גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הי ברשותי galaxy 2 שמותקן בו רום cm 10.1 הגלישה בו מאוד איטית שהמפעילה שלי היא אורנג האם זה ככה גם אצלכם? חשוב לי גלישה מהירה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי גלאקסי 3 ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי .הבעיה התחילה שאני מנסה לגלוש במרקט ורשום לי החיבור פג תוקף כאילו לא מצליח והאינטרנט בכללי עובד גם בדפדפן בגלאקסי וגם ה wifi מחובר ניסיתי וגם מודם סלולרי רגיל החבילה שיש לי ולא עובד. אשמח לעזרה :s0817:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-