenovo'. בכל מקרה, מדובר בהתפתחות עצומה יחסית לכל הנוסטלגים שבינינו – אחרי הכל מוטורולה הוא שמה של חברה שהוקמה לפני כמעט 90 שנה, ובהובלתו של מרטין קופר הייתה זו שפיתחה בשנות השבעים את כל הקונספט של רשת תקשורת סלולרית…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי כולם, היום הייתי באורנג' ושמעתי את התוכניות, מצאתי משהו שטוב לי ובעצם מה שנשאר זה רק לבחור מכשיר. האופציות הן נוקיה 6120 כמו שכתבתי (שעליו אני צריך להוסיף עוד איזה 4 שקל בחודש לעומת האחרים, אבל זה זניח), 6288, או סוני אריקסון Z610i/K610i/K530i. בגדול ה-6120 הכי נראה לי אבל נציגת המכירות סיפרה לי על הבעיות שרוב האנשים מתלוננים עליהן, ההתחממות שהבנתי שמעבר לדור 2 די פותר את זה ומערכת סימביאן שכנראה אנשים לא אוהבים. מהמעט שיצא לי להתעסק עם סימביאן אני דוקא לא זוכר שהיו לי אתה בעיות אבל זה היה די מזמן, מי יודע כמה השתנה בינתיים... מה אתם אומרים? האם המערכת אכן בעייתית או לא? הרי יותר פשוט להשיג בשבילה תוכנות חיצוניות כי היא פתוחה, לא? אשמח לתשובות. בקשר לאופציה שניה, ה-K53…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נקסוס 5 ובדיוק שוחררה השבוע גרסת stable ל-PA (גרסה 4.4.4) אני מתלבט אם יש טעם לעבור מסטוק של גוגל לרום כזה או אחר (CM11 או PA4.4) יש להם יתרונות או חסרונות על סטוק? יש מקום שמשווה רומים שונים? (ביצועים, מאפיינים, דברים מיוחדים וכו')
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הורדתי את הרום מהלינק שפורסם בפורום בפוסט ישן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13106495 המדריך לא כל כך מובן לי, אשמח לקבל מדריך חדש כיצד להתקין, כמו כן לא מובן כל כך למה יש שם התקנה של kies כי אין שימוש בצריבת רום בקייס בכלל.. אשמח לכל עזרה כיצד להתקין את הרום, אפילו וידאו מיו טיוב אם יש נ.ב: התקנתי כבר root וזה נראה תקין בדקתי עם rootchecker וגם ביקש הרשאת רוט על כמה דברים אז נראה תקין תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין טאבלט סיני מאחת מהחנויות ברשת, אבל אני מהסס כי קראתי כאן ובפורומים אחרים על כל מיני בעיות בנושא: הזמנות שלא מגיעות ואחרי חודש החנות מבטלת את ההזמנה, טאבלטים שנתקעים לנצח במכס הסיני, המכס הסיני עוצר משלוחים המכילים סוללות ליתיום ועוד ועוד סיפורים. לא ברור לי כמה מזה אמת וכמה אגדות אורבניות, האם הבעיה גורפת או שרוב ההזמנות מוצלחות ופה ושם יש מישהו שנדפק. יש מידע חלקי ומבולבל. הייתי רוצה לנסות לעשות סדר בנושא כדי שנדע מה המצב. אשמח אם תוכלו לספר כאן את חוויותיכם מהזמנות טאבלטים בסין (הזמנות עדכניות, לא משהו מלפני חצי שנה) - מי קיבל, מי לא קיבל ומה הייתה ההתנהלות. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי איזה תוכנות סטטיסטיקה מומלץ להטמיע באפליקציה? אני מבין שגוגל אנליטיקס לא נותנת תמונה מלאה כמו כן כמה הטמעה כזאת באפליקציה מורכבת יותר מאשר לווב שם הטמעת הקוד לוקחת דקה וחצי? תודה דן
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי נקסוס 7 שאני מנסה להשתמש בו כתחליף למחשב נייד בלימודים (לימודי הנדסה). אני רוצה לקנות עט סטיילוס איכותי עם דיוק גבוה למטרת כתיבת הערות על קבצי PDF או למטרת רישום הערות שוטפות. (החזון היה לקחת טאבלט 10 אינצ' ולהשתמש בו כמחברת לכל דבר אבל זה נגנז כעת) הסתכלתי על כמה עטים ממחקר שעשיתי ואם למישהו יש את אחד מהם ויש לו רשמים, אשמח לשמוע! 1. Go Smart Stylus http://justgosmart.squarespace.com/stylus/ 2. Adonit Jot Pro http://adonit.net/jot/pro/ 3. Applydea Maglus http://the-maglus.myshopify.com/products/the-maglus-stylus-with-removable-tip-and-spare-tip-and-storage-keyring אשמח לשמוע על המלצות נוספות כאשר המאפיין החשוב הוא דיוק בכתיבה.
-
- 20 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל המובילה חוטפת מהלומה בלתי צפויה מבית המשפט בדרום קוריאה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-