גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Oppo ממשיכה לשבור מוסכמות והפעם עם דגם ביניים שמבטיח להגיע לטעינה מלאה של הסוללה שלו בתוך כחצי שעה בלבד, תודות לטכנולוגיית Super VOOC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות של פלאפון בגני התערוכה במטרה לשדרג ל-E71. אני צריך מקלדת מלאה ולכן לא חשבתי על אף מכשיר אחר. מה שכן, אחרי שביקרתי בדוכן של palm פתאום הגעתי למסקנה שאני לא כל כך סגור אם אני רוצה את ה-E71 או את ה-Treo. יצאתי משם בלי מכשיר חדש (כי לא הצלחתי להחליט) אבל עם נטייה לכיוון הפאלם. הבעיה היא שאני חושד שהמקור ליתרון הפתאומי שהפאלם קיבל אצלי הוא איש המכירות המצוין של פאלם לעומת אשת המכירות הקצת פוסטמה של נוקיה שלא עשתה הרבה יותר מפשוט להקריא את מה שכתוב לה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-