גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם, אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות. מישהו מכיר משהו כזה? זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה? פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. לא מזמן הייתי בארה"ב, ולמרות שהיה לי סים אמריקאי ניסיתי להפעיל את הסים הישראלי של 012 כשהייתי שם, אבל הוא לא עבד. בשבוע הקרוב אני נוסע שוב ובשביל שיהיה לי סים למקרי חירום החלטתי לנסות לפנות ל 012 ולראות האם ישנה חסימה כלשהיא. בצ'אט התמיכה באתר שלהם אמר לי הנציג שאכן יש חסימה, והוא יפתח אותה מיד (כמובן שעל הדרך הוא ניסה למכור לי חבילה מסוימת לשימוש בחו"ל). כמו בכל חברה אחרת שהיה לי בה קו בעבר (סלקום, אורנג', פלאפון וכו'), ביקשתי ממנו גם לחסום כל אפשרות לגלישה בחו"ל מהסים הזה בשביל הצד שאני אשכח לכבות את הגלישה במקרה ואני אצטרך להכניס את הסים למכשיר. הוא הלך "לבדוק", ואחרי 15 דקות בערך חזר ואמר שאין בעיה לחסום אבל ה"שירות" הזה (חסימת המכשיר לגלישה בחו"ל נחשבת …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיך משתמשים ב-GPS? (בתכנות אפליקציות כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים הבאים: 1. iaudio cowon i9 8GB 2. iriver E150 8GB 3. sansa fuze 8GB חשוב לי מאוד: א. תמיכה בשמות עיבריים. ב. יצירת playlist בצורה פשוטה עדיף מסיפריה ג. איכות טובה. ד. הרחבת זיכרון - יתרון בלבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-