עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

2. ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש את הדגם המשודרג עם ה2GB RAM מהלינק באמזון בריטניה http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014KT0KWE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE א. אני נמצא כרגע בסלקום. הלכתי אליהם היום והם לא יודעים אם הם תומכים בכל התדרים שלו (המופיעים לדוגמה כאן http://www.phonearena.com/phones/Motorola-Moto-G-2015_id9513). התמיכה והכיסוי של התדרים מתאימים ? תהיה לי בעיה? ב. כשאני מזמין מאמזון אחויב במיסים/מכס/מעמ וכל מיני שטויות בכניסה לארץ? אם כן: איך אני מחשב את העלות הסופית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chatmecoil,

שלום רב, אני מחפש לקנות מכשיר חדש, אני חובב אפל, יש לי שלוש שנים אייפון 5, יש לו בעיות סוללה חמורות, אני מעוניין להחליף מכשיר. אני רוצה לקנות מכשיר רציני, עד 4000 ש"ח + - אבל שיהיה איכותי, אפל וסמסונג לא בא בחשבון, אני אומנם רגיל לאפל אבל המצלמה לא איכותית והסוללה על הפנים, כנ"ל גלקסי וכו'. המכשיר עם הנתונים הכי טובים שמצאתי הוא של סוני עם 23MP במצלמה וסוללה חזקה, אבל הבעיה שאני לא יודע האם שווה לקנות מכשיר כזה כי סוני עדיין זה לא אפל או סמסונג מבחינת איכות החומרים(או שאני טועה). אני מחפש מכשיר רציני עם סוללה טובה ומצלמה איכותית. שמעתי יש גם מכשירים שיש בהם זיהוי טביעת אצבע, קול ועין.... אשמח לקבל הצעות טובות למכשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fenix5545,

שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by kobi_sion,

מעוניין לקנות IPAD AIR 2 יש לי התלבטות לגבי הגודל 64 או 128 שימושים התקנת משחקים לילד בן 6 - שהוא הצרכן העיקרי של המכשיר וצפיה בסרטני YOUTUBE כרגע ברשותי איייפד 2 בגודל 16 שאין בו מקום להתקין כלום עצות ?

10. קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  12. אני מחפש סוללה רב פעמית לgalaxy s5, רצוי שתהיה ל5-6 הטענות. האם במחיר של כ100 ש"ח קיים משהו נורמלי? תודה מראש ☺

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nadavr,

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TGA,

שלום, בקרוב אני יחגוג לאייפון 4 אס, 4 וחצי שנים. לרגל החגיגות, אני מחפש פלאפון חדש לרכוש, הבעיה היא שלפני האייפון 4S היה לי במשך 4 שנים את האייפון של הדור הראשון. השאלה שלי, אם אני מעוניין להפסיק לרכוש אייפונים כמו שעשיתי עד עכשיו איזה פלאפון אפשר להמליץ לי? כי חוץ מאייפונים לא יודע כל כך על פלאפונים אחרים... תודה, על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שבוע טוב אני מחפש טאבלט בסיסי שיעמוד האילוצים הבאים: -יציאה למסך חיצוני full HD לפחות - שימושים עיקריים לפי סדר: אקסל גרסה אחרונה, גלישה וסרטים. -מסך מכויל בצורה סבירה למנוע כאבי עיניים האם יש טאבלט שיענה על 3 צרכים אלו? Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. כרום בתנופה, אנדרואיד N עם יותר פירוט מבעבר, מחשבים לבישים בגישה מתקדמת ועוד עדכונים מתוך כנס המפתחים הגדול של גוגל כנס ה-Google I/O לשנת 2016 ננעל לפני זמן קצר, ואנחנו כאן בכדי לעשות לכם סדר קל ונוח מבין הררי המידע וההכרזות המעניינות שסיפקה לנו חברת הענק במסגרתו. אז ללא הקדמות מיותרות נוספות – בואו נתחיל עם העיקר. אנדרואיד גירסה N נמצאת מעבר לפינה מערכת ההפעלה הניידת של גוגל השתלטה לחלוטין על שוק הסמארטפונים, אבל נראה שבחברה ממש לא מתכננים לנוח ולהירגע ומוסיפים לעבוד בזריזות על גירסה עדכנית נוספת עם עוד ועוד שיפורים מובטחים לחוויית השימוש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2016-%D7%9B%D7%9C-%D7%94…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Anat Casoy-Hatvany,

הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?

18. Started by hardgore1,

שאלה לי לגבי האפליקציה הזו. נכון יש את הזמן אמת? אז איך זה עובד? איך זה יודע מתי בדיוק האוטובוס בא לתחנה? בסדר, כמובן שזה לא תמיד מדויק, ולפעמים אין קשר בכלל. אבל אני מדבר על רוב הפעמים, שזה כן עובד.. -איך העמוד עם המסך שבתחנה עובד? (כנל)תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם... לפני מספר ימים עדכנתי את כרום לגרסה האחרונה שלו ומאז כל פעם שאני פותח טאב חדש הוא פותח אותו באותו בתוך האפלקציה של כרום עם מספר בתוך האייקון של הריבוע ולא באקטיביטי חדש.. אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב...יכול להיות שהם העלימו את זה?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  22. מחסל מכשירי הדגל החדש כבר כאן, עם חומרה מהמפוארות ביותר שניתן לבקש ותג מחיר של 400 דולר בלבד ההמתנה סוף סוף הסתיימה – ויש לנו מכשיר OnePlus חדש, אשר ינסה לשבור את השוק פעם נוספת, ולסייע לנו לרכוש מכשיר עם חומרה, איכות ועקביות של מכשיר דגל במחיר נמוך הרבה יותר ומבלי להתפשר (כפי שהמוטו המקורי של היצרנית הסינית הפציר). המפרט הטכני של ה-OnePlus 3 ככל הנראה לא יפתיע אף אחד מאלו שעקבו אחרי הדגם במהלך החודשים והשבועות האחרונים, אך הוא עדיין מלא בכל טוב עם שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות שהוא העוצמתי ביותר שניתן למצוא בתחום נכון להיום, זכרון RAM בנפח אחד ויחיד ונדיב במיוחד של 6GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שאינו ניתן להרחבה אך כן מתבסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, מסך מסוג Opti…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מכשיר ממישהו שהביא אותו מוורייזון באמריקה, ויש לי מספר שאלות. יש איזו סיבה שלא יהיו לי עדכונים או בעיות תקשורת כלשהם? (תדרים שונים וכו? ) ומה לגבי עברית מלאה או חלקית? תודה רבה ! *** עריכה *** האם התדרים שמופיעים בתמונה שהוספתי תקינים לטלפון שנקנה בחול ואמור לעבוד בארץ? *המכשיר Unlocked .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by miro,

שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים