גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש. הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5. עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה) היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה) הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו) ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה. עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני חדש בפורם שלכם. ואשמח העזר בכם, ולעזור במידת האפשר. יש ברשותי טאבלט LG V700 ואני מעוניין להעביר פרטים להדפסה למדפסת שמחוברת למחשב הנייח שלי ברשת הביתית הבנתי שאני צריך להתקין תוכנה כלשהיא במחשב כדי שהיא תקשר בין הטאבלט למדפסת.וכאן אני צריך את עזרתכם. בתחום הזה אני ממש לא בעיניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שעונה לדרישות הבאות: -טלפון שאפשר למצוא בשבילו משחקים ברשת -בעל ספיקר טוב ואיכות שמע טובה, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור -לא עבה מדי(n95 נשמע נחמד, אבל הוא מקרר, ולא רוצה משו כזה גדול) -לא יקר מדי -לא טאצ' סקרין -בעל אפשרות להרחבת זיכרון(עם עדיפות למיקרוsd, אבל גם אם יהיה משהו אחר זה לא נורא) -wifi יהיה נחמד, אבל לא חובה. -שיעבוד עם כרטיס סים של אורנג'(אני מניח שזה לא ממש קשור לסוג הטלפון, אבל אני לא באמת מבין בזה...) דיי התרשמתי מהe71, בגלל התכונות הנוספות וגם זה שניתן למצוא אותו יחסית זול יד שניה, אבל ראיתי תגובות מעורבבות בקשר לאיכות שמע שלו וגם עושה רושם שאין הרבה משחקים, אז אני כבר לא יודע =\. יש טלפון שיכול להתאים לדרישות שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה לפה או לכללי. אבל זה מצחיק ביותר. http://duggmirror.com/apple/The_iPhone_is_a_piece_of_shit_and_so_is_your_face/?u=iphone
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמכיר ויכול לתת את דעתו עליו? שווה\לא שווה את המחיר? זה מכשיר עם דיסק קשיח מובנה שמתחבר לטלוויזיה\מערכת ויכול להציג וידאו\אודיו... אתר: http://www.mvix.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ראיתי באייס טאבלט MULLER 7 אינץ ב 250 ש"ח. מעבד A8 + 4GB נפח. האם מספיק לילד בן 4? מהירות תגובה? זמן סוללה? עמידות? או שזה פשוט לזרוק את הכסף לפח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
המכשיר הגיע עם גירסה 8.1 ואינו מקבל עדכון אוטומטי לגירסה 9. שני מכשירים דומים שנקנו באותה חנות לפני חודש עודכנו מיד לגירסה 9. האם זה מרמז שהמכשיר תקול?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
שלושה מכשירי ביניים חדשים במחירים של בין 600 ל-1,000 שקלים יכולים להתאים לכל אלו שנוטים להשמיד את הסמארטפונים שבבעלותם בקצב מהיר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הוא סמסונג גלקסי אס 2. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רעיון טוב לדעתי לאפליקציה ,ואני מעוניין בשותפים לפיתוח (שותפות ) פיתוח בשותפות מלאה - למי שמעוניין ויש לו את היכולת המתאימה אשמח ליצירת קשר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-