גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 2 followers
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ? 2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפש…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר מתקדם אפשר לקחת עד המחיר הזה. אני צריך שיהיה במכשיר כל מה שאפשר וחשוב שיהיו הדברים הבאים: GPS, מצלמה טובה, מסך טוב(סרטים אולי?), תמיכה בעברית- אורנג',WIFI.. בקשר לאינטרנט האם אפשר לקחת חבילה רגילה בכ20 ש"ח לחודש? מכשיר שיוכל להעביר לי את הזמן בכיף=] אם יש בדיוטי-פרי כדאי לקנות משמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-