גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קישור להורדת רום סטוק לGalaxy S2 האחרון שיצא, עם עברית (שזאת הגרסא של אורנג'). ניסיתי להוריד כבר כמה פעמים מהקישור ב-sammobile, דרך hotfile, ההורדה מגיעה ל100MB+ ונעצרת :\
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות lg g2 32gb בvip mobile , איך החנות ? מישהו התנסה איתה \ למישהו יש חנות שהוא קנה דרכה , או שהוא מכיר שהיא אמינה (מעונין גם בהוספת אחריות יצרן): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781 (לא מצאתי אם מותר לשאול על חנות ספציפית לפי חוקי הפורום , אז תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לאבא שלי טאבלט לא יקר (באיזור 1100 שקל), שמיועד בעיקר לשימוש באינטרנט, צפייה בוידאו וקצת צילום תמונות, לא מעבר לכך. לאחר סינון של מספר מאפיינים שעשיתי בזאפ, הגעתי לשני טאבלטים: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-tabletpc&modelsid=910946,882019 למי שמתעצל להכנס ללינק מדובר על Lenovo TAB 2 A10-70F ZA010018IL לעומת LG G Pad 10.1 V700. מבחינת נתונים יבשים, הטאבלט של לנובו כמעט יותר טוב בכל פרמטר (חוץ מהקיבולת סוללה). לגבי המעבד אני לא ממש סגור מה יותר טוב... אני פשוט לא כ"כ מכיר טאבלטים של לנובו, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני הרכישה תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול את ה- sansa fuze 2 GB וכשהכנסתי את השירים אני רוצה שיראו את התמונה של האלבום. מישהוא יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לאחר ההצלחה הנאה של משפחת ה-Galaxy S10 המשולשת, נראה כי סמסונג מוכנה לקחת את הרעיון צעד נוסף קדימה במחצית השנייה של השנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח דיון קטן על בלוטוט' והפרופילים שלו גם כדי להעשיר את הידע שלי וגם כדי לעזור לאחרים שמסתבכים עם זה לא מעט... אני ירשום את הפרופילים שאני מכיר... והבא אחריי ירשום את שלו.... A2DP- פרופיל לשמיעה/שידור קול בסטריאו AVRCP- כמו שלט של מדיה להעברת שירים ודברים דומים אם יש A2DP בדר כלל יש גם AVRCP אבל לא תמיד HDR- העברת מיידע משופרת (מצטער לא הבנתי בדיוק מה זה עושה... אם זה יותר מהיר או פשוט מוודא שהמיידע מגיע..) hands free- פרופיל לאוזניה בעיקר... הייתי רוצה לדעת על הפרופילים של ההעברת קבצים וGPS טיפה...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. משום מה בהצטרפותי לסלקום לא נאמר לי שהחבילה לא כוללת הודעות MMS, אז אני רוצה לברר אם שליחת תמונה ב-SMS נחשבת גם כשירות MMS. תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
החברה המתקאמבקת מצליחה להפתיע אותנו פעם נוסף, באמצעות ה-SpeakerHat שעושה בדיוק את מה שהשם מעיד עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-