עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.

2. גלוי נאות: אני לא מבין בסלולרים... בן משפחה עומד לבוא מחו"ל ל- 3 חודשים, ויצטרך סלולרי לתקופה זו בלבד. איזה פתרון יש עבורו? בחברות הטלפונים מדברים רק על התחייבויות ארוכות טווח.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by OHANA,

יש לי MIO P350 עם GPS. החלפי לו כרטיס זיכרון ועכשיו הוא לא קורא אותו וגם משהו בוונידוס שלו נדפק ועכשיו אני רוצה כאילו לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס שלו מההתחלה איך אני עושה את זה ומאיפה אני משיג ווינדוס לMIO? חייב עזרה דחוף כמה שיותר מהר כי אני צריך את הGPS ואני חייב לנסוע בקרוב תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by MATANEL,

שלום ברצוני לרכוש מכשיר ניווט קולי. אין לי כל ידע והבנה בנושא , ולכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר מוצלח.

5. Started by matanch,

שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!

6. Started by niv251,

היי קרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב שבוע הבא, ורציתי לדעת כמה דברים: מישהו במקרה יודע כמה עולה היום אייפון 3G 16GB באוגוסט מישהו בירר לי ואמר לי ב900$ ברור שהחלטתי לוותר והאם כדאי לקנות בחנות פרטית או שכדאי לחכות שאפל יוציעו אייפון בלי התחייבות? אהה ותגידו לי מחירים של חנויות פרטיות רק בניו יורק... גם ה900$ היה בניו יורק...

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. -------עדכון----------- עדכנתי את התוכנה ועכשיו היא כוללת: - פתיחת קבצי MP3. - הגעה מדוייקת יותר של ה-Taps במשחק. - אין צורך בתבנית מסויימת של שיר, כל שם יתקבל. - עוד שינויים קטנים לנוחות. התוכנה ניתנת להורדה מכאן, ההוראות במהלך התוכנה: http://www.megaupload.com/?d=1JPGUPWF --------------------------- אתמול ועוד כמה פעמים מצאתי את עצמי מחפש שירים חדשים להורדה במשחק Tap Tap, מכיוון שכל מה שיש כבר נמאס עלי... קיוותי גם שיצאו שירים שאני סוף סוף מכיר, של להקות טובות וכ"ו... אז חשבתי: איך זה שאף אחד לא בנה תוכנה ליצירת שירים חדשים? חיפשתי באינטרנט וחיפשתי, ולא מצאתי כלום... אז החלטתי לשבת על זה. ועכשיו - זהו. סיימתי. יש תוכנה שעובדת, שאיתה תוכלו להכניס כל שיר שבראש שלכם ל-TAP …

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Wormy,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש במסגרת השידרוג החדש שסלקום מציעה לכן, אני רוצה לדעת מאיזה רמת קרינה כבר אסור / לא מומלץ לקנות פלאפון מקווה שיענו לי מהר (לא כמו שאר האשכולות שפתחתי וענו לי אחרי שבוע...)

10. Started by IRONMAN153,

יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by J0n1,

אז בקרוב אני הולך להזמין את האייפוד (סופסוף! שנים של ציפיה לנגן MP3) ועשיתי רשימה של אביזרים שאני רוצה. ראיתי שהמחירים בחנות של אפל פשוט מגוחכים, ואפשר למצוא בד"כ בעשירית מחיר את המוצרים באיביי. אז אין לי בעיה לרכוש חיקוי סיני של משדר FM או גרביים לאייפוד, אבל שזה מגיע למטענים, אני קצת מפחד. ראשית, איני יודע האם זה אפשרי לשים פשוט מתאם של שקע אמריקאי לישראלי וזהו, אני מפחד ש220V יטגנו את האייפוד. בנוסף, אני חושש מאיכות הבניה הזולה, ומקצרים שיכולים לשרוף את המכשיר. מישהו רכש מטען (קיר/רכב) מאיביי ויכול לשפוך קצת אור על הנושא? תודה אה והנה רשימת האביזרים, אם יש לכם משהו להוסיף ;D 1. דוק 2. אוזניות 3. מטען לרכב 4. משדר FM 5. מתאם קלטת 6. מתאם למטען קיר 7. גרב…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by OC,

אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  14. יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום.. חבר בא אליי עם המכשיר הזה iAudio A3 80GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403 ולא עבד לו שם איזה כמה קבצים אז אני עשיתי לו איתחול ושחכתי שנימחקת המערכת הפעלה שיש עליה ועכשיו אין לי כלום בפנים, איך אני מתקין שוב את התוכנה שלה?! תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה

17. Started by naoriko,

שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by casio222,

אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by Php-Styler,

שלום , קיבלתי מחשב כף יד של HP , עכשיו אני לא מבין בזה ממש , מאיפה אני מביא תוכנות למכשיר ? יש אתרים? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by XINA,

??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, נהרס לי הפלאפון הקודם E250 של סמסונג שהיה דיי רע, יותר נכון מאוד רע. אני מעוניין בקנייה של פלאפון מגע, סגנון האייפון, LG KU990, סמסונג וכו'. (N95 אני לא אוהב את הסגנון הזה, למרות שאני יודע שהוא מעולה מכולם) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האייפון החדש 3G אין לי ממש אפשרות להביא כיוון שאין לי איזה דודים שטסים לחו"ל בזמן הקרוב או משפחה, או בכלל אני, וממה שהבנתי אין הרבה מה להתלהב ממנו. תודה. עריכה: היי, השמטתי פרט חשוב לגבי מה יהיו השימושים, בכל מקרה אני משתמש המון באינטרנט, משחק לפעמים במכשיר ושימוש ב GPS ומוזיקה כמובן, מצלמה טובה גם יתרון. לרוב מה שהאייפון מציע הכי טוב. לחבר שלי למשל יש את ה KU 990 ומבחינת הפיצ'רים האלו הוא ממש נחמד, אך נראה שהמערכת שלו קצת "עייפה" וכבד…

• 58 תגובות
    • 10.9k צפיות
  23. Started by guypld,

אולי טחנו את זה מספיק..אבל כבר זמן מה אין תזוזה בנושא וזהממש מתחיל לעצבן. מישהו יודע אם כבר יצאה תמיכה של עברית או שלא? בזמנו שלחתי להם כמה מיילים והם ניסו להתחמק עם התשובות, אבל כבר השימוש באייפוד נעשה מסובך מדי וכל החוויה שבו נהרסת בגלל העברית. האם יש עוד אנשים שזה מפריע להם? לפי דעתי צריך להגיש לאיידיגיטלבקשה ייצוגית עם הרבה חתימות כדי שיתחילו לזוז פה עניינים.

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.

דיונים חדשים בפורומים