עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Netanel_M,

אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shay1098,

מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם. יש לי מכשיר גלקסי אס כבר מעל חודשיים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא חוסר דיוק והרבה פיספוסים של ה-GPS. במכשיר הקודם שלי (e71) לא נתקלתי מעולם בבעיה ופתאום הגלקסי עושה טעויות מיקום של עשרות מטרים. זה הופך אותו לכמעט לא שמיש בניווט בתוך עיר... יש לעוד משתמשי גלקסי את הבעיה הזו או שיש לדעתכם בעיה ספציפית במכשיר שלי?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by crimsonsky,

אז הDROID נראה ממש מגניב אבל כמובן שאני לא יודע אם הוא יהיה רלוונטי לישראלי. אז יש לי כמה שאלות. 1. מישהו יודע אם יש איפה לקנות אותו בארץ? יבואן אישי או חברת סלולר שמתכוונת לאמץ בקרוב. 2. אם אין האם אני יכול להביא אחד מחו"ל ולהכניס את כרטיס הSIM 3.5 שלי והוא יעבוד. 3. האם יש תמיכה (רשמית או לא) לעברית במערכת ההפעלה ANDROID 2.0 או האם הייתה תמיכה לגרסאות קודמות שאולי עדיין עובדת 4. DROID מגיע אם GPS והדרכת צעד אחר צעד בנסיעה. יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מפות של הארץ (קול בעברית ממש לא מעניין אותי) בבקשה אם מישהו יודע משהו שיפרסם או שיפנה אותי לאתר רלוונטי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by alexbmw,

ראיתי שהפלאפון הזה מאוד פופולארי בארה"ב אבל אני עדיין לא מבין למה הוא דיי גרועה יש לו רק מצלמה 1.3 ורק בדור העכשיו הוא קיבל נגן mp3 שזה עצוב שפלאפון כל כך מוצלח (מבחינת מכירות כמובן ) לא היה עם mp3 עד עכשיו . ולמה אין אותו בארץ ? ביגלל שהוא רק של t mobile או שהוא לא ניתן לפריצה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by CyberBot,

מבחינת המחיר לשתיהם זה מסתדר לי מבחינת תשלומים מה באמת יותר טוב? העניין שהכי מציק לי בG2 שהמקשים של החזור,בית זה על המסך ועניין של הסוללה לא נשלפת ואין הרחבה והS4 זה פשוט יש לי S3 והתרגלתי לממשק של TOUCHWIZ השאלה אם הG2 שווה את התרגלות מחדש לממשק וענין של ההרחבה או שהוא לא שווה את ההבדל

13. הדיווחים והניבויים אודות דגמי הדגל החדשים של סמסונג לא מפסיקים לרגע, ומציירים לנו תמונת מצב מעודכנת מעניינת ומפתיעהלכתבה

14. Started by Ovid,

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.

15. אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???

16. Started by iSolt,

מבקש המלצה על אוזניות in-ear סיליקון רגילות עם חוט ולא אלחוטי בתקציב של עד 500 שקל כמובן מעדיף באזור ה100 או פחות חשוב באס איכותי וצליל נקי, מיועדות לספורט מוזיקה בלבד

17. Started by iakovl,

אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. אומרים שהמכוניות החשמליות המודרניות דומות יותר למכשירים סלולריים חכמים מאשר למכוניות הבערה הפנימית המסורתיות - ובקרוב תהיה חברה שתנסה לבחון את התיאוריה הזו במו ידיה לכתבה

19. Started by dorlt,

היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by Chymes,

רכשתי מכשיר סלולרי דגם N73 דרך Ebay. ברגע שאני מנסה להכניס למכשיר כרטיס SIM של סלקום/אורנג' אני מקבל הודעה SIM card not valid. הלכתי למעבדה של סלקום וביקשתי מהם שיפתחו את המכשיר. הם התחילו בתהליך צריבת עברית ופתיחת המכשיר. אחרי חצי שעה קוראים לי לנציגת שירות, שמודיעה לי שהמכשיר נעול לכרטיס SIM של הספקית בחו"ל (ספקית בריטית בשם 3) והם לא יכולים לפתוח אותו. המכשיר יכול לעבוד רק עם הכרטיס של אותה ספקית. אבל צריבת העברית הצליחה. המכשיר והתפריטים בעברית מלאה. איך אני פורץ את הקוד של הספקית? יש חנות בארץ שיודעת לעבוד עם הדגם הספציפי הזה?

• 44 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי הכי זול בניו יורק [בחנות אמיתית] לקנות אחד מהמכשירים הבאים [יש לי מישהו שטס ויוכל להביא לי] נוקיה N95 נוקיה N95 8GB IPHONE IPOD TOUCH

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  22. מיקרוסופט Garage, תוכנית המאפשרת לכל מפתח בחברה ליצור אפליקציות בזמנו החופשי, קופצת פלטפורמות ומגיעה לאנדרואיד ול-Android Wear לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a1%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91/

23. היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by orenc17,

שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. לנובו חשפה לאחרונה סמארטפון שוק ביניים נאה במחיר משתלם בצורה חסרת תקדים - וכעת נראה ש-Xiaomi עומדת להחזיר מלחמה עם דגם סופר משתלם חדש ממשפחת ה-Redmi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.