גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני דיי מחפש לוח שנה עיברי לHTC טאצ' קרוז שלי אני ממש צריך כי זה ממש מעצבן שאני קובע דברים וזה יוצא לי על חגים ודברים כאלה. דבר שני אם יש מילון שמתאים לקרוז אני ממש ישמח(בלי חיבור לאינטרנט כשאני רוצה לתרגם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי מהעבודה מכשיר E51 ואני מאוד מאוכזב ממנו. החלטתי לקנות מכשיר משלי. רוצה מסך מגע רוצה שיהיה מתקדם ומגניב אשמח אם יהיה לו גם GPS (אחרת אקנה בסופו של דבר GPS בנפרד) ההתלבטות היא בין IPHONE ל-CRUISE. ה-IPHONE מגניב ויפה. אבל אני שונא את המנטליות הסגורה של אפל שמצריכה לפרוץ אותו. אני יודע שיש לו רכיב GPS, אבל האם יצאה תוכנת GPS מתאימה? ה-CRUISE יפה ומגניב. אבל מסך קטן יותר מה-IPHONE ולא מגניב כמוהו. יש לו רכיב GPS וצריך להשיג לו תוכנה (לא חסרות). האם ה-CRUISE עדיף על ה-DIAMOND? אשמח להמלצות ודעות וחוויות שימוש. מה דעתכם אגב על אפשרות של לקנות ביד שניה? ה-CRUISE עולה 3200 חדש ואני מניח שאפשר להשיג אותו בכ-1500 ביד שניה. שווה את הסיכון?
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נא להכיר T-Mobile G1 או HTC Dream, המכשיר הסלולרי הראשון עם מערכת ההפעלה Android. [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] למי שלא יודע/שמע ANDROID הם חברה שנרכשה ע"י גוגל לפני כמה שנים במטרה לפתח מ"ה מבוססת לינוקס לסלולרים. היוזמה התפתחה לתאגיד של חברות (תוכנה, חומרה ושירותים) הנקרא Open Handset Alliance. ערכת הפיתוח (SDK) שוחררה לחופשי (כמעט לגמרי) לפני יותר משנה חינם, ומפתחים יכולים לשחרר ישומים למערכת כבר עכשיו. פרטים טכניים (מעבד/שבבים/מסך) עדיין לא יצאו רשמית אבל התמונות מדברות בעד עצמן, מקלדת qwerty מלאה, מסך מגע רחב (קיבולי כנראה), מכשיר דור שלישי עם WIFI ן- BT, עם GPS ומצלמה 3MP, מד תאוצה שיכול לשמש כמצפן. אינטגרציה מלאה עם שירותי גוגל (ללא MS E…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כף יד מסוג ASUS . הכתב בתוכנת ההפעלה "חלונות" בעברית ובאנגלית מופיע הפוך - כתב מראה. אשמח לקבלת עזרה. תודה בנצי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-