גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שעתיים קניתי LG G3. אני מודאג מכך שהסוללה מתרוקנת בקצב מהיר ביותר, גם כשאין הורדות ועדכונים ברקע. אז כמה שאלות: מה קצב ההתרוקנות הצפוי: 1) במצב המתנה, כמה אחוזים אמורים לרדת בשעה? 2) עם בהירות 50% וצ'יטוט בוואטסאפ. האם יכול להיות שיש מין קצר בטלפון שבגללו הסוללה מתרוקנת בקצב של אחוז בשתי דקות? מאוחר מדי בשביל זה, אבל בכל זאת: האם קצב ההתרוקנות של G2 טוב משמעותית מזה של G3? האם לפני טעינה ראשונה מומלץ לרוקן לגמרי את הסוללה? יש ויכוחים אונליין על זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב. אני רואה שבחלק מהאתרים( כולל כל האתרים מחו"ל) רשום שלסמארטפון הזה יש סוללה בקיבולת 1700, ובאתרים אחרים( כולל באתר של היבואן רונלייט) רשום 1500. מה הסיבה לזה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי! קניתי גלקסי S3 לפני שלושה שבועות. הסוללה של המכשיר פשוט מתרוקנת במהירות לא הגיונית! אני בקושי משתמש בפלאפון והאחוזי סוללה שלו יורדים ויורדים. הוויפיי שירותי המיקום והבלוטות כבויים ובהירות המסך קרובה להכי מינימלית. היה לי אייפון 4S ואני יודע מה זה סוללה של סמארטפון וזה לא ניראה לי אמור להיות ככה.... יש משהו שאני אולי עושה לא נכון?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי נגן MP4 שהסוללה שלו גוססת.. זה אומר שפעם יכולתי להטעין אותו פעם בכמה ימים אח"כ זה נהיה פעם ביום אח"כ פעמיים ביום ובסוף... הוא לא חי דקה מבלי להיות צמוד למטען \: יש אפשרות להחליף לו את הסוללה בלבד במקום לקנות חדש? בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 50 שקל בהחלפת סוללה (המכשיר של חברת CLUBIN, לא מוכר ממש..) אם כן, איפה? אני מעדיף באיזור המרכז אם יש אפשרות. אם אין דרך לעשות את זה, אשמח לשמוע המלצות על נגן מוזיקה (אני לא צריך בכלל וידאו) 8 GB עד 250 שקל עם עדיפות גדולה לזמן סוללה גדול כי.. אני עם טראומה מזה שיש לי עכשיו.. חשבתי על הSansa clip+ שעולה 245 בזאפ. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שלא עדכנתי בזמנו... היה סבב 11 שהגיע כבר, יש כמה יחידות עודפות : פרטים עמ הדיון עודכן לסבב 10 סוללות ANKER סבב10 אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHJLS25nRGRJek55WVN5OENCMVBTQXc6MA אחרי סבבים: אחרי סבבים: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7, 8 אני מתחיל את סבב 10 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לפי סבבים קודמים המחיר לסוללות עומד על 60~70 שח אבל תלוי בסוללה הפרטנית, יכול להיות יותר יכול להיות פחות משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) ת…
-
- 104 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה וסליחה על הבורות. קניתי טייפ מנהלים עם הטענה מהמחשב ולצורך כך צריך להפעיל אותו על סוללות אלקליין (AAA שכמובן לא קיבלתי). השאלה שלי היא איפה קונים? איך יודעים שהן אלקליין? ואיזו חברה מומלצת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו שמע על חברת PowerRocks ? לפי האתר שלה היא נראת כמו חברה סינית שלא מפרסמת יותר מידי מידע טכני על המוצרים שלה. אייבורי מוכרים כמה סוללות גיבוי של החברה במחיר די נמוך ביחס לסוללות גיבוי בעלות שם (לא משהו אקראי נתונים פיקטיבים מebay). משום מה, בכל אתר מחו"ל ניראה שהמכירים של הסוללות של PowerRocks יותר גובהים ממה שאיבורי מוכרים, האם יכול להיות שאיבורי מוכרים זיוף סיני זול (זול יותר !) ? בכל מקרה אשמח להמלצות לסוללות גיבוי אמינות בלי פרמטרים מזוייפים במחירים סבירים (לא משנה אם בארץ או מחו"ל).
-
קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה קניתי lg g3 אחרי הG2 , עם הביצועי סוללה המצוינים אני טיפטיפטיפה (טיפה ממש קטנה) מאוכזב חח. משיטוט זריז לא ראיתי דיון לגבי הסוללות המוגדלות שנמכרות בEBAY. הם יש למישהו ניסיון ? ראיתי סוללה של 3800MH במחירים סבירים. שקר? סתם ניפוח של נתונים? אשמח לדון על כך ואולי לקנות ולשתף אם תרצו. למרות שיקח חודש עד שיגיע LOL ערב טוב לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה... הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA... תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שאין בסטיקי את הנושא הזה, ולדעתי צריך להיות... לא כי אני צריך כרגע, אלא כדי שתהיה מודעות לבעיה. נכון להיום אם רוצים לקנות סוללה תחליפית, יש 2 אופציות, OEM ו-non OEM. לרוב זה מה שזה אומר: OEM - סוללה של היצרן המקורי, במילים אחרות זהה לזו שבמכשיר שלכם. non OEM - סוללה תחליפית, לרוב מדובר בסוללות של יצרני צד 3 והן בעלות עוצמה חלשה או סוללות מקוריות פגומות (נפלו בבדיקות). בארץ לרוב מוכרים סוללות non OEM במחירים של סוללות OEM (שעולים מן הסתם יותר), זו ממש גניבה(!). ב-eBay הבעיה זהה, רוב הסוללות הן מהסוג השני והן לא שוות את הכסף שלכם (גם אם הם עלו דולר). בד"כ הישר מהקופסה תרגישו שהן מספיקות למעט זמן, או שהן יפעילו בסדר שבועיים שלוש ואז תרגישו כאילו הסוללה בת שנתיים שלוש…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ה-Realme GT Neo5 SE עשוי לכלול מספר מאפיינים שיגרמו גם לספינות דגל לקנאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/50000mah-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-For-Cell-Phone-Blue-/261602800155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce8bdf21b איך זה בסדר? עושה את העבודה? יש למישהו נסיון עם זה? חסרונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-