עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psychuil,

ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by hal,

יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by nadavvin,

חשבתי ללכת בכיוון של MP4 אבל רובם כתוב שהם מציגים טקסט בלבד, גם כאלה בעלי מסך טוב ואידיאלים לקריאה כמו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=573680 תודה נדב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by malkind86,

עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

עדיפות למעל 16 GB אחרי זה גודל מסך זמן סוללה וסאונד עם אפשר כמה נגנים מהזול שניתן למצוא לדרישות האלה וליקר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.

12. Started by etaiso,

כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by tustos,

שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by My_Name,

מה צריך לבדוק לפני רכישה של מכשיר iPhone יד שנייה ? - לא יצא לי לנווט הרבה זמן בתפריטים של המכשיר בשביל לבדוק, אז מישהו פה יודע איפה אני יכול לבדוק מה הגירסא שלו ? - מאיזה גירסאות צריך להזהר, איזה מהן תומכות 3G ואיזה לא ? - איזה מאפינים נוספים של המכשיר יש לבדוק, וכיצד לעשות זאת ? * פיקסלים שרופים ? * רמקולים ? * מצלמה ? אשמח למנוע טיפים מאנשים שיצא להם לראות דבר או שניים כדי להמנע מקומבינה . . תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by bg1987,

הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by atomic rooster,

היי. זה כעקרון לאחי, שיושב בלי פלאפון כבר חודשיים כי הוא מחכה ל5200, אבל הוא יקר מדי אז כנראה יורד מהפרק. אני צריך את עזרתכם. תכונות חשובות: מסך נגיעה, רמקולים טובים ומצלמה איכותית כמה שניתן. מה אתם חושבים על הN85 ? האם ההבדל היחיד בינו לבין הN96 הוא מסך נגיעה ? מצפה לתשובה ותודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

יש לי SAMUNG SGH I600 אין לי מושג מה לעשות עם הורדות שהן JAR וJAD להעביר לפלאפון להתקין איך שהוא?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by roma,

אם כן, אשמח לדעת, זה ממש חשוב לי. הכוונה כמובן להקליט שיחה בזמן דיבור במכשיר.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים