גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי. אני חושב לקנות את הנגן הזה, ויש לי שאלה: הסוללה נטענת רק דרך הUSB? האם יש מטען חיצוני לסוללה? ואם לא, האם אפשר לקנות סוללה חלופית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
אהלן, חברים. היום קיבלתי ת'טלפון החדש שלי מארה"ב- Motorola Droid Mini. אחרי חששות שהוא לא יפעל בארץ- היום התקנתי כרטיס nano-SIM שנתנו לי במרכז שירות של פלאפון [סים משומש, אגב], והכל נראה שעובד. אממה? פתאום אני שם לב שאני בקושי מקבל קליטה מלאה [ב BAR של השיחות]. מתוך 5 BARS / מקלות של קליטה ברשת H - אני מקבל 2-3 מקלות. בעוד שבטלפון הישן שלי- Motorola Defy+ לא זכור לי שירדתי מ-5 מקלות מלאים. [[- כניסה לתפריט Info>Network Type & Strength בטלפון, מראה לי- UMTS= -81dBm עם 3 פסי קליטה -]] ה DROID MINI תומך בתדרים 850 + 2100, כך שלא אמורה להיות בעיה. בינתיים גם שיחות וגלישה היו תקינים. אך, חיווי הקליטה הנמוך מציק לי, במיוחד כשאני יודע שקליטה נמוכה גורמת לטלפון לפלוט יו…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מסכי 16 אינץ' מוסיפים לצבור פופולריות בתחום המחשבים הניידים, ויש מי שחושבים כי זה רעיון טוב להוסיף להם תמיכה במגע ולתת אפשרות להשתמש בהם גם בתור טאבלטיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות רשמיות למראה של שלישיית מכשירי ה-Galaxy Tab S8, מקדימה ומאחור, מבהירות לנו כי ההשקה הרשמית קרובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שתענו מה עדיף, יש לי כמה שאלות 1. לN73 אין חריץ להרחבת זיכרון? 2. האם באמת הN73 יותר איטי מהסוני? 3. האם באמת הN73 נתקע הרבה והסוני בכלל לא? 5. האם באמת הבטריה של הסוני נגמרת הרבה יותר מהר משל הN73 ? מה היתרונות של כל אחד על השני והחסרונות ומה עדיף? תודה.
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסטארטאפ החדש שנחשף בלאס וגאס מבטיח לשים סוף לסיוט של כל רוכב אופניים ורץ: משקפי שמש חכמים המאפשרים שליטה ידנית ומיידית ברמת הכהות, בטכנולוגיה שנלקחה היישר מעולם רכבי היוקרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מגן לאייפון שלי ואני לא יודעת איזה כדאי ומאיפה לקנות. ראיתי אחרי חיפוש קצרצר שיש כמה סוגים: סיליקון, פלסטיק, מגן מסך ועוד. כולי כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה כדאי לקנות, מה מגן הכי טוב על המכשיר בלי לכער אותו יותר מידי וכמובן שלא יעלה לי כמו המכשיר... אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אייפון. אשמח לדעת איזה מגן יש לכם ואיפה קניתם ואם אתם מרוצים ומי שרוצה יכול גם לשים תמונה זה יעזור לי מאוד תודה על העזרה!! מורן
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קודם כל אגיד שאני חדש בדבר שנקרא רום, עכשיו, קניתי את הסמארטפון - thl t6 pro לפני כמספר חודשים, התוכנה איתה הוא מגיעה עושה הרבה בעיות. רציתי לשאול איך אני צורך תוכנה חדשה? (צריך הדרכה) ואם יש אפשרות לצרוב את התוכנה של cyanogenmod שהמליצו לי עליה. כרגע על המכשיר יש לי android 4.4 kitkat - שבא עם הטלפון.. אגב, כיצד מבצעים רוט? קישור לאתר יצרן; http://en.thl.com.cn/product/thl-t6.html תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת https://play.google.com/store/apps/d...y.game.android
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר (Galaxy S (I9000 ישן וחשבתי קצת לחדש אותו. אני רוצה לשים רום ICS גרסה הכי קרובה לרשמית עם עברית שמותאמת Galaxy S עם חיי סוללה טובים , איזה רום ICS עונה על הדרישות האלו ? אם חייבים להחליף קרנבל למכשיר או שאפשר להשאיר את המקורי ? חוץ מי זה אני מחפש אפליקציה שמחלישה את הצילצול של מכשיר לפי שעות אם משהו מכיר משהו כזה? אם יש למשהו נסיון עם גרסה כזאת או מדריך אמין מyoutube מוזמן לשתף
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאומי קארד משיקה אפליקציה חדשה שתיתן לכם מגוון הטבות, וגם תעזור להתנהל חכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%92%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בשרותי אייפון 8gig 3G, הורדתי כמה themes מהאינטרנט במחשב כקבצי זיפ וראר ואני לא יודע איך מעבירים אותם לאייפון. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאמא שלי קורא ספרים אלקטרוני, והקינדלKindle Paperwhite נראה אופציה טובה. השאלה הראושנה היא האם בכלל מוכרים ספרים אלקרונים בעברית שמתאימים לקינדל. האם הטאבלט הרגיל של אמאזון, Fire HD 7 יכול לשמש גם כקורא ספרים (האם המסך שלו מיוחד כמו הקינדל שנראה כמו ספר)? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-