גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
-
הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשאני מחבר את הפלאפון שברשותי, Sony Ericsson C510a למחשב אני רואה ב"מחשב שלי" שנפתח גם כונן כרטיס הזכרון וגם הפלאפון. אני נכנס לפלאפון, וכל התיקיות ריקות, אבל עדיין אני רואה שכ- 75MB תפוסים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את כונן הפלאפון מבלי חשש ע"מ שאוכל להשתמש בזכרון הזה. זה ממש דחוף לזמן הקרוב כי מחר אני נוסע וחשוב לי הזיכרון הזה. תודה מראש, אני מבקש לענות רק מי שיודע במאה אחוז כי אין באפשרותי לתקן אותו מחר אם יהיה איזה פשלה...
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. תודה עדי.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה שתעביר מידע של אפליקציות ממכשיר למכשיר. מצאתי אפליקציה בשם DataSync https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdWludHN0b2ZmZXJzLkRhdGFTeW5jIl0. שזה מה שהיא עושה אבל לא הבנתי איך להשתמש בה ונראה לי שהיא דורשת רוט (אין לי ואני לא מתכוון לתת כרגע השראות רוט למכשיר שלי). אני מחפש תוכנה שעובדת בצורה דומה, יש למישהו תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-