גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן שגם מריץ טוב סרטים ולפי הבנתי הA3 מוביל בתחום. רוצה חוות דעת ממבינים ומבעלי הנגן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%91%d7%93-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן , אני מתלבט להחליף את הנגן Creative ZVP 2GB שלי שהוא דיי סבבה האיכות סאונד מעולה אך העוצמה שלו פשוט נמוכה , אני משתמש בו במכון הכושר ולפעמים שומע את הסביבה , ניסיתי המון אוזניות , איכותיות של סנייזר , אלטק (ב500 שקל - האוזניות קשת עורפית הכי איכותיות שקיימות בשוק) , מכל הסוגים in ear , קשת עורפית , מעל הראש , פשוט חלש. אני מתלבט עכשיו על הנאנו החדש של ה8GB ב150$ , רציתי לשאול איך האיכות סאונד שלו ביחס ל ZVP והאם תמליצו לי על משהו אחר למכון כושר (במיוחד לאופניים וכו' שיהיה בעל פוטנציאל לעוצמה גבוה) בסכום הנ"ל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
Brand New, Get Quotation Offer For information, international shipping, please, contact us salesperson ... Email: infoelectronics0@gmail.com All good
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות של פלאפון בגני התערוכה במטרה לשדרג ל-E71. אני צריך מקלדת מלאה ולכן לא חשבתי על אף מכשיר אחר. מה שכן, אחרי שביקרתי בדוכן של palm פתאום הגעתי למסקנה שאני לא כל כך סגור אם אני רוצה את ה-E71 או את ה-Treo. יצאתי משם בלי מכשיר חדש (כי לא הצלחתי להחליט) אבל עם נטייה לכיוון הפאלם. הבעיה היא שאני חושד שהמקור ליתרון הפתאומי שהפאלם קיבל אצלי הוא איש המכירות המצוין של פאלם לעומת אשת המכירות הקצת פוסטמה של נוקיה שלא עשתה הרבה יותר מפשוט להקריא את מה שכתוב לה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-