עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sbhtkK7,

איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by benking,

שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  3. Started by mccartney,

היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by do_k,

שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by danield51,

יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  6. https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  7. Started by felakat,

אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?

8. Started by aloneg,

אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?

9. Started by id3232,

היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by T-Flash,

אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by ruff stuff,

זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  13. ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by hellfire03,

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  17. זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?

18. זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה

19. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  20. צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה

21. Started by itaic,

שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by your humble servant,

.

23. שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  24. שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים