עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן

2. Started by EF,

מתלבטת בין Xiaomi Mi A2 ו-. Nokia 7.1. אם נשים רגע בצד את ההפרש במחיר (כ- 250 ש"ח לרעת הנוקיה), איזה מהשניים יציג לדעתכם/ניסיונכם עמידות לאורך זמן רב יותר? הנוכחי שלי - נקסוס 4, איתי כבר חמש ומשהו שנים, ואני מחפשת טלפון שיהווה תחליף ראוי.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה

6. דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה

7. החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה

8. שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  10. אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by Shikli,

היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Mics,

האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by Omri643,

אוקיי יש לי 600 ש"ח לקניית נגן ואולי גם אוזניות אוזניות כבר יש לי... יש לי IN-EAR שמגיעות עם הטלפון W850 עם פלאג.. הן מצויינות לדעתי,שמעתי איתן בנגן של חבר שלי ונדלקתי לעומת האיכות המסריחה בפלאפון... אז אני יכול או לקנות את הMEIZU M6(או משהו אחר בטווח מחירים-תמליצו) ולהשאר עם האוזניות האלו ובעוד חודש לשדרג... או לקנות איזה סאנסה זול יותר ולהוסיף לו JBL 220 או SNS CX300 חשובה לי מאוד העוצמה-כי אני שומע די חלש למשל לחבר שלי יש סאנסה ישן שאני לא זוכר את הדגם-זה עם הגלגלת למעלה מצד ימין ששולטת על ווליום וחריץ SD אז שם שהגברתי עד הסוף העוצמה לא הספיקה לי(הייתה חזקה אבל לא מספיק) אז מה אתם ממליצים לי? ד"א אני צריך: נפח לפחות 4GB לא צריך סרטים(צריך רק MP3) שיהייה נוח אה וגם עדי…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by ofir38,

היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by yousux,

http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/

22. Started by IG,

הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by ran07,

שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by fatalica,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את התוכנה שיש לי בGPS שהוא מדגם MIO 220 כבר שבועות שאנחנו מתייעצים עם אנשים לכן אני פונה לקהל הרחב ב HW מי שיכול למצוא דרך כלשהי להחליף את מערכת ה\GPS שלו מוזמן לשתף אותנו תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.