עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PCall,

שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן. קניתי את הטאבלט הנ"ל, כאן המפרט שלו: http://www.china24shop.com/pipo-m9-pro-3g-quad-core-10inch-gps-tablet-pc-retina-screen-2g-ram-32gb-android-42-dual-camera-bluetooth-p-1527.html במפרט המוצר מופיע בכל האתרים הרישמיים מופיע שהוא תומך בכרטיס זיכרון עד 32GB. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, "pipo m9 pro 64gb sdxc" וגיליתי כמה אנשים שמפעילים בהצלחה את הכרטיס Sandisk 64gb micro sdxc class 10, מקורי, אחרי שפירמטו אותו לNTFS. כאן קראתי על זה (אחד עם M9 ואחד עם M7) (תחפשו בדף "64"): http://www.slatedroid.com/topic/81993-finally-pipo-m9-pro/page__st__40 וכאן גם (M9) (תחפשו בדף "64"): http://www.spemall.com/PiPO-MAX-M9-pro-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-2-RK3188-10-1-Inch-1920-1200-Ca…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by redead,

זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. Started by Adar g,

חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  8. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. אני נוסע בתחילת שבוע הבא לקנדה וארה"ב. האם למישהו יש המלצה על חברה שאפשר לקנות בה סים (הקנייה יכולה להיות בארץ/קנדה/אמריקה) ואפשר יהיה להשתמש בו לדיבור סמס וגלישה? השיחות וסמסים יהיו בעיקר למספרים בתוך קנדה וארה"ב, פחות מעניין אותי לישראל. הדבר הכי רלוונטי שמצאתי עד עכשיו זה prepaid ב-3$ ליום ב-t-mobile, אבל שמביאים אותו לקנדה אז יש עלויות roaming ואין גלישה. מצאתי חברה עם סים גלובלי (KeepGo) שמאפשרת את הכל גם בקנדה וגם בארה"ב אבל זה עולה בערך 10$ ליום וזה כבר די יקר.. יש למישהו עצה בנושא?

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  10. Started by oren12,

בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%94%d7%93%d7%a9%d7%90-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%a0%d7%95/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by חיים37,

שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by צביקה3,

שלום חברים. מצאתי היום כרטיס זיכרון של פלאפון ואני מחפש את הבעלים שלו. יש מצב שיש על הכרטיס קובץ מקודד כלשהו שמכיל מידע על בעל הכרטיס? אנשי קשר, מייל או מספר טלפון? יש על הכרטיס מערכת קבצים של אנדרואיד וכמה תיקיות של נוקיה. יש על הכרטיס כמה תמונות שצולמו במכשיר גלקסי 2 אבל אין לי מושג מי מצולם בהם. יש למישהו רעיון לאתר את בעל הכרטיס? תחשבו אם לכם היה נאבד כרטיס עם חומר, כמה מאמץ הייתם משקיעים לחפש אותו, אז בבקשה למי שיש רעיון שיכול לעזור - שיכתוב פה תודה

15. רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/

16. Started by Dror Arasheven,

מחפש נגן MP3 קומפקטי ויעיל ..... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by Matan Damti,

שלום, אני מעוניין לרכוש asus zenfone 5 lte הדגם של ה16gb עולה 200 שקל יותר מהדגם של ה8gb השאלה היא האם עדיף לקנות את הדגם של ה-8 ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (יש לי כבר אחד) או בכל מקרה ללכת על הדגם של ה16gb (שמעתי שזה יקל על המכשיר ולאורך זמן זה ישתלם)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. מדליף סיני שופך אור על הדגמים הבאים של מפתחת השבבים, לשוק הביניים ולשוק העליון לכתבה

21. היי חברים. יש לי גלאקסי 3 ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי .הבעיה התחילה שאני מנסה לגלוש במרקט ורשום לי החיבור פג תוקף כאילו לא מצליח והאינטרנט בכללי עובד גם בדפדפן בגלאקסי וגם ה wifi מחובר ניסיתי וגם מודם סלולרי רגיל החבילה שיש לי ולא עובד. אשמח לעזרה :s0817:

22. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ! אני טס עוד מעט לחו"ל, ורציתי לברר האם בדיוטי פרי מוכרים מכשירי סלולר ? כי נכנסתי לאתר שלהם : http://www.dutyfree.co.il/ ולא מצאתי שם מוצרי אלקטרוניקה... רק בשמים ושוקולדים... אם אי אפשר לקנות בדיוטי פרי, האם יש בנתב"ג חנויות אלקטרוניקה\סלולר פתורות ממכס ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.