עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה

2. היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC מנצלת את הגמישות של מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל ליצירת הצעה ייחודית ותחרותית ביותר לכתבה

3. היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה

4. Started by Elishablue,

שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דגם בכיר בסדרה ייחודית למדי של היצרנית הטאיוואנית זמין כעת לרכישה באמאזון במחיר מעניין מאודלכתבה

6. Started by f16,

הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by CodeNinja,

היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם ה-Zenbook Duo החדש עם צמד מסכי OLED ומקלדת יצליח להוכיח לעולם את התועלת המשופרת שבו?לכתבה

9. Started by Yakim Peled,

אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה

12. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ב-sony xperia z2 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי יחסית זניחה - כיצד לנקות את מסך הטלפון באופטימליות המירבית? חשוב לי שהניקוי לא יפגע במסך עצמו (למרות ששמתי על המסך מגן מסך זכוכית). האם אני צריך לקנות נוזל מיוחד לניקוי מסכים של סמארטפונים? אפשר להעזר באלכוהול מסוג מסוים (90% או 70% וכו...)? או ניקיון בעזרת מים? אשמח לעזרה וסליחה על החפירה (:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אהלן, עד לא מזמן היתי משתמש בנוזל למסכי מחשב וכדומה...מתאימים למכשיר אבל הקטע הוא שהטבעיות אצבעות חוזרות לאחר רגע. אני רואה הרבה אנשים שמשתמשים במיקרופייבר, הבעיה שקניתי כמה של סנו אבל הן משאירות לכלוך בדומה לפסים של רטיבות, למרות שהן חדשות לגמרי. אני שואל, איזה מגבת מיקרופייבר למכשיר מומלצת? איזה נוזל ווקס וכדומה או שטות אחרת שאפשר לנקות איתו את המסך מומלץ? עד לא מזמן השתמשתי בחומר שניסיתי שנקרא CRYSTALUSION שאמור "לצפות" את המסך ב 0.001 חומר מיוחד המגן משריטות וכו'. הוא דוחה מים ושמן וזה באמת עבד לתקופה של חודש חודשיים בלבד (למרות שעל המוצר אומרים שנה לפחות - אין סיכוי) אז ניסיתי והווכחתי שהנושא עובד אבל לתקופה קצרה מדי ולא שווה את המחיר שלו כולל המשלוח (15 דולר). …

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Ran Tzarfati,

אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by averaraz,

השבוע עברתי לסלקום מאורנג במסגרת חבילה אטרקטיבית שסלקום הציעו דרך מקום עבודתו של אבי. בתנאי החבילה רשום שיש זיקוי של עד 64 שקלים בחבילה זו. אני לא רכשתי מכשיר דרך סלקום אלא פשוט ביקשתי סים בלבד. ברצוני לדעת האם החוק מאפשר לי לקנות עכשיו מכשיר(אחרי החתימה) מחנות פרטית ללכת לסלקום עם הקבלה ולקבל החזרים עליו למרות שכבר כעקרון חתמתי על החבילה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shark1011,

האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  18. זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה

24. שלום, אפשר בבקשה לקבל המלצה לסמארטפון המוביל כיום בשוק? (SGS2?) אני רוכש אותו בארה"ב. אין לי בעיה לחכות חודש+ אם אמור לצאת מכשיר טוב יותר. כל ה3D האלה מגניבים אבל ממה שהספקתי לקרוא יש למכשיר בעיות שונות ומציקות, תמונות באיכות ירודה וכו'. אין לי בעיה גם עם איזשהו Dell Streak 5 Inch. מעדיף מסך כמה שיותר גדול, מצלמה איכותית, ישמש אותי להאזנה למוזיקה במקום האייפוד שלי וזמן סוללה ארוך( : ). כמובן שאנדרואיד(או שהWP7 שווה משהו? למרות שלא נראה לי שיש ממשק בעברית כרגע). תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.