גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-