עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות דיסק און קי 2 ג'יגה עכשיו הבנתי שישי הרבה סוגים טובים ופחות טובים אני רוצה דיסק און קיי טוב שיהי מהיר ושהיה איכותי וישמש אותי להרבה זמן. ועוד מה שאני רוצה שתמליצולי עליו זה כרטיס 2 ג'יגה לפל' סוני אריקסון 610I תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מיקרוסופט לא עומדת במקום, ובמקביל לשינוי מיתוג שהחברה מתכננת למכשיריה הסלולארים, חלקים ראשונים ממכשירים שטרם הושקו דולפים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a0%d7%9c-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e/

3. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

4. כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה

5. רציתי לדעת האם K850 יצא בארץ למכירה...במידה וכן - היכן אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by GordonShamway,

https://oneplus.net/blackfriday/ בהצלחה לרוכשים.. שימו לב שלא ניתן להזמין ישירות לישראל. אתם צריכים שיהיה לכם מישהו בחו"לשלוח אליו.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Mr.positive,

שלום לכולם,ידוע לי שהנושא חרוש אבל יש לי שאלה מאוד ספציפית ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, אני חייב לקנות מכשיר חדש עד ה22 במרץ ורציתי לדעת אם יש השקה של מכשיר חדש בפרק זמן זה ? אם לא אז השאלה היא כזאת, יש לי חבר שיש לו iphone 4s והוא התקין עליו מערכת android במקום IOS במידה והוא יעשה את זה גם לי ,איזה מכשיר יהיה עדיף הSGS2 או iphone 4s כששניהם עובדים על מערכת android ?

• 35 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by romansah9,

חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

אהלן, רכשתי ממש לא מזמן את הנגן הנ"ל ונדמה לי שהנגן משמיע מוזיקה בווליום נמוך. האוזניות שהגיעו עם הנגן תקינות - דרך הפלאפון אני שומע די חזק, ואילו מהנגן אני שומע חלש יותר. לדעתי הספק המוצא של הנגן נמוך יותר משל הנגן הקודם שהיה לי (clip+) מה שיכול להסביר את עניין הווליום הנמוך. השאלה היא האם ככה זה כלךל הנגנים הללו או שמא קיבלתי אחד פגום ועלי לממש אחריות ולהחליפו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by nim901,

דיברתי עם מישהו שמעוניין לעשות כזה דבר באיפוד - ליצור 2 איקונים שלחיצה עליהם תנגן מיד סרט מוגדר עוד איקון שיציג מצגת PP עוד איקון שיפעיל PDF בגלל שעוד אין לי איפוד ואני עוד לא רוצה לקנות אחד כזה בלי שאני אדע עד כמה זה אפשרי, אבקש לדעת מבעלי האיפוד אם אפשר לעשות את הדברים האלה בלי לפרוץ את האיפוד או, אם יש תוכניות כאלה שאפשר לקנות/להוריד

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by roncohe4,

אתה רוצה לעזור ובאים אליך בטענות. אז שכחו שאמרתי משהו.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  15. האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/

17. Started by ofir38,

היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  18. אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by ac1240,

יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by the-f-master,

אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. Started by EyEOnE,

מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by saar3,

מישהו יכול להביא לי אתרים של משחקים,שומרי מסך וערכות נושא(עדיף של קבוצות כדורגל או מכוניות) לנוקיה 6131!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש את הדגם המשודרג עם ה2GB RAM מהלינק באמזון בריטניה http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014KT0KWE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE א. אני נמצא כרגע בסלקום. הלכתי אליהם היום והם לא יודעים אם הם תומכים בכל התדרים שלו (המופיעים לדוגמה כאן http://www.phonearena.com/phones/Motorola-Moto-G-2015_id9513). התמיכה והכיסוי של התדרים מתאימים ? תהיה לי בעיה? ב. כשאני מזמין מאמזון אחויב במיסים/מכס/מעמ וכל מיני שטויות בכניסה לארץ? אם כן: איך אני מחשב את העלות הסופית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.