גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
עיבוד ממוחשב של מכשיר הדגל הבא מסמסונג מנסה לשכנע אותנו לצפות לשינויים חיצוניים מזעריים, ואילו דיווח עדכני מכוון להכרזה רשמית רק בסוף חודש פברואר 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
רמקול ה-Boombox הוא מאסיבי, עוצמת יקר ובע וסוללה ענקית שתחזיק הרבה יותר מכל דגם אחר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s4-gpe-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0/
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
צהריים טובים. קניתי לאמי טאבלט הנ"ל והיא הצליחה לשבור את המסך. כידוע, זה לא באחריות. כמה עולה לתקן? מהאחריות הרשמית הם רוצים 180 שקל לבדוק את המוצר ועוד כסף לתקן והם לא יכולים להגיד מראש כמה זה עולה. מה מציעים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הסמארטפון העמיד החדש עבר סדרת עינויים מידיו של קונה פעלתן, ושרד את הכל ללא קושי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-