גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הי. איך אני יכולה לדעת מהי הגרסא שיש לי כרגע בפלאפון? האם יש כבר גרסא חדשנית וטובה שממליצים עליה? האם אני צריכה להתעסק בפריצה על מנת להתקין אותה? תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא מצליח לבצע חיפוש לפי שם פרטי..... אלא רק לפי שם משפחה - האם ניתן למצוא פתרון לבעיה ?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי. אני לא מצליח להפעיל קבצי וידאו על המכשיר הנ"ל. כשאתה בוחר קובץ ולוחץ על PLAY הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואז עובר לקובץ אחר. ניסיתי להתקין את התוכנה שמצורפת אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה F/A-18
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מה שרשום הוא נכון אז המחיר יהיה גבוה במיוחד ולא משתלם כלל-אכזבה מבחינתי. 330$ ל-8GB ......אבל אלו עדיין השערות נחכה ונראה. תקראו עוד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/10/cowon-o2-gets-release-date-and-pricing.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סלולרי (ישן) של חברת LG מדגם G5305 צבעוני וכל זה.. פלאפון ממש נחמד.. הבעיה איתו היא שהוא לא נותן להטעין את המכשיר כאילו נדלק המנורות בצד אך הוא לא מטעין את המכשיר והמכשיר בכלל לא נדלק כנראה בגלל חוסר בבטריה מישהו חושב שהוא יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי. סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם. יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט. אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות. זה מה שאני מחפש בפלאפון: נוחות איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |: תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ] האיכות של המצלמה לא משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-