גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי 6120 שקניתי מאורנג' אבל אני רוצה לאפס אותו מההתחלה בלי שום אפליקציות נילוות ובלי שום כלום שאורנג' מתקינה אני רוצה שהוא יהיה בידיוק איך שהיצרן הוציא אותו לשוק
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מתכננת לשדרג את ההיצע של בתחום האודיו, המציאות המדומה והאמצעים החכמים הלבישים לצד דיווח כספי חיובי מאוד לרבעון הראשון של שנת 2016 אשר הצליח להפתיע את רוב האנליסטים והמשקיעים, אנחנו מקבלים בימים אלו מידע ראשון על כמה מהמוצרים החדשים שנמצאים בקנה של סמסונג, וככל הנראה ייחשפו באופן כלשהו במהלך החודשים הקרובים. צמד מוצרים ראשון שנחשף יחדיו כמה תמונות מודלפות כולל אוזניות כפתור אלחוטיות לגמרי במימדים קומפקטיים יחסית – ואת צמיד ה-Gear Fit 2 החכם. האוזניות המדוברות עונות לשם לשם IconX ומצטרפות אל מספר מוצרים אלחוטיים דומים שכבר הגיעו לשוק מחברות צנועות יותר. הן יהיו עמידות במים ואבק, יציעו כארבע שעות של עבודה בשילוב עם קופסת נשיאה שתכלול סו…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן שיספק לי את הדברים הבאים: איכות שמיעה טובה, נפח גדול, מציג תמונות (חשוב שיהיה אפשרות לעביר ישירות ממצלמה לנגן), וזמן סוללה טוב ממה שבדקתי שלוש הנגנים הנ"ל עונים פחות או יותר על הדרישות. מה לדעתכם עלי לבחור?
-
- 45 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מחברת אורנג, אך להשתמש בו בחברת פלאפון. האם עדיין קיימות נעילות כאלו ואחרות שימנעו ממני להשתמש במכשיר של רשת אורנג בחברת פלאפון? האם המכשירים עוברים איזשהו טיפול עם הגעתם לארץ? מלבד התקנת עברית... מדובר על מכשיר נוקיה 5800. תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הבוס שלי קנה פלאפון סיני בסין. ה-HONOR 5X. יש שם כל מיני אפליקציות סיניות שלא ניתן להוריד בדרך הרגילה (לחיצה ארוכה וגרירה לUNINSTALL האם חייבים להתקין ROM חדש? עצות הצעות? עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמן לא רב אחרי שזכה לערימות של שבחים מהמקצוענים והוכתר כטוב ביותר בתחומו, מתחילים לצוץ להם דיווחים על כך שיחידות מסויימות של מכשירי הדגל מבית סמסונג סובלים מבעיות תצוגה לכתבה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נגן, מקסימום 650 שקל, 2 GB. יש את ה G3 ב 650ש"ח ויש את הסנסה M250 בכמעט חצי מחיר, 350 ש"ח ואת הC150 ב-450 ש"ח שהם נראה לי אותו דבר בערך בעיצוב ופיצרים שונים (תקנו אותי). פיצרים לא מענינים אותי בכלל וגם לא האוזניות. אני מעוניין רק באיכות אודיו ואיכות המוצר, אז איזה מהנגנים עדיף? היתרון היחיד שיש לG3 על הנייר מבחינתי הוא הזמן סוללה (לא משהו ששווה 300-250 שקל אבל).
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני על HTC DESIRE ... אפשר להגדיל את הפונטים ובעקר את המספרים בחייגן המספרים ממש קטנים...?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-