עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מתלבט בין שני מכשירים המוצעים חינם ממקום העבודה, ההתלבטות היא בין J7 2016 לבין A5 2017, דבר אחד שממש קסם לי במכשיר ה-J7 הוא פלאש במצלמת הסלפי הקדמית. לאחר צפייה באין ספור ביקורות הבנתי את הדברים הבאים. J7: זיכרון RAM 2 גיגה, זיכרון פנימי 16 גיגה, מסך גדול "5.5 אך נחות באיכות משל ה-A5(בנוסף לא גורילה גלאס), סוללה נשלפת(אפשרי להחליף), פלאש למצלמה קדמית(אהבתי), חיבור רגיל מיקרו USB נפוץ יותר, ספיקר חלש לטעמי, A5:זיכרון RAM 3 גיגה, זיכרון פנימי 32 גיגה, מצלמות איכותיות יותר מאשר ב-J7 גם קדמית וגם אחורית, מסך איכותי יותר אך קטן יותר "5.2(גורילה גלאס), סוללה לא נשלפת, עמיד למים ואבק עם תקן IP68, חיבור טעינה חדש …

4. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן בגודל 4GB עד 900 ש"ח .אני מתלבט בין שני נגנים. הנגן(+אוזניות) הראשון הוא SanDisk Sansa E260-FM 4GB + Sennheiser CX300 והנגן השני זה Iaudio U3 4GB(עם האוזניות שמקבלים איתו). מה שחשוב לי בנגן זאת בעיקר איכות הסאונד. איזה נגן מבין השניים יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה?

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Uniden SK-ZA7A http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718002 לבין Apex DPF-230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728248 בכלליות ראיתי בזאפ במחירים האלו עוד מספק חברות אבל שאני ממש לא מכיר. לכן אני מעדיף לא לקנות אותם. בנוסף, היבואן של אפקס הוא יורוקום ויונידן זה ברימאג. שאלתי היא מה לדעתכם עדיף? לפי הנתונים השונים בחנויות שני המכשירים הם בעלי אותם נתונים, בנוסף לעבודה ששניהם באותה רמת מחיר.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by danker,

שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by alex15,

מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by מגדל,

היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  10. אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by ycltdycltd,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש, הדרישות שלי אולי קצת מוזרות ואני הצלחתי להסתבך קצת בחיפושים. אז ככה: חובה: חיבור 3.5 לאוזניות נגן מוזיקה ידידותי אם אפשרות לתגיות בעברית תמיכה ברשתות הדור השלישי גם של פלאפון וגם של סלקום לא יותר מדי גדול בלוטות' (צריך לכתוב את זה בכלל?) סוללה שמספיקה להרבה זמן בונוס: Wi-Fi

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by niv251,

טוב תקשיבו יש לי פלאפון ואני מרוצה ממנו כרגע השאלה היא האם IPOD TOUCH יספק אותי או שבIPHONE יש עוד דברים יותר טובים מהIPOD TOUCH חוץ מזה שהוא גם פלאפון בנוסף לכל והאם הדברים האלה שווים את ההפרש מחירים בין שני המכשירים... מחכה לתשובה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט עכשיו אני לא יודע מה ייתן לי תענוג גדול יותר אייפד או נקסוס 7 אני מדבר מבחינת מערכת הפעלה והיצע אפליקציות? ורציתי לדעת מה ההבדל בין אייפד 4 לבין אייפד מיני 2 חוץ מגודל המסך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכם ברשותי מכשיר N97 הישן של נוקיה חח ואני מתכוון לקנות את אחד מהפלאפונים שרשמתי בכותרת ואני מתלבט קשות בין שלושתם ואשמח אם תעזרו לי בזה השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט בעיקר (פייסבוק וווטאפ) חשוב לי גם מערכת ההפעלה שיהיה כמה שפחות באגים ותקיעות-לצורך הדוגמא ב N97 התקיעות זה על בסיס שעתי -ושיפעל חלק וכמובן עדכונים תמידיים למשל אנדרואיד 5 עומד לצאת כמובן גם חשוב לי הGPS (שינעל על לווינים מהר) כי אני אשתמש בו הרבה וגם שיהיה באיכות בנייה טובה(סתם לצורך הדוגמא אצלי בN97 הכפתורים של הווליום ושל הכפתור צילום הצבע שלהם דהה ונמחקו הציורים של הפלוס והמינוס חח-ואפילו הכפתור נעילה נשבר כמה פעמים ומצטבר אבק במכסה של המצלמה) והפקטור הכי חשוב זה סוללה שלא יהיה מצב שהיא ת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by inon007,

היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Tranquility,

מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by matan360,

אוקיי , אני רוצה לעשות מסלול חיילים אצל סלקום והציעו לי לבחור פלאפון חדש אני מתלבט בין HTC - LEGEND ל Motorola Milestone חבר טוב אמר לי לחכות שיגיע Htc hd2 אבל השאלה זה מתי הוא יגיע?? ואם שווה לחכות... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by golla,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by snaidis,

טוב אז ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבוע וחצי בערך אז אני רוצה לקנות משם נגן איכותי למוזיקה וגם קצת סרטים לא יזיק. חשבתי על הנגן הזה[Cowon D2.] http://www.cowonglobal.com/product/product_D2_feature.php רציתי לשמוע קצת את דעתכם עליו, על היתרונות שלו, חסרונות , המחיר שלו בארה"ב לעומת המחיר בישראל, איך הוא בהשוואה ל IPOD, האם מוכרים בארץ חלקים נלווים שלו? כמו כיסויים, זכרונות וכו.. ואיפה אפשר לקנות את זה. עוד שאלה חשובה זה אם אני קונה מארה"ב והוא יתקלקל לי או משהו פה, אז יחליפו לי אותו גם פה? כלומר יש עליו אחריות בינלאומית? וגם איפה בדיוק אפשר לקנות אותו שם? (בדיוטי פרי שם או באיזו חנות יעודית.. ) מודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות LG G2 או G3, ההתלבטות שלי היא לגבי הקטע של היבואן הרשמי שעולה סביבות ה200-300 שקל יותר! האם יש טעם לקנות עם יבואן רשמי ? הנציג בBEST MOBILE אמר לי שאחרת לא יהיה לי עברית בעדכון התוכנה ל4.4.2. האם זה נכון? תודה!

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.