גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הכירו את הדגמים שנהנים מסיכוי משמעותי להפוך לראשונים בשוק המקומי עם ה-Snapdragon 8 Gen 1 - וגם אלטרנטיבה לאלו שמחפשים קומפקטיות מירביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר לצורכי שיחה, SMS, what's up ומעט תמונות הציעו לי את המכשיר d one smart r3s חיפשתי עליו מידע באיטרנט ולא ממש מצאתי מישהו מכיר את החברה? האם זה מכשיר סיני? האם כדי להתעסק עם המכשירים האלה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מכינה צמד מכשירי דגל מסקרנים שיבוססו על השבבים המתקדמים מבית סמסוג ו-Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מייזו-מכינה-סמארטפונים/
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מוצר הדגל הבא של היצרנית אשר אינה יודעת מנוח עם 5G, מצלמה חדשנית וטעינה מהירה במיוחד, עשוי להגיע כבר בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני יעבור את החבילה מעונין שתהיה האטה בגלישה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]חיפשתי ברשת אך לא מצאתי פתרון לבעייה שיש לי. יש לי טלפון של נוקייה מדגם 3710 עם חיבוריות BT, הטלפון לא מריץ אנדרואיד. בנוסף יש לי טבלאט של B&N מדגם NOOK HD+ עם חיבוריות BT שמריץ אנדרואיד. כל הפתרונות שראיתי לשליחה של הודעת SMS מהטבלאט דרך הטלפון דורשות התקנת תוכנה גם טבלאט וגם בטלפון (שאמור להריץ אנדרואיד). ישנה דרך אחרת בה ניתן לשלוח הודעת SMS מהטבלאט בשימוש בטלפון כממסר בלבד? [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הזמנה של טלפון סלולרי מחו"ל. הבנתי שיש כל מיני מסים שיש לשלם, השאלה היא איך אני יודע מה הסכום הכולל שאני אצטרך לשלם מלבד המחיר המתוייג של המוצר? מעבר לזה, האם יש אתר זול שכדאי להזמין ממנו מכשירי סלולר? אני מחפש אייפון 5S. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש שעון חכם הכי טוב בשוק שקיים(רלוונטי גם שעון שייצא בחודשים הקרובים, לא לחוץ לקנות) לפי מה שקראתי עד עכשיו השעון LG G Watch urban הכי טוב בשוק, האם זה נכון? עוד דבר, שמתי לב שרוב השעונים לא תומכים בדור 4, מה ההשלכות של זה? אצלי מכשיר הסלולר על דור 4 יש גם את LG Urbane LTE אבל הוא יקר להחריד, ככה שהוא פחות רלוונטי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבא של היצרנית הסינית אמור להיחשף רשמית בעוד כמה ימים, עם מפרט שיהיה שיפור גדול במיוחד לעומת קודמו ב-12 בינואר שיאומי (Xiaomi) אמורה להציג לעולם את המכשיר החדש הבא שלה, ה-Redmi 3, אך אם להאמין לטיזרים האחרונים שהחברה משחררת אל הרשת ולדיווחים שלווים אותם – הדגם החדש יהיה דומה הרבה יותר ל-Redmi Note 3, מאשר ל-Redmi 2 אותו הוא בא להחליף. לפי המידע הנוכחי, הסמארטפון החדש יציע מסך 5 אינץ' ברזולוציית 720p צנועה יחסית ועם 2GB של RAM ו-16GB של נפח אחסון שניתן להרחיב עם כרטיס microSD (אנחנו עדיין מחזיקים אצבעות לגירסה נוספת עם 3GB של RAM ו-32GB של נפח אחסון). עד כאן הכל נשמע סטנדרטי, אך נראה שה-Redmi 3 יציע גם גוף מתכתי מעוצב במקום הגוף הפלסטיקי …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים! אני עובר לגור באנגליה עוד כחודש וחצי והגעתי למסקנה שפלאפון סמארטפון יעזור לי (משתמש כרגע בנוקיה X3) אני מחפש טלפון שיהיה נוח לראות בו מפות ואפליקציות שימושיות. בבקשה רק לא אייפון... סאמסונג נשמע לי טוב אבל אני חושב שנגיד גאלקסי S2 הוא מתקדם מדיי בשבילי.. יש פלאפונים שפחות ממנו ועדיין יענו לי על הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט לא צריך משהו "מפוצץ" אלא להסתפק במועט בגדר הצרכים.. תודה ושבוע נהדר!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מנסיון איך לבצע Root למכשיר הנ"ל? אני מדגיש את הנסיון, כי בתוצאות חיפוש של גוגל תראו כמה פתרונות, אבל אף אחד לא עבד לי.. (משהו כמו האתר הרשמי טוען שגנבו לו את הקבצים למשל. ככה לפחות הבנתי...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר קורס טוב לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ולאייפון לנער בגיל 14 ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-