גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קיבל את הרשימה הבאה, ויכול לבחור מתוכה. איזה מהמכשירים כדאי לו לבחור? Samsung W Sony RAI Sony Experia S Sony Arc Motorola Razr
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
סלולארי חכם מחו"ל (ייבוא אישי) עם אפשרות תמיכה מלאה בעברית עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום כשאר אני שולח הודעות למישהו בעברית הוא מקבל אותם בסימני שאלה מה לעשות ?...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר תאייפון למחשב ופתאום הוא דופק לי קטע כזה - אם sync apps מסומן בV ואני בא לסנכרן תמכשיר הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. אם אני מנסה לבטל תV הוא שואל אותי עדיין אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. מה עושים? אני רוצה מוסיקה על האייפון :-\
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש שרשור על תוכנות אבל אני גם מחפש משחקים מומלצים מה אתם חושבים? אולי קיים ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הדגם המעודכן של הטלפון הסלולרי מבית אפל יופץ בישראל החל מה-16 בדצמבר על ידי כל המפעילות. מחירו עדיין אינו ידוע. http://news.walla.co.il/?w=/4021/1882955
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי בטרייה מקורית שקניתי לgalaxy s2 שכתוב עלייה "near filed communication" ... על המקורית לא היה כתוב המכשיר לא מזהה nfc . ראיתי גרסה קוראנית באנגלית של gingerbread באינטרנט שמכילה בתפריטים תחת network ... תפריט nfc קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112532 כמו כן ראיתי שהשבב בנקסוס נמצא על הבטרייה (אני מקווה שזה נכון) . http://www.talkandroid.com/77193-nfc-installed-in-galaxy-nexus-battery-secure-tokens-may-cause-nfc-issues/#.TuThs7Ik6dA האם הרום שלי לא תומך לפי דעתכם ? דרך אגב קיים nfc על microsd, קישור : http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide כמו כן, לגבי usb otg אולי מיש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-