עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית מכרה מספר שיא של 50 מיליון סמארטפונים במחצית הראשונה של השנה, ומבססת את מעמדה כיצרנית השלישית הגדולה בשוק לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/50-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%97-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a6%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. החברה שחשפה את פירצת ה-Stagefright משיקה אפליקציה שתדע להגיד האם מכשיר האנדרואיד שלכם חשוף, או מוגן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האפליקציה-שתגלה-האם-הסמארטפון-שלכם-בס/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by gkman,

נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by michalol,

טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?

5. אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by GodLike,

שלום, רציתי להזמין את ה oneplus 5 וראיתי הרבה פרסומות של האתר http://www.geekbuying.com/. עושה רושם של אתר אמין. יש פה כאלה שקנו באתר ? אם כן אשמח אם תרשמו חוות דעת קצרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  7. שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש

8. Started by yomax82,

מי יודע לעדכן עיברית לe71 מארהב עם rm 357 תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by איתמר,

קניתי מטען לחשמל של USB זה יתאים גם להטעין אייפוד

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by shira234,

שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך את המומנטום הגדול שיצרה בשנה שעברה עם התרחבות בינלאומית, אך עושה זאת באופן מעט תמוה שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד עבור Huawei, אין בכך ספק, בייחוד עם גראנד פינאלה שכלל מכשיר נקסוס ראשון אשר זכה לשבחים רבים וה-Mate 8 שהוכרז עם שבב Kirin 950 עדכני ומתקדם. עם זאת, בינתיים התחושה היא שפתיחת שנת 2016 של החברה הסינית היא מהוססת, וכוללת כמה החלטות שמאכזבות אותנו. ב-Huawei ניצלו את CES בכדי להכריז על כוונות להרחבות בינלאומית משמעותית, עם מכשירי ה-GX8, ה-Mate 8 הטרי – וגם עם טאבלט חדש בשם MediaPad M2. והנה הסייגים שלנו בנושא. נתחיל עם ה-GX8, אשר מהווה אח תאום ל-G7 Plus ול-G8 המתכתיים לשוק הביניים אותם הציגה החברה בסוף שנת 2015. עם גוף שע…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by avihy_1989,

שלום לכולם המכשיר הוא גלקסי אס הראשון i9000 יש לו כבר root + recovey . הוא עכשיו על רום remics אני רוצה להעביר אותו ל slimbeab 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780071&highlight=search+this+forum עכשיו ממה שהבנתי אני צריך קודם רום של cm9/10 אפשר לינק לזה אני לא מוצא אחד כזה? ואז Download device_x.x.zip, slim_gapps.zip. מאיפה אני מוריד את זה Enter CWM, wipe data, format system ( in mounts and storage) יש לי את הריקברי זה בסדר Flash Device_x.x.zip***, then MUST flash slim_gapps.zip (other files optional) מה הכוונה פה זה רק להתקין את הגרסא עצמה של הרום ? *** - If the flash is too quick ( < 5 seconds or so), reflash device before flashing comm…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cupid Me,

היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Evil,

אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  20. דגם ה-Galaxy F62 נחשף רשמית בתור התאום המסתמן של ה-Galaxy M62 - והוא עשוי להיות רלוונטי מאוד לכל מי שמייחסים חשיבות עליונה עבור חיי הסוללה שלהםלכתבה

21. כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by shimon166,

שלום, לאחר שנכוויתי מ-2 חנויות גדולות בצפון שלא ארצה לציין את שמן. אחת כאשר מכרה לי פלאפון עם פיקסלים שרופים ואחת שמכרה מכשיר משומש בדיעבד. אני מחפש לקנות Galaxy S4 חדש (ולא מחודש או כל מני הגדרות אחרות). פגשתי בחנות קטנה עם מוכר שנשמע אמין ודיבר לעניין והסביר לי מה ההלך היום בשוק הסלולר וכמה צריך להזהר ממכשירים "מחודשים"./ גנובים וכדומה. קוראים לחנות שלו smart-com.co.il הוא מוכר עכשיו Galaxy S4 חדש בהתחייבות עם שנה אחריות באזור ה2000 שקל, אם אני לא טועה יש את המבצע הזה גם אצלו באתר. יש למישהו נסיון טוב? יכול לתת חו"ד על המקום? או עצה אחרת של מכשיר בטווח מחירים הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  23. מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלושה מכשירי ביניים חדשים מבית היצרנית הסינית הנודעת נחשפים - עם הרבה מאפיינים איכותיים ודרישה לבחירה בין טעינה מהירה מאוד לטעינה מהירה עוד יותרלכתבה

25. דגמי ה-Razr 40 וה-Razr 40 Ultra מוצגים עבור השוק הסיני - עם תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-2,120 שקליםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.