עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ziko,

מהם תדרי LTE המתאימים בארץ לסמארטפון סיני 4G: FDD-LTE: B1/3/5/7, TDD-LTE:38/39/40/41 xiamoi mi5s plus האם התדרים תומכים בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by YogiBear,

אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

תכננתי לשדרג כבר מזמן, מות הפלאפון זירז את העניין. יש לי N76, ואני מאוד רוצה מכשיר בעיצוב צדפה, הסתכלתי בקטלוג של אורנג' ואין מכשירי צדפה טובים, מה קורה פה? בכל מקרה, אני נוטה לנוקיה ורגיל לסימביאן. אני רוצה שהשדרוג יתבטא בעיקר במצלמה חזקה יותר, כוח עיבוד נוסף, וסוללה חזקה. כניסת אוזניות סטנדרטיות חשובה. איזה מכשיר אתם מציעים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Holography,

יש אפשרות להפעיל אופצייה כזאת ב-iRiver E100?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה

8. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by edeNF,

צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by spiidx117,

http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. דיווחים טריים מעידים על כך שהשחקנית הטאיוואנית תשיק פחות דגמים מאי פעם ב-2018, אך הראשון שבהם יוכל להיות זמין כבר בינואר לכתבה

13. דברתי עם אורנג לגבי התוכנית שהם נתנו לי לגלאקסי 1\2: 250 דק 250 סמס 1 גיגה גלישה 168 שח כולל מעמ. ואז יש החזרת הטבת מכשיר שב 18 חודשים ראשונים יורדים לי 35 שקל ואז 18 חודשים ראשונים אני משלמת 133 ושאר החודשים 168. שאלתי אותם אם אני קונה את המכשיר בחנות פרטית הם אמרו שלא תהיה לי הטבת החזר כספי מכשיר ואז אם אקנה נניח את גלאקסי 2 אני אשלם להם כל חודש 198 ל 250 דק 250 סמס 1 גיגה גלישה. לא שווה לקנות את המכשיר דרך אורנג וזהו כי אז יש לי החזר הטבה?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by jackofalltrades,

ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה

17. שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Scorpion-X,

היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  21. אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה

23. Started by srulikg,

מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by haviv822,

סוף סוף החליטה סאן דיסק לשחרר עידכון קושחה לנגניה, העדכון מאפשר תמיכה מלאה בכמה שפות חדשות ובין היתר בעברית. (עברית מלאה, מימין לשמאל, עברית גם בשמות השירים וגם בתפריטים) כרגע העדכון רק לסדרת הנגנים E200 ו- C200. חוץ מהעברית המלאה, לאחר התקנת העדכון תזכו גם בין ביתר באנימצית כיבוי חדשה ומדליקה, והדלקת הנגן תהיה מהירה יותר. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 לפני ההתקנה יש לחבר את הנגן למחשב ולהעביר למצב MSC

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by The Ball,

התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.