גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מטען סולארי נייד בשביל ה DVD הנייד שלי כי ה DVD הזה אחרי סרט של שעתיים נגמר לו הבטריה וזהו עכשיו אני רוצה לדעת אם המטען הסולארי הזה חייבים להטעין מראש הוא שאם אני מחבר אותו ל DVD הנייד הוא יטעין כל הזמן שיש לו שמש... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מחפש מכשיר סלולר עם המצלמה הכי איכותית שיש, רק לצילום של שיעורים, כל השאר לא מעניין. עדיפות למכשיר של סמסונג עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
דל מציגה את טאבלט ה-Dell Venue 11 Pro שינסה להתחרות בטאבלט מבית מיקרוסופט עם מעבד Core M מדור ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%91-surface-pro-3/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מידע חדש שעלה לרשת, בלנובו מכינים גירסה מעודכנת ומשודרגת לסמארטפון המוזל המצליח מבית מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אנדרואיד בוקס CS968 וסלולרי אנדרואיד ONEPLUS. אני מעוניין לעשות CAST וזה עובד אבל ללא כתוביות. האם יש נגן כמו VLC או משהו דומה שיודע לעבוד עם CAST וכתוביות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-