עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by עומריעיני,

שלום, אני חדש פה אז אני מצטער אם כתבתי בפורום הלא נכון או משהו. בכל אופן אני רוצה למצוא טלפון לאבא שלי במחיר זול יחסית שיאפשר מסך טאצ גדול יחסית (5.2-5.5) . מצאתי את הטלפון Lenovo K5 Note ורציתי לדעת אם הוא תומך בעברית תודה לעונים !

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה

3. פאבלט ה-V20 של LG זוכה לביקורת פושרות, וגם נתקל בבעיות בלתי צפויות בשל חיפוי זכוכית עדין מדי בחלקו האחורי לכתבה

4. ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד

5. חברת Vixole השיקה פרויקט מימון המונים עבור נעליים חכמות, שמגיעות עם תצוגת LED מדליקה וחמישה חיישנים שונים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.

7. שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. פרויקט חדש צובר תאוצה: מכשיר דמוי עט שמאפשר מדידת אובייקטים באופן חופשי באמצעות החלקתו לאורכם, ומשדר את התוצאות אל המכשיר החכם שלכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. השדרוג צפוי להגיע בין דצמבר וינואר. אין תגובה רשמית כרגע מהחברה לאשר את זה, אבל אם זה יקרה זה יהפוך אותה לאחת מהיצרניות הראשנות להציג עדכון לנוגט, לצד סוני וסמסונג. למקור ורשימת המכשירים שצפויים לקבל את העדכון: http://en.yibada.com/articles/165553/20161007/xiaomi-android-7-0-nougat-update-arriving-soon-for-xiaomi-mi-5s-mi-5s-plus-mi-5-redmi-note-3-4-redmi-3-3s-3a-redmi-pro-mi-max-and-more.htm

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by RealOG,

אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by meital_z,

שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…

13. מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה

14. מסכי 16 אינץ' מוסיפים לצבור פופולריות בתחום המחשבים הניידים, ויש מי שחושבים כי זה רעיון טוב להוסיף להם תמיכה במגע ולתת אפשרות להשתמש בהם גם בתור טאבלטיםלכתבה

15. ה-Fold3 וה-Flip3 מקבלים מחירים מומלצים רשמיים שנמוכים יותר בהשוואה לדורות הקודמים - וגם צמדים של מתנות עבור אלו שיבחרו לרכוש אותם כבר עכשיו, לפני כל השארלכתבה

16. מכשירי ה-Poco M4 Pro 4G ו-Poco X4 Pro 5G הופכים רשמיים במסגרת תערוכת MWC 2022 - עם חזרה אל הטקטיקה שהופכת רכישה זריזה למשתלמת במיוחדלכתבה

17. Started by Ace-of-spade,

שלום רב, כבר שנה וחצי עברה מאז שרכשתי Note 20 Ultra. לפני חצי שנה הטלפון נפל, ונשברו שני הפנאלים. לאחר התלבטות רבה, החלטתי לתקן אותו בעלות מוגזמת של 1200 ש''ח פחות או יותר (מסכים יקרים), צעד שהיום אני קצת מתחרט עליו. שבוע שעבר, המסך ה"חדש" הפסיק לעבוד, עדיין שומעים שעון מעורר, והטלפון מתחבר בבלוטוס למכשרים מוכרים, אבל לא רואים כלום. ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי ביוטיוב, לפרק ולהרכיב מחדש את כל כבלי ה-Flex שמאחורה, וגם לקחת אותו למעבדה שיבדוק אולי משהו פשוט, אבל נראה שאין מה לעשות. קניתי טלפון חדש, והמטרה שלי כרגע זה להעביר את המידע מהישן, אך זה בעייתי מאוד ללא המסך. ממש לא בא לי לשלם על עוד מסך רק בשביל המידע,…

18. מספר חודשים אחרי ה-OnePlus 10 Pro שזכה לתשומת הלב הבלעדית בהשקתו - יש לנו את האלטרנטיבה המוזלת לכתבה

19. Started by אאאאאא,

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הבאג באפליקציית ג'מייל שהודעות נשארות בתיבת דור יוצא ולא נשלחות? בעצם תיבת דואר יוצא זה רק באוויר וזה סתם לא שולח. פשוט צריך לשלוח את כ ההודעה מחדש. עד עכשיו זה היה לי במכשיר סמסונג השאלה אם במכשירים אחרים זה גם יהיה או שזה באג של גימייל עצמם? תודה רבה מראש

20. הכירו את ה-Poco F4 וה-Poco X4 GT, שיסבכו עוד יותר את מלאכת בחירת מכשיר הביניים המשתלם ביותר בסביבהלכתבה

21. מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות

22. מחפש מכשיר סלולר עם המצלמה הכי איכותית שיש, רק לצילום של שיעורים, כל השאר לא מעניין. עדיפות למכשיר של סמסונג עד 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  23. הצהרה מפי נציגיה של קוואלקום מסתמנת בתור אישור לכך שמכשירי משפחת ה-Galaxy S23 העתידית יופעלו על ידי המחליף של ה-Snapdragon 8 Gen 1 בכל רחבי העולם, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביותלכתבה

24. חלופה אמיתית למחשב נייח משוכלל? היצרנית הטאיוואנית עדכנה את סדרת הגיימינג הניידת שלה ואנחנו יצאנו לבחון את ביצועי הדגם המתקדם ביותר - עם כרטיס המסך העוצמתי ביותר שאפשר להשיג בקטגוריהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים