גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
תשמעו ,קרוב משפחה מתכנן טיול לחו"ל ,היעד עוד לא ידוע ,אבל כנראה שאיזה מקום טרופי ,לכן נדרש פלאפון עמיד ללחות ,חיי סוללה ארוכים (התכונה הכי חשובה אולי ) ,רצוי מערכת הפעלה פתוחה ,ובנוסף רצוי מצלמה סבירה עם כי זה לא חובה . אני הגבלת מחיר ,אבל שיהיה מחיר שפוי (אף אחד לא הולך לשלם 10 אלף שקל על פלאפון ) בנוסף הפלאפון לא חייב להיות מהארץ ולא חייב להיות משהו רגיל (aka נוקיה ,סוני אריקסון וכו ).
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי דגם של סמסונג, ואני בחברת פלאפון. כבר אין לי ביטוח או אחריות. אני יודע שכשקונים מכשיר חדש לפעמים משתלם לא לקנות מהחברות הגדולות כי הן עושקות עם מחירים מופרזים. השאלה אם גם בתיקון זה ככה? ואם כן איפה יש מעבדות תיקון טובות באיזור ר"ג?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום- כמו שאתם רואים אני חדש פה ..(חבר שלי המליץ לי על הפורום! ) אתמול אמא שלי ניקתה את החדר ובטעות פגעה במטען עם הגב שלה והוא קצת נשבר כאמור,הוא לא עובד ואני רוצה לקנות חדש . המכשיר הוא Samsung 990 . אני מאוד מקווה שאפשר לקנות מטען חדש \= תודה לעוזרים ולמי שינסה לעזור!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ידוע לי שיצא עדכון כבר די מזמן (אפילו גרסא 7.1.1, אם אני לא טועה). מישהו יודע מה קורה עם זה בארץ ? ועם הדגם הספציפי שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון מיפן. כדאי? חשבתי על HTC M8. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
רציתי לברר מספר דברים לפני שאני רוכש א המכשיר הזה: 1. מה המחיר הכי זול כרגע שלו בארץ דרך מפעיל סלולארי ? 2. האם יש לו נגן לשמיעת שירים כמו שיש בסוני אריקסון? 3. האם הסוללה שלו מחזיקה יותר זמן מהדגם הקודם? 4. השאלה הכי חשובה לי- במידה ויש לי דיסק מקורי של התוכנה i go לGPS. האם זה נכון שאני יכול להתקין אותה במכישר ולהשתמש בו כGPS לכלכ דבר?? (בלי תשלומים כולשהם למעיל הסלולארי?) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לאמא שלי נוקיה 208 חדש ,יש בעיה שאת הצלצול שהטלפון מצלצל היא לא שומעת , למרות שכיוונתי אותו לעוצמת צלצול מירבית , מה אפשר לעשות במקרה כזה ?? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נעלתי אותו ושכחתי את הקוד . האם יש דרך שאוכל לבטל את החסימה? (נוקיה ללא סים) כשפניתי לסלקום הם רצו 300 שח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-