גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע מה אני רוצה : זרוע + מטען לרכב הסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוק קליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה) רמקולים חזקים פשוטות בשימוש מוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות . וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במכשירי ניווט אבל אני רוצה לקנות GPS תקציב של עד 1400 שקלים.... אני מעדיף שיהיה נוח לשימוש , תמיכה מרובה ואפשרות להורדת מפות מהאינטרנט אם יש אפשרות כזו ראיתי את הגירסאות החדשות של Mio והם נראים דיי מגניבים.... יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הנוקיה 6085 הצדפה השחור. אני מעוניין להחליף אותו ממס' סיבות: א. התחדשות - פלאפון חדש עם עיצוב ופונקציות אחרות . ב. מצלמה איכותית יותר (עם פלאש). ג. והסיבה החשובה מכולם - קרינה נמוכה יותר. חשבתי על ה6267 שהוא הפלאפון בעל הקרינה הנמוכה ביותר שקיים ובנוסף הוא צדפה כמו שאני רוצה. למישהו יש הצעות אחרות ו/או מה להגיד על ההצעה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפשת עכבר קטן קטן קטן. כמה קטן: אחד כזה שניכס לתוך חריץ PCI אקספרס הקטן. רצוי אחד שיכול להטען שהוא בתוך הסלוט. (מצאת רק כזה שנכנס לPCMCIA) (לא ממש ידעתי אם לכתוב את זה כן או בציוד הקייפי - כתבתי את זה כאן כי זה יותר מידי גאג'טי בשביל ציוד הקיפי..)
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מכשיר GPS בחו"ל ורציתי לדעת אם למכשיר יש חיבור USB או אפשרות לזיכרון פלאש זה בטיח את זה שאני יכול להתקין עליו תוכנה אחרת? או להתקין עליו מפות של ישראל/ארצות אחרות? ואם יש המלצה למכשיר בסביבות 400$ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי אייפוד טאצ' דור שני בחנות שנקראת ישראמרקט ב1400 שקל את הדור הישן מוכרים בארץ ב1300 בדקתי גם בEBAY את המחירים של הדור השני והראשון די דומה לארץ,בארץ יותר יקר ב200 שקל בקיצור מה אתם אומרים שווה ללכת על זה? זה האתר: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8135
-
- 40 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-