עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

2. הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה

3. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

4. סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה

5. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

6. ערוץ ה-YouTube הנודע JerryRigEverything בחן את הסמארטפון המוביל המאסיבי של סמסונג - וסיפק שבחים רבים עבורו לכתבה

7. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת מכשירי הדגל שלה מחוץ לסין כבר בתחילת החודש הבא - ורמות המחירים יהיו קרובות הרבה יותר מבעבר לאלו שאנו רגילים לקבל מאפל, סמסונג ו-Huawei לכתבה

8. Started by Dan-pc,

שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות

9. בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. הדגם הבא שאמור לשאת תג מחיר של פחות מ-600 שקלים יוכל להציע קפיצה בריאה בביצועים תודות לשבב עדכני של Mediatek לכתבה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. הפילטר הייחודי של הסמארטפון המתקדם שאיפשר להציץ אל תוך מוצרים אטומים למראה מתברר כבאג ולא כפיצ'ר אחרי הכל - ועתיד להיעלם בקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. היי, אני משתמש במכשיר אנדרויד ומחפש אוזניות אלחוטיות (TRUE WIRELESS). חשבתי על האיירפודס פרו של אפל (שימו לב, לא הדגמים הקודמים.). אני מודע לכך שאוותר על כמה פיצ'רים כמו סירי והפסקה של המוזיקה כשמוציאים מהאוזן אבל מעניין אותי משהו בסיסי יותר. יש פה משהו שמשתמש בה אוזניות הללו עם אנדרויד? האם ישנן בעיות בחיבור? כלומר האם המכשיר מזהה אותן אוטומטית כשהן יוצאות מהקופסא או שצריך לעשות Pairing מחדש? האם המכשיר הסלולארי מנתק קשר עם האוזניות כשהן נכנסות לקופסת הטעינה? (כלומר מעצמו, בלי לעשות Forget this device בתפריט ה-BT)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלושה מכשירי ביניים חדשים במחירים של בין 600 ל-1,000 שקלים יכולים להתאים לכל אלו שנוטים להשמיד את הסמארטפונים שבבעלותם בקצב מהיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. השקה רביעית למותג הסיני הצומח בשוק המקומי - במחיר הנמוך ביותר עד עתה לכתבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. אחרי כמה טיזרים שעוררו את הסקרנות שלנו, יש תאריך הכרזה - דגם ה-Wing כפול המסכים הייחודי יוצג רשמית לעולם בעוד כשבוע לכתבה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים