גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקים לנוקיה N85 חיפשתי משחקים שעובדים עם החיישן תנועה ולא מצאתי כלום... משחקים רגילים מצאתי אבל לא משחקים יפים כאילו משחקים ממש ישנים מישהו יכול למצוא לי משחקים טובים מאתר חינמי? אני מחפש את block breaker 2, asphalt 4 בעיקר כל משחק אחר יתקבל בברכה... תודה מראש לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה GPS MIO MOOV 300 וקיבל איתו SD עם חבילת מפות מערב אירופה. שאני שם את ה SD שהוא קיבל אני רואה את המפות על ה GPS שלי (גם MIO MOOV 300 ) . ניסיתי להעתיק את הקבצים ל SD שלי (גם את ה LIC וגם את ה CPF ) אבל משום מה עם ה SD שלי ה GPS לא קורא את המפות. יש למישהו רעיון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
חיברתי אותו דרך כמה usbים במחשב ויש את הצליל שכונן חדש התחבר למחשב ונפתח לי החלון של השמע שירים אל תעשה כלום ובמחשב שלי הנגן בכלל לא מופיע מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לשנמך את המכשיר LG G2 לגירסא הקודמת 4.4.2 רום נקי של רונלייט אשמח לעזרה? תודה *עריכה* הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-