עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  2. הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. Started by nvidia7,

יש למישהו מושג איך אני יוכל להזמין את הנקסוס החדש מהפליי סטור לישראל ?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  4. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם כשאני מסיר אפליקציה מהמכשיר ,טאבלט אנדרואיד, האייקון נשאר על המסך. איך אפשר להסיר גם את האייקון? תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  6. Started by tom7yel,

אני רוצה ללמוד פיתוח תכנות לאפליקציות, IPHONE/ANDROID, ומתלבט מאד האם התכנים בקורסים של ג'ון ברייס/הייפראקטיב/האקריו באמת הם אלו שיקנו לי את הידע הרלוונטי? כל מכללה יש לה תוכנית מאד ארוכה ומלא תכנים שאין לי מושג ברור ואמיתי האם הם רלוונטיים להכשרה הזו האם יש מכללה מומלצת יותר? האם מעסיקים יעדיפו מעבר לתעודת מכללה, תעודת מבחן של אורקל/אפל? כרגיל - תמיד ניתן ללמוד לבד...אבל בואו נמנע כרגע מההמלצה הזו, כיון שאני אדם שצריך מסגרת כדי להביא תפוקה. וגם אם נניח הייתי לומד לבד...מהם התכנים התכלס שעליי ללמוד? בכדי לפתח ולעצב אפליקציה ידידותית? תודה על כל פיסת מידע מראש

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  7. Started by ShahafH,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.

8. כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gjook,

אשית יכול להיות שאני הייחידי שמתלהב מזה , אבל לדעתי זה אמור להיות אחלה מכשיר לתקציבים נמוכים , נראה עמיד, טוב לריצות , יש לו גם מספיק מקום לדי הרבה שירים(1000 בערך..), הסאונד שלו אמור להיות טוב...אמממ זהו בערך.. הנגן המדובר היה אמור לצאת באמצע חודש פבואר , אך הייתה דחיה. אחרי שחיפשתי רבות מצאתי עדות לעובדה המשמחת כי המכשיר יצא היום לאור. http://forums.sandisk.com/sansa/boar...cending&page=4 "And now it's here. " בתירגום מלעז- "ועכשיו הוא כאן" " בכל מקרה כמובן אין את הנגן עוד בארץ , אז אפשר או לנסות לרכוש מחו"ל , אם מישהו מכיר חנות טובה אני אשמח. או לחכות שהיבואנים יתחילו ליבא את המכשיר. לפני כמה ימיים שלחתי אימייל לחברה שמייבאת את המכשיר שקוראים לה , ושאלתי מתי הם חוש…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/

11. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

12. אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה

14. Started by card,

שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה

20. אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ZiggyMan,

יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Salwaby,

הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. רוצים לבדוק כמה מהמעבד המרכזי, הגראפי ומהסוללה מנצלות אפליקציות במכשיר החכם שלכם? נסו את אפליקציית הניטור החדשה מהמקצוענים בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-qualcomm-%d7%aa%d7%92/

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. Started by יונתן489,

שלום לכולם. המשפחה שלי רוצה לקנות לי טאבלט ליום ההולדת, וביקשו ממני לבחור את הסוג. בתכלס, אני לא צריך משהו מורכב מדיי - אני אשתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות (אז אני רוצה איכות טובה יחסית של המסך כמובן), ואופיס ואינטרנט בסיסי. לגבי גודל ומשקל - לא קריטי לי במיוחד האמת. תקציב - חופשי. אבל היות ואני לא מחפש כאן טאבלט למשחקים אין צורך להגזים. יש המלצות כלשהן? לאו דווקא על טאבלטים ספציפיים - הכל. חנויות מומלצות שכדאי לקנות בהן? אתרי אינטרנט שכדאי להזמין מהם? חברות ספציפיות של טאבלטים? כל זריקת שם או לינק תעזור לי מאוד! עריכה: לא טאבלט של חברת אפל, תודה! המון המון תודה לכל מי שיעזור! יונתן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.