גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/03/02/microsoft-shows-a-glimpse-at-the-future-of-computing-and-the-peo/ ראו את הסרטון שם נראה ... לא ריאלי בשיט , אבל מי יודע... http://www.engadget.com/2009/11/06/microsoft-messes-with-natural-user-interface-featuring-eye-tr/
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן שגם מריץ טוב סרטים ולפי הבנתי הA3 מוביל בתחום. רוצה חוות דעת ממבינים ומבעלי הנגן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל) שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקי שיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן) מסך לא פיצפון עם אוזניות טובות ואיכותיות תמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו' חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישבר הוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''ב חשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי) אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים.. אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות? תו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! הפלאפון הישן התקלקל לי (6280,נשבר לו המסך . רוצים על התיקון "רק" 1250 שקל ), ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. אני ממש לא מתכנן להוציא יותר מ-40-50 שקל לחודש על המכשיר, ולכן מבקש את המלצותיכם. בנתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה 5800. מה אתם אומרים עליו?מהם החסרונות הבולטים שלו? עכשיו הדבר שהכי חשוב לי, זה התחברות לWIFI בצורה טובה ומהירה,גלישה נוחה ויעילה, והכי חשוב אפשרות לצפיה באתרים כמו יוטיוב במהירות ובאיכותיות. על איזה מכשיר תמליצו לי? כדאי לי לקחת לצרכים שלי את ה-5800? דרך אגב אני ברשת אורנג אם זה רלוונטי. תודה רבה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המכשיר מופיע לי התמונה הכחולה של Cowon ולאחר כמה שניות מופיע לי תמונה של Cowon A2 עם איקס אדום בתוך עיגול ניסיתי להתקין קושחה חדשה אבל זה גם לא מתקין... ישר עובר לאותו המסך עם האיקס האדום ניסיתי לפרמט את הנגן ל- FAT32 והווינדוס לא מאפשר את זה, רק NTFS זה מאפשר. מה אני יכול לעשות? יש דרך אחרת לפרמט בכוח את המכשיר דרך תוכנה כלשהי? *אני מצליח להטעין אותו והוא מתחבר למחשב (ראיתי כמה מקרים שגם זה לא עבד לאנשים) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקלקל לי האייפוד אחרי שחיברתי אותו להטענה מהשקע בקיר. תקעתי את את התקע, ואחרי כמה שניות שמעתי 'בום' מהמטען והאיפוד לא נדלק למרות שהיה לו מספיק חשמל בבטריה. אחרי כמה דקות ניסיתי להדלק אותו שוב, הוא נדלק אבל עם סוללה כמעט ריקה (למרות שהיה אמור להיות הרבה יותר חשמל), ונכבה אח"כ בטענה שאין לו מספיק חשמל. קניתי מטען חדש, אבל זה לא מטעין אותו ובמקום זה בכל פעם שאני מנסה להטעין אותו הוא ממש ממש מתחמם בחלק התחתון שלו על יד החיבור של ה- USB. נראה שהאיפוד עצמו לא התקלקל (כי הוא כן נדלק לי גם אחרי ה'בום'), אלא שרק החלק של ההטענה\הסוללה התקלקלה. ה- Ipod נקנה בתאילנד לפני קצת יותר משנה. האם עוד יש עליו אחריות? אם כן איך אפשר לנצל אותה? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן אותו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף יצא גרסא חדשה של Opera Mobile לסימביאן אחרי 8.65, הגרסא החדש מביאה המון חידושים במיוחד למסכי מגע. Opera Mobile הוא דפדפן מתקדם ורב אפשרויות לעומת הגרסא הפשוטה Opera Mini. בין היתר הדפדפן מציע תמיכה בTabs, Opera Turbo, תמיכה בסטנדרטים רבים (ציון מושלם בACID3 100/100) ודברים נוספים. כרגע מתאים רק לS60 3rd/5th. למידע נוסף והורדה: http://www.opera.com/mobile/next/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
http://www.mobiola.com/mobiola-web-camera אתמול ניסיתי אותה, על ה- Nokia 6120 Classic שלי. היא עבדה מצויין, איכות לא רעה בכלל בהשוואה לכל ה- Webcam ב- 2 שקל שנמכרות בחוץ. תומך במכשירים הבאים: Mobiola Web Camera for S60v3 or S60v5 v 3.0.19 >> Mobiola Web Camera for WinMobile v 3.1.8 >> Mobiola Web Camera for UIQ3 v 2.5.21 >> Mobiola Web Camera for S60V2 v 2.2 >> Mobiola Web Camera for UIQ2 v 1.1 >> Mobiola Web Camera for BlackBerry v 3.2.6
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-