גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הW800 העייף שלי סופסוף. ההתלבטות שלי היא בין ה NOKIA N85 ,N97 ו5800XM וגם הSONY W995(אם הוא שווה בכלל משהו...) הדרישות שלי מהמכשיר הם: מסך גדול(קשה להסתדר עם 1.8 אינץ'...) סוללה חזקה נגן MP3 איכותי מצלמה סבירה,פחות חשוב לי. לגבי מסך מגע או רגיל לא החלטתי,אז כל האפשרויות פתוחות. ואני ישתמש דיי הרבה באינטרנט בפלאפון.אז חשוב שבפלאפון לא יהיו בעיות באינטרנט(שמעתי שהסוני קצת בעייתי בHTML)
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מתבלט בין NOKIA 5800 E71 N95 8GB N85 HTC DIAMOND מחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה, אבל אני צריך לבחור בין הדגמים הללו. מבחינת חשיבות: אני רוצה מכשיר שיוכל לגלוש באינטרנט בצורה חלקה, לטעון אתרים בצורה מלאה, כי ה6120C שלי לא תמיד מצליח לטעון אתרים כבדים. איכות מסך טובה מכשיר שאפשר יהיה להתקין עליו משחקים. GPS שיידע לעבוד בלי אינטרנט חיצוני. מצלמה טובה זה רק יתרון אבל לא חובה. וכמובן שיהיה איכותי מבחינת שיחות, מוזיקה פחות מעניינת אותי.
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ראיתי הרבה כתבות וסרטונים ביוטיוב על ה"דרון" החדש. הוא נראה ממש מגניב עם יכולת התעופה לרחוק יחסית, היציבות ואפשרות ההקלטה בHD. גם המשחקים נראים מהנים. אבל הבעיה היא המחיר. 330 דולר (!) למסוק על שלט סליחה, אייפון. אני מאמין שאם אקנה את זה זה יספק מספר ימים של התלהבות ואז... אין לדעת מה יקרה. גם אחי הקטן יתלהב אבל גם התלהבות זו תפחת. זה סכום לא קטן שבו אני יכול לקנות קירור מים (שאני חולם עליו..) בקיט. אז מה דעתכם על ה-דרון? שווה את הכסף? למישהו יש אותו ויכול לדבר מניסיון? אעריך את תדעתכם
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ה-Galaxy Unboxed התורן של סמסונג ביום הראשון של חודש פברואר יהיה מוקדש על פי כל הסימנים לשלישיית מכשירי הדגל אשר מככבת באינספור הדלפות בימים אלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו הכותר...... ועוד שאלונת: ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם. קיבלתי הצעה סבירה מסלקום. השאלה היא כזו: יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים. בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי), ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש. עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש. האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S). כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים). תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999 הנגן נראה אטרקטיבי במיוחד וכולל חריץ לכרטיס SD
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה-5800 ואני מעוניין לשדרג לאייפון. העניין הוא שאם הדור הבא ייצא בזמן הקרוב זה יכול להוריד את המחירים של הדורות הקיימים אז אולי כדאי לחכות עם זה. בכל אופן אני גם מתלבט אם כדאי להשקיע ב-3GS או שאפשר להסתפק ב-3G. מצד אחד אני לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים על פלאפון מצד שני, אם אני כבר קונה אייפון, אני רוצה לקנות אחד איכותי שיהיה יציב, שלא יקרטע בתוכנות או משחקים שונים ובגדול - שלא יאכזב! אז מה אתם אומרים על ה-3GS? השקעה כדאית או תמורה מזערית?
-
- 49 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מסך איכותי, מעטפת מתכתית, שבב Snapdragon יעיל ותג מחיר הגיוני הופכים את המוצר החדש של היצרנית הקוריאנית לרלוונטי במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה סמארטפון שמזכיר לנו מאוד את ה-Zenfone 2 Laser, אך גם מחליף את הגוף הפלסטיקי במתכת בוהקת ומעוגלת לכתבה: http://hwzone.co.il/מתי-בישראל-ה-huawei-g7-plus-הוא-מכשיר-ביניים-יוקרת/
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אנחנו ממשיכים להמתין ליום בו ה-Black Shark יצא מגבולות השוק הביתי שלו, ובינתיים רואים השקה של צבע חדש נאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-