עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CodeNinja,

שלום לכולם! אפליקציה חדשה שפיתחתי- MoBot. זוהי למעשה אפליקציית ניהול תיזמונים. תוכלו לשלוח SMS, לשלוח EMAIL או לבצע שיחת טלפון לפי זמן שקבעתם מראש או מיקום ! ככה תוכלו למשל לשלוח הודעה אוטומטית ברגע שהגעתם למקום מסויים (לפי מיקום שהגדרתם מראש). או לפי זמן שהגדרתם מראש. האפליקציה עדיין בשלביה הראשונים וצפויה להשתדרג בעוד פיצ'רים בקרום ובנתיים פירסמתי אותה בחינם . אשמח אם תורידו ותדרגו! שיהיה אחלה שבוע!

2. : 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים

3. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  4. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by T-boon,

שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ohad5g,

שלום למה כשאני רואה במיני pc סרטים full hd (לא משנה איזה רזולוציה ) אני רואה נקודות לבנות , ולפעמים בהכשיר נתקע ומתחיל מחדש , הזמנתי את המכשיר מחו"ל יכול להיות שיש בעיה במכשיר ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. Started by almog333,

שלום לכולם, ברשותי גלקסי אס3, ב- OTA הוא מודיע לי שאין עידכונים זמינים, ב KIES הוא מודיע לי שהקושחה לא תומכת בשידרוג. קניתי את המכשיר ממישהו פרטי מיד 2 לפני קצת יותר משנה. ה CSC מוגדר AFR, אולי זו הסיבה? מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך כן לגרום לעידכון לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. הטאבלט nexsus 7 דור שני (שיצא השנה) כאשר אני מריץ משחק כלשהו לדוגמא angry bird המשחק רץ במצב landscape ואז הכפתורים למטה (חזור משימות) נעלמים ואני לא יכול לצאת מהמשחק הפתרון היחדי הוא כיבוי והדלקה של הטאבלט הבעיה לא קוראת במצר landscape כאשר אני מריץ אפלקציה של gmail,ynet וכו רק במשחקים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. בנקודות מסויימות (כמו למשל בתוך הבית שלי..) יש קליטה של 2 רשתות "Hot Mobile", אחת של הוטמובייל עצמה ועם קליטה מאוד חלשה, ואחת של פלאפון עם קליטה מעולה. הבעיה היא שהסים המטומטם של הוטמובייל מוגדר כנראה להעדיף תמיד את הרשת העצמאית שלהם, מה שמוביל לזה שהקליטה בתחת. אם אני בוחר אוטומטית את הרשת השניה מהרשימה הקליטה משתפרת בין רגע - אבל לאחר כמה זמן חוזרת לרשת הבעייתית. ניסיתי לקבוע ידנית את הרשת הטובה ואז לבטל את ה-data roaming בתקווה שזה "ינעל" את המכשיר על פלאפון, אבל זה לא ממש עבד. זה היה אמור לעבוד? (קראתי על זה באיזה פורום של אייפוניסטים) יש דרך אחרת כן לכפות עליו להתחבר תמיד רק על הרשת של פלאפון?

11. Started by yoavgs,

מעוניין לקנות mini android pc שיתחבר לטלוויזיה בhdmi, יהפוך אותה לסטרימר, שיהיה מותקן עליו xbmc, ושהwifi שלו יהיה מספיק חזק כדי להגיע מהסלון לחדר מחשב (כ-5 מטר). האם כאן זה הפורום להתייעץ לגבי מה לקנות? אם כן, אז אשמח להמלצות אם לא, אשמח לדעת מה הפרום המתאים... תודה!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by GbeTech,

אהלן. שוקלים לקנות נקסוס 10 לבית. ידוע שגוגל לא משווקים את הנקסוס לארץ בצורה רשמית. אבל ראינו בחנויות כמו אייבורי, KSP וכו' נקסוס 7 במלאי. מה זה אומר מבחינת אחראיות? במה שונה הנקסוס 7, והאם יש אחראיות על ה-10 אם אני קונה אותו מחנות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaks,

אני מחפש רום מומלץ לגלקסי S3 מבוסס סמסונג עדיפות לאחד שמכיל את גירסה כמה שיותר חדש לאנדרואיד ושועבד _חלק_

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by its me,

שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Adar g,

חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by natgun0,

מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הפלאפון מחובר למחשב באמצעות הכבל שסופק עימו ליציאת USB3.0 במחשב ומשום מה לוקח המון זמן להעביר קבצים לפלאפון. (לדעתי המהירות עומדת על פחות ב-1MB\s. מה אמורה להיות המהירות ומה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by palin,

היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  20. חשבתי על הדל הזה כאופציה מצוינת: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dans41,

אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. Started by Lonjie,

שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by vers,

שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eilonshe,

הי לכם מחפש קורס פיתוח אפליקציות לאייפו וואנדרואיד, קיבלתי הרבה מאוד ממלצות על המכללה לניו-מדיה, מישהו מכיר, למד שם ? אשמח מאוד לכל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים