גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שבת שלום, וערב טוב. אני חדש בפורום ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות בנוגע לגויסטיק חדש למחשב. התקציב שלי הוא 600 ש"ח. במבחיר הנ"ל יש את הx52 של saitek מה אתם אומרים עליו? שווה את השקעה? נ.ב. ראיתי שאין לו force feedback זה אומר שהוא לא ירעד כמו ה-Cyborg evo Force?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום גאדג'טים. לצערי הרב, הIriver H10 הנאמן שלי החליט להפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולכן לקחתיהו לPDA Store על מנת לבדוק מה הבעיה ולתקנו. היום הם דיברו איתי ומסתבר שהHard Disk דפוק ושאני אאלץ לשלם כ500 שקלים על תיקונו. עכשיו שאלתי היא - האם יש נגנים דומים לH10/בדיוק הH10 עצמו שיעלו בערך באותו מחיר? נראה לי מוגזם לשלם 500 שקלים על תיקון, זה ממש מחיר של mp3 חדש =/ הנה מה שאני "צריך" מהנגן החדש שלי: א. איכות קול טובה, לא אכפת לי מהאוזניות שמגיעות עם הנגן כי לי יש Sennheiser PX 100 אז מצידי שיבוא עם אוזניות שבהן יש ילדים סינים קטנים שצורחים את מה שאני אמור לשמוע. ב. ממשק נוח ואינטואטיבי - כמו בiriver H10 ג. תמיכה גם בניווט תחת תגי ID3 וגם בניווט Browser - כמו…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-