גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה וינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי נגן MP4 של חברת BROSS JAPAN והתפריט בעברית עכשיו יש בפנים קובץ של וידאו שמקבלים עם הנגן זה טריילר לסרט טומב ריידר עכשיו הקובץ הוא AVI כשאני מנסה להוסיף קובץ AVI לנגן הוא מעביר אותו אבל שאני בא לצפות בו בנגן הוא רשום לי שגיאה לא תומך בפורמט עכשיו בתוך הדיסק של הדרייבר יש תוכנה שדוחסת את הקובץ אבל משום מה זה ההתקנה והתפרטי של התוכנה בסינית! מי שמבין בנגן הזה שיגיב אני מבואס!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
המרדף אחרי WhatsApp נמשך, ומעכשיו גם Google Allo זמינה לשימוש בגירסת דפדפן עם קישור אל מכשירי אנדרואיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הורדתי את SHAZAM - בהתחלה זה עבד ופתעום זה רושם לי -sorry shazam is offline!! וזה לא עובד! (התוכנה היא חינמית- אין בעיה של חוקיות) בבקשה עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על 5610 של נוקיה 1. יש לו מערכת הפעלה של Symbian Series ואיזה? 2. יש לו תמיכה בWIFI? 3. יש אפשרות לGPS? ואחרונה הוא באמת טוב וכדאי? עריכה: שמעתי שאין למחשיב מקשים בעברית זה נכון? אם כן מתי בערך יהיו אם בכלל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות סמארטפון במחיר בין 1500-2000 ש"ח קראתי כמה ביקורות ברשת. על LG 3 קראתי שהמסך שלו זולל את הסוללה על galaxy 5 קראתי שהוא לא מחדש הרבה והעיצוב שלו פשוט אני מחפש סמארטפון מהיר חזק בעל מצלמה טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
עיבוד ממוחשב של מכשיר הדגל הבא מסמסונג מנסה לשכנע אותנו לצפות לשינויים חיצוניים מזעריים, ואילו דיווח עדכני מכוון להכרזה רשמית רק בסוף חודש פברואר 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-