עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?

2. שלום אולי למישהו מכם יש רעיון היכן ניתן לקנות דיבורית לרכב לנוקיה 3100? אני יודע, זה מכשיר ישן אז בכל זאת, אם מישהו יודע, אשמח לקבל עצה. לא, לא מהסוג של "לך תחליף את המכשיר".

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by yuvalg,

האם יש דגמים שכבר מסוגלים לתמוך במשלוח SMS?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. הצלחתי להפעיל אותו עכשיו בגלל שרכשתי אייפוד מהיאובאן ידע ...אני ראשי ..להוריד תמיכה בעברית ..ללא תשלום רציתי לדעת אך אני מגבה את הקשוחה שיש לי עכשיו עם אני ירצה לחזור עליה .. כי לא רוצה שהכל ישתנה לי לעברית ...אני רק רוצה שזה יתמוך בפונטים של עברית שאני מוריד סרטונים עם תרגום וכל מיני .. תודה זה חשוב לי אני חייב לגבות את מה שיש לי עכשיו לפני שאני מנסה . ושוב אני לא צריך לשלם כלום ...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. Started by yaloner,

לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. Started by Posford,

רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. Started by sgeva2001,

שלום מבקש לדעת לגבי הנוקייה E51ף 1. האם ניתן להרחיב אותו מעבר לנפח 4G? 2. האם צריך לבחור כרטיס זכרון מסוים מבחינת ביצועים או סוג הפלג המתאים? 3. האם Patriot MicroSDHC 4GB Class 4 שמופיע באתר KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12305 מתאים לסלולרי הזה? בתודה שאול

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  11. Started by Tomerico,

אני לא מבין איך המחירים זולים בצורה כ"כ משמעותית פה: http://www.amazon.com/gp/product/B004HFS6Z0/ref=famstripe_kk לעומת בארץ: http://www.kindle.co.il/?page_id=64 אם חבר יכול להביא לי את זה מארה"ב בדרך חזרה למשל.. יש הבדל בין המוצרים עצמם? בין שני הלינקים תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  12. Started by Boris_yo,

יש דילמה עם שיחות נכנסות ממספרים לא מזוהים. אני משתדל לא לענות לרוב עקב פניות לא רצויות ממרכזי שיווק ופרסומות מוקלטות. בעיה שגם שיחות מגוף צבאי נכנסות מדי פעם ממספר לא מזוהה. קודם אני רוצה לשאול אם זה דבר מקובל בצבא ליזום שיחות ממספר לא מזוהה. נניח זה כן, אז האם יש פתרון לדילמה שמאפשר להבדיל בין שיחות לא רצויות לשיחות חשובות? תודה וסליחה אם שירשור זה שייך לפורום אחר.

13. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

Doogee הסינית מצטרפת למירוץ חיי הסוללה ומציגה מכשיר המכיל מפרט ביניים, סוללת 6,000mAh נדיבה ביותר ותג מחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-s6000-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-6000mah-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. הסמארטפון הקמור והמרהיב של סמסונג מוצע באיביי בעבור 660 דולר, ויש גם אפשרות למשלוח לישראל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-s6-edge-נמכר-באיביי-בהנחה-של-כ-100-דולר/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shaharmos,

שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by Ben N,

דבר ראשון, אני מצטער אם פתחתי את הת'רד במקום הלא נכון. לא הייתי פעיל פה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואני לא ממש יודע איפה המקום הכי מתאים לזה (גם אחרי שקראתי את הכללים). קיימת תוכנה או משהו אוטומטי כלשהו להכניס Lyrics של שירים לאייפון?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by maorbarazani,

שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  19. אוהבים את מותג מחשבי ה-ThinkPad בעל הניחוח העסקי? אנשיה של היצרנית הסינית מקווים שתאהבו גם את המכשיר החכם החדש שלהם שנוצר בהשראתולכתבה

20. Started by Elazr Halal,

שלום. יש לי גלאקסי s4 i9500 והייתה לו רום סטוק 5.0.1. החלפתי לגרסת revolution s4 הורדתי הכל CWM CF ROOT . הגרסא איטית ויש באגים (קראתי בכותרת שאין באגים) ואני רוצה להחזיר ל מקורית. יש לי את הקובץ במחשב של הגרסא המקורית. איך אני מחזיר אותה אני מוחק את הגרסת REVOLUTION S4 ומוחק CWM ואז מתקין? או ישר נכנס לאודין ומתקין את הגרסא עם PDA או שצריך למחוק לשנות כמה דברים. וכשיש לי רוט ואני רוצה לעדכן גרסא דרך אודין צריך לעשות משו מיוחד כדי להתקין או רק לשים את הקובץ באודין.... וזהו? ובבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by felakat,

היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pifke,

שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.