גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי mio p350 ורכשתי גם כרטיס sd wifi בשביל לגלוש. משום מה שאני מחבר את הכרטיס מבחר סוגי הרשתות שאני יכול להתחבר אליהם מצומצם. האם ישנם דרייברים חדשים או תכנה ל-WM5 שתפתור את זה? או לחילופין - איך אני יכול להתחבר ל-WPA2? או AES? אני נואש...... תודה,
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משדרג את הסלולרי שלי ואין לי מוסג מה הולך בעולם המכשירים בימינו ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מכשיר שנמצא ברשת סלקום אין לי דרישות מיוחדות ואני מעדיף שיהיה מאוזן מבחינת האפשרויות במוזיקה,מצלמה וכו'. מההתנסות שלי עם מכשירי מסך מגע לא התלהבתי כ"כ, לדוד שלי יש מכשיר מסך מגע של סאמסונג, לא זוכר בדיוק את הדגם וממש לא אהבתי אותו, צריך ללחוץ חזק בשביל שיגיב ובקיצור לא אהבתי. התקציב הוא בסביבות 3000 - 3600. דפדפתי קצת באתר שלהם וראיתי את הN96 הזה http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/N96/Pages/default.aspx
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית.. נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Creative Zen. למכשיר יש בעיה במגעים- כך שאי אפשר להדליקו או לכבותו אלא ע"י חיבור למחשב. מישהו יודע איפה יש מעבדה שמתמחה ב Creative ? או נציגות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/06/03/palm-pre-review לוקח את עולם הסלולרי צעד אחד קדימה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב כף יד שיתן לי את האופציה להתנהל בצורה הזאת: שזה אומר לנווט בתקיות וכיוב', באותו אופן של הסרטון. 1. האם ניתן להתקין את האמולטר הזה על כל PDA שמריץ CE 5.0? 2. האם זו פריצה? 3. האם אפשר להתנהל רק עם האמולטר הזה? אשמח למידע וסיוע בנושא. תודה רבה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-