גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדגם הזה באנגליה. איפה אני יכול לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת, על פניו נראה שהמכשירים די דומים בתכונותיהם. האם מישהו יודע בכול זאת מה עדיף מבין שני המכשירים? תודה על העזרה! עריכה: קראתי קצת על המושג rom, עד כמה חיוני לבצע שידרוג של rom למכשיר לאחר קנייתו? האם לא חייב לבצע שידרוג?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
נקח למשל את ה HTC One S. הוא לא בא עם אפשרות להרחבת זכרון, אבל הוא בא עם 25 ג'יגה בדרופבוקס אם אינטגרציה למכשיר. היות ואני לא מכיר את הממשק ואת אופן הפעולה של העסק הזה, רציתי לשאול אם נגיד אני מעלה רשימה של שירים, אחרי זה יש אפשרות לנגן אותם ישירות מהאתר?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טאבלט כאשר עד עכשיו הייתי נעול על ASUS TF 300 במחשבה שנייה ראיתי תגובה שלכם על CUBE U30GT אני מודע שמבחינת חומרה ואיכות אסוס עולה עליו עלות מול תועלת שווה את המחיר הכמעט כפול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-