גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה וינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפוי המגן החדש מבית חברת קורנינג מבטיח עמידות לנפילות על משטחי בטון מגובה של מטר אחד לפחותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 319 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם הדגל מביא איתו נפחי זכרונות נדיבים בתור ברירת המחדל החדשה, טעינת 100 וואט לסוללה פנימית גדולה ועוד - יותר מחודש לפני ההשקה הבינלאומיתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב הנייד המשוכלל מציע תצוגה ייחודית ואת החומרות הכי מתקדמות של אינטל ו-NVIDIA, אך גם משקל של יותר מ-3 קילוגרם ומחירים גבוהיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 322 צפיות
- 2 followers
-
-
טכנולוגיית התצוגה המתקדמת ממשיכה במהלכי ההשתלטות שלה על עולם המחשבים, ואינה פוסחת גם על הסדרה הדקה, הקלילה והפופולרית של החברה הקוריאניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 313 צפיות
- 2 followers
-
-
תקן הטעינה האלחוטית הנפוץ ביותר יקבל שדרוג עם פרופיל מגנטי חדשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 293 צפיות
- 2 followers
-
-
לנובו חוזרת אל קונספט מסכי המגע הכפולים, בתקווה שהטכנולוגיה המודרנית תהפוך אותו לחכם ויעיל הרבה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 319 צפיות
- 2 followers
-
-
אוהבים את מותג מחשבי ה-ThinkPad בעל הניחוח העסקי? אנשיה של היצרנית הסינית מקווים שתאהבו גם את המכשיר החכם החדש שלהם שנוצר בהשראתולכתבה
-
- 1 תגובה
- 326 צפיות
- 2 followers
-
-
תצורת ה-CAMM המשופרת שהציגה החברה האמריקאית בשנה שעברה עומדת להפוך לברירת המחדל החדשה במקום SO-DIMM - ויש לכך יתרונות חשובים לצד חסרונות אפשריים עבור המשתמשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 366 צפיות
- 2 followers
-
-
חברה סינית בשם Infinix, שאת מכשיריה לא ניתן להשיג בישראל, שוברת את השיא עבור טעינה חוטית וטעינה אלחוטית בבת אחתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 340 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 373 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לסיבוב מחשב נייד מהזולים שמכילים RTX 4060. האם האיכות בהתאם? מה תקבלו במחשב נייד שכזה וכיצד הוא משתווה ליכולת שולחנית? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 385 צפיות
- 2 followers
-
-
היבואנית המקומית הרשמית של המותג הסיני בארץ מתחילה להציע גרסה אחת של ה-Xiaomi Pad 6 - אך לא את גרסת ה-Pro בשלב זה, אשר ממשיכה להיות זמינה רק דרך צינורות בלתי רשמייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מטאיוואן מצליחה להקדים את המתחרה האמריקאית הגדולה שלה בעיתוי ההכרזה - ונראה כי הפעם היא עשויה להקדים אותה גם בכל היבטי הביצועים בתור תוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 2 followers
-
-
לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.
-
- 1 תגובה
- 325 צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 292 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אחותי רוצה לקנות סמרטפון חדש עד 1000 ש"ח מצאנו את המכשיר הזה בבאג: http://www.xtreamermobile.co.il/ מישהו מכיר את החברה הזאת? או את המכשיר הזה? משתלם לקנות אותו? או, האם יש לכם המלצות למכשיר אחר טוב בתקציב הזה? (לא יותר) תודה רבה ושבוע טוב. ;D
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.ebay.com/itm/170967386670 למעוניינים לשלוח ה"פ, קצת גמיש במחיר, מדובר במוצר חדש שלא היה בשימוש כי לי יש נרתיק אחר.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-