עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arik89,

המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.

2. מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by J0n1,

העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by שוקו,

מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by AmL1,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?

15. אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Avivo,

שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by shai87,

אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by doker,

קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  25. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.