עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.

2. Started by ShOw-Time,

לאחותי יש נגן כזה http://hwzone.co.il/reviews/sansa_c250/ sansa c250בגרסת ה2GB אז עכשיו נאבדו לה האוזניות שהיא קיבלה איתו,וזה היו אוזניות סבבה לגמרי, והיא רוצה לקנות חדשות ושיהיו באותה רמה ולא ג'נריות ואם אפשר יותר טוב אז ברור,התקציב לא מוגדר במיוחד אבל לא משהו במאות שקלים,צריך אוזניות שיהיו באותה רמה ושיעלו בערך 100 שקל, ושיהיו קטנות לא כאלה שמכסות את כל האוזן.. תודה מראש

3. שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה הבנתי שהוא תומך בכתוביות smi כלומר אם אני מוריד סרט ומצמיד לו כתוביות של srt או סיומות אחרות הוא לא יצליח לקרוא או לזהות את הקובץ? האם צריך להמיר את הכתוביות ע"י תוכנה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. אהלן חבר'ה! אני מעצב גרפי ואני מחפש בנרות מתכנת ios או אנדרואיד (או שניהם) לפיתוח אפליקציות (משחקים ותוכנות וכדומה..) אני מחפש מישהו שרוצה שנקים צוות ביחד, נפתח כל מיני אפליקציות שנרצה ואולי ביחד נביא את האפליקציה הגדולה הבאה לי יש כבר כמה וכמה רעיונות לאפליקציות בראש, ואני אשמח ליישם אותם או רעיון אחר של השותף..! מי שמעוניין ורוצה - אני יותר מאשמח שתיצרו קשר!

6. Started by sSs Dragon,

שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.

7. הפאבלט של מוטורולה וגוגל זמין לרכישה בהנחה של 150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ziv124,

יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להשתמש בסמארטפון (לא משנה איזה כרגע) עם סים של חבילת DATA בלבד בתור נקודת גישה אלחוטית? כלומר, בעצם להשתמש במכשיר אך ורק בתור Wireless Access Point, ללא שום צורך (או שימוש) בשאר הפונקציות שלו. האם תהיה בעיה מצד הסים ו/או המכשיר? על פניו נראה לי הגיוני שלא תהיה שום בעיה, אבל מצד שני... תודה

12. Started by sdavid91,

שבת שלום, וערב טוב. אני חדש בפורום ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות בנוגע לגויסטיק חדש למחשב. התקציב שלי הוא 600 ש"ח. במבחיר הנ"ל יש את הx52 של saitek מה אתם אומרים עליו? שווה את השקעה? נ.ב. ראיתי שאין לו force feedback זה אומר שהוא לא ירעד כמו ה-Cyborg evo Force?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. Started by afikg,

לפתע פתאום החליט המכשיר SAMSUNG S6703 להציג את ההודעה לגבי כרטיס הזיכרון "אתחול אינו מזוהה, אתחול מחדש ימחק את הנתונים" האם יש אפשרות לגבות את המידע (תמונות, אנשי קשר וכו') לפני האתחול? אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע.. תודה ושבוע טוב, אפיק.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. כבר כמה זמן שאני שם לב שאין לי הרבה מקום פנויי על הANDROID. חשבתי שזה מכל הסירטונים והתמונות. בתוצגה של האיכסון מראים לי את הקטגוריות, האפליקציות וכו, אבל אם אני מחשב את הסכום שלהם הם לא מגיעים לגודל של שטח האיכסון פחות המקום הפנוי. אז הבנתי שיש קבצים שהם לא מראים, כמו בDOWNLOADS. עברתי על כל התיקיות במכשיר שלי בEXPLORER של WINDOWS... לבסוף שמתי לב שיש לי קבצי OBB שמשחקים שהתקנתי בעבר הורידו אבל לא מחקו כשהסרתי את ההתקנה שלהם. היו שם קבצים גם בגדול של מעל גיגה לקובץ. אני מכיר את הקבצים האלה מהעבודה כי ידעתי שיש מגבלה של איזה גודל אפליקציה אפשר להעלות לGOOGLE PLAY ואם רוצים להעלות משהו יותר גדול מומלץ להשתמש בקיבצי OBB האלה בתור EXTENSION. …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by eliil1,

תמונות סרטון ועוד מצורפים בלינק http://www.engadget.com/2009/11/20/sony-ericsson-pureness-hands-on-pacman-edition/

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by fibola,

אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by MisterG,

שלום רב ! אני מחפש לקנות פלאפון במחיר עד ל2000 ש"ח. עם חריגה מקסימלית (רק אם חובה) ל 2500 אני לא מבין גדול בפלאפונים ועד לאחרונה החזקתי באייפון 3 שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לאינטרנט אבל מלבד זאת חשוב לי - א- שלא יהיה אחד שנהרס מכל מכה פשוטה על אף שיש מגנים. ב - שתהיה אפשרות להרחבה נוחה ומהירה של הזיכרון. ג- שתהיה מצלמה ברמה אשמח לעזרתכם ועצתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by OR2OOO,

אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?

21. לאחרונה חפרתי ברשת לגבי Xiaomi M2 נראה לי שעל פניו מי שבא לרכוש את המוצר חייב להיזהר מאד, לדעת מהיכן לרכוש ולעיין בתפריט המכשיר בדיוק. מצאתי שיש כמה הבדלים בין אתרים שונים שמציעים את המכשיר למכירה החל במחיר וכלה בחומרה המגיעה עם ה Xiaomi M2 אתר ראשון מוכר ב 400 דולר נראה הכי אמין עם נתונים נכונים, אבל כותב שיש FM רדיו.. האמנם? http://android-sale.com/xiaomi-m2-1ghz- ... phone.html אתר נוסף, מוכר ב 370 דולר, ואצלו הבטריה חלשה יותר במקום 2000 MAH רק 1820MAH בטח יש עוד שינויים, חפשו אותם. http://www.fastcardtech.com/goods-7502- ... ecord.html ו.. הכי שיקרי זה המוכר הזה שמוכר גרסה של הקסיואמי 2 ב 330 דולר שיש בה המון הבדלים לעומת המקור הן במצלמה, בסוללה, במעבד + כר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…

23. מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה

24. Started by 8us.co.il,

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.