עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by NJorl,

מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by yonatan.mendelson,

אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה

3. Started by KFL,

שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  4. Started by KFL,

אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by matgam,

שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by nokia,

מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  10. מי יכול להמליץ על אפליקצית נגן מוזיקה שיודעת לעבוד ברקע ? להרצה על גלקסי 5 בתודה מראש קובי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by Nakion,

היי לכולם יש ברשותי סמסונג גלאקסי אס I ורציתי לדעת אם אני יקבל את העידכון לגירסא החדשה של האנרואיד 4.0 ואם כן אז מתי ואיך? המכשיר עדיין עם הגירסא של סלקום 2.33 תודה.

• 118 תגובות
    • 13.2k צפיות
  13. איזה פולט הכי מעט קרינה: נוקיה 6230I מוטרולה W375

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה

15. היי חבריה, הפעם החלטתי ללכת על מחיר המהווה 50% מהאקסיומי והוא ה-jiayu g4 הוצעו לי 2 אתרים ,האם יש אותו מכשיר עם גירסת אנדרואיד שונה? 1. רשום אנדרואיד 4.2 http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html 2. רשום אנדרואיד 4.1 http://www.shoppingmins.com/jiayu-g4-advanced-mtk6589-quad-core-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-smart-phone.html איזה אתר עדיף ואמין יותר?והאם לשלם בכרטיס אשראי רגיל? אוליי יש לכם מידע על אתרים אחרים? תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.

17. Started by Sargon,

פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

כל כך הרבה בחירה?? http://www.engadget.com/2010/08/31/archos-unleashes-five-five-new-android-froyo-tablets-we-go-h/

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה

20. בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה

21. Started by shay1098,

BGR

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  23. היצרנית הסינית השאפתנית מחליטה להשתעשע בשוק האולטרה-פרימיום של עולם המובייל עם גרסה מיוחדת של ה-Redmi K20 Pro שכוללת זהב ויהלומים לכתבה

24. לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by dodoboy,

קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון... האם מישהו יודע לסדר את זה??? או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.