עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן. התקנתי avm ב-win7 64bit והוספתי מכשיר וירטואלי (android 4.0). ההפעלה של המכשיר פועלת כמו שצריך, אבל כשאני מכבה אותו, הוא תקוע שעות על המסך של shutting down ולא זז משם, ומכריח אותי לסגור אותו ידנית (ctrl+alt+del וכדומה). זה בין השאר, מונע ממני מלהריץ אפליקציות שכתבתי ב-eclipse. ברגע שאני מנסה להריץ, המכשיר עולה ישר על המסך בו סגרתי אותו, כלומר על ה-shutting down... רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!

3. Started by bezangeloo,

אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה

4. שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  7. ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomom,

שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  9. Started by crow3d,

יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…

10. קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by Toxic321,

שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shabis,

קניתי HP TOUCHPAD עם דואל בוט WEBOS ואנדרואיד הייתי ב WEBOS ונשאלתי אם לבצע עידכון למערכת ועניתי בחיוב לאחר העידכון נעלם מהמסך הדואל בוט ועולה רק מערכת ההפעלה WEBOS אשמח לעזרה איך להחזיר את האנדרואיד

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by miz,

האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Stingray,

האם כבר יצאה הפריצה הנ"ל???? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. האם ניתן לקנות את האייפון 4S ישירות מהאתר של אפל? ואם לא אז איזו דרך אחרת יש? והאם הוא יעבוד בארץ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  18. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

http://www.aliexpress.com/fm-store/803524/210703044-475206394/LOWEST-PRICE-8-ainol-NOVO-8-A9-Android-2-2-a8x-ARM-Cortex-A9-cpu-1.html לפי מה שהבנתי אפשר להתקין עליו את גרסא האחרונה של אנדריוד מה אתם אומרים? משתלם ?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. Started by ohad25,

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  25. Started by gkman,

שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …

• 1 תגובה
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים