גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תמונות רשמיות למראה של שלישיית מכשירי ה-Galaxy Tab S8, מקדימה ומאחור, מבהירות לנו כי ההשקה הרשמית קרובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שתענו מה עדיף, יש לי כמה שאלות 1. לN73 אין חריץ להרחבת זיכרון? 2. האם באמת הN73 יותר איטי מהסוני? 3. האם באמת הN73 נתקע הרבה והסוני בכלל לא? 5. האם באמת הבטריה של הסוני נגמרת הרבה יותר מהר משל הN73 ? מה היתרונות של כל אחד על השני והחסרונות ומה עדיף? תודה.
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מגן לאייפון שלי ואני לא יודעת איזה כדאי ומאיפה לקנות. ראיתי אחרי חיפוש קצרצר שיש כמה סוגים: סיליקון, פלסטיק, מגן מסך ועוד. כולי כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה כדאי לקנות, מה מגן הכי טוב על המכשיר בלי לכער אותו יותר מידי וכמובן שלא יעלה לי כמו המכשיר... אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אייפון. אשמח לדעת איזה מגן יש לכם ואיפה קניתם ואם אתם מרוצים ומי שרוצה יכול גם לשים תמונה זה יעזור לי מאוד תודה על העזרה!! מורן
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קודם כל אגיד שאני חדש בדבר שנקרא רום, עכשיו, קניתי את הסמארטפון - thl t6 pro לפני כמספר חודשים, התוכנה איתה הוא מגיעה עושה הרבה בעיות. רציתי לשאול איך אני צורך תוכנה חדשה? (צריך הדרכה) ואם יש אפשרות לצרוב את התוכנה של cyanogenmod שהמליצו לי עליה. כרגע על המכשיר יש לי android 4.4 kitkat - שבא עם הטלפון.. אגב, כיצד מבצעים רוט? קישור לאתר יצרן; http://en.thl.com.cn/product/thl-t6.html תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת https://play.google.com/store/apps/d...y.game.android
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר (Galaxy S (I9000 ישן וחשבתי קצת לחדש אותו. אני רוצה לשים רום ICS גרסה הכי קרובה לרשמית עם עברית שמותאמת Galaxy S עם חיי סוללה טובים , איזה רום ICS עונה על הדרישות האלו ? אם חייבים להחליף קרנבל למכשיר או שאפשר להשאיר את המקורי ? חוץ מי זה אני מחפש אפליקציה שמחלישה את הצילצול של מכשיר לפי שעות אם משהו מכיר משהו כזה? אם יש למשהו נסיון עם גרסה כזאת או מדריך אמין מyoutube מוזמן לשתף
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאומי קארד משיקה אפליקציה חדשה שתיתן לכם מגוון הטבות, וגם תעזור להתנהל חכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%92%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאמא שלי קורא ספרים אלקטרוני, והקינדלKindle Paperwhite נראה אופציה טובה. השאלה הראושנה היא האם בכלל מוכרים ספרים אלקרונים בעברית שמתאימים לקינדל. האם הטאבלט הרגיל של אמאזון, Fire HD 7 יכול לשמש גם כקורא ספרים (האם המסך שלו מיוחד כמו הקינדל שנראה כמו ספר)? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי אפשרות להביא עם חבר מכשיר מארה"ב ראיתי את הגלקסי S3 32GB ב700 דולר באי ביי, מה אתם אומרים בכלל כדאי להביא מכשיר מארה"ב ? בגלל כל הנושא של העברית ונושא האחריות? שאלה שניה האם המחיר אטרקטיבי? או שאפשר למצוא באתרים אחרים מחירים טובים יותר? תודה, חזי
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רואה כל מיני מכשירים מבוססי אנדרואיד במחירים זולים. אני מחפש פלאפון שגרתי שיתן קצת משחקים ואפליקציות פה ושם. מה שחשוב לי זה מסך מגע טוב ומכשיר שמגיב מהר. משהו בסגנון הזה יכול לעבוד או שזה בזבוז של כל אגורה?: http://www.dealextreme.com/p/w900-android-2-3-wcdma-bar-phone-w-4-0-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143161 http://www.dealextreme.com/p/x3-android-2-3-wcdma-3g-phone-w-5-3-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143441
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-