עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by shapin,

היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by shay1098,

מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by eranir,

שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש

8. יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה

9. נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  11. Started by NaorBiton,

אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  12. האם אנחנו עומדים לקבל סמארטפון דגל חדש של המותג הפיני לפני סוף החודש? לכתבה

13. לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה

14. קניתי בDMO נגן MP3 ג'נרי, כשאני מכניס אותו למחשב הוא מראה לי אותו כ-UNKNOWN DEVICE. במחשב של החנות הוא מגלה אותו כמו שצריך. יש איזושהם דרייבירים כלליים לדברים הללו שאני יכול לנסות?

15. בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  16. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

17. סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה

18. האם מסכים מתקפלים יהיו גולת הכותרת של תערוכת MWC 2019? זו נראית כמו אפשרות הגיונית מאוד לכתבה

19. Started by שרון מהוד השרון,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by bla7,

מתי הוא אמור להגיע לארץ? לאורנג'?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by dsane,

אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה

24. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  25. בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה

דיונים חדשים בפורומים